Šta je novo?

LG G2

na g3 ćirilica tastaturi imam ćirilicu tek na long press, jel to bug ili feature? :S
i moze li se nekako napraviti da prikazuje caps stalno?

@danilov Koliko imas sot-a sa njim?

Ako misliš sa USB-om, nisam merio? S obzirom da se ugreje, samo prebacim šta mi treba i to je to. Ovako mi je sot od 4-6 sati, zavisno od upotrebe.

za meenovu koliko sam sve vise citao nalazio sam da se dosta ljudi zali da im je riknjavao brzo i da je sav od plastike da moze da pukne...

Svejedno nemam načina da ga kupim. Ako je ovaj Kingston dobar, Meenova mi ni ne treba. Moraću malo da potražim po netu.

http://www.meenova.com/st/p/m3r.html

Koristim ja već mesecima i radi odlično i kao microUSB i kao USB.
Da, jeste plastičan, ali ne vidim da je to neka falinka ?
Valjda je važno da je funkcionalan, da ne košta mnogo, a da radi odlično baš ono za šta je predviđen ;)

Poslednja izmena:
^ gde si kupio? Koliko keša?

Ako misliš sa USB-om, nisam merio? S obzirom da se ugreje, samo prebacim šta mi treba i to je to. Ovako mi je sot od 4-6 sati, zavisno od upotrebe...

Ja dosta koristim usb otg na Nexus7. Dosta prži bateriju u toj kombinaciji. Zato samo prebacim šta treba i vozi.

15.! :)

Hvala.

ovo moze kod nas da se kupi....ja imam Kingston Data Traveler MicroDuo USB2.0 16gb

Prilozi

• b1188745.jpg
    b1188745.jpg
    27.9 KB · Pregleda: 170
Šta se to čeka? G3 port?

Prvi utisci : Kamera brutalna :D

rvee1g.jpg

2mga3j8.jpg

Poslednja izmena:
LG je ispeglao i našminkao softver maksimalno - stvarno veliko poboljšanje u odnosu na G2 softver...
Sve lepo radi i ono što je najvažnije je da je veličina roma smanjena - 1.1 GB !
Kamera fokusira odlično i bez instaliranja fix-eva ...

Preporuka za ovo - ima šta da se vidi cheers

Poslednja izmena:
Ja ne mogu da verujem da su kameru sredili :D kako su uradili fokusiranje u low light,koliko se ceka da opali sliku? :)

Još par min:
2014-06-15094933.jpg

Ako me ložite za kameru... svi ćete goreti u paklu :mad: Dok ne probam sam :trust:
Kakav je zvuk na sluškama? Da li je tu nešto menjano? Da li je jačina zvona glasnija?

Odnedavno sam vlasnik g2 i zanima me da li samo ja imam problema sa tapatalkom? Uzas laguje

Nazad
Vrh Dno