Šta je novo?

LG G2

Hvala.

E da, na g3 portu. Long tap recents je zamjena za menu key..sad tek skuzio:)

Tada mu je rodjendan,pa oce bas 15-og :) moze mu se :)

Cekaj svetu nedelju pa flesuj :-D

Na G2 Pro romu nije tako, već mora posebno dugme za meni, pa se zato čudi ;)

Ja sam na nešto drugo mislio :)

Samsung je isto to uradio. S obzirom da ga kopiraju maksimalno. Prvo toggles izgled, sad i recent long press, pa i sam izgled celog UI-a...

Pa tako je i logično da bude, ranije je na dugi pritisak meni dugmeta bio potpuno nepotreban search, a dugi pritisak recent nije imao nikakvu funkciju... To je čak i bolje nego na stock androidu, takva implementacija je odlična. Nije problem kad preuzmu dobre stvari, očigledan primer lošeg kopiranja je onaj skener otiska prsta kod GS5 koji je swype, mnogo bi bolje bilo da je poput onog na iP5s (da ne grešim dušu, možda su tu u pitanju neki patenti).

Ne bi se složio da je izgled UI-a sa G3 kopija touchwiza (osim delimično notification bar-a), dok onaj stariji Optimus UI na G2, Flex-a i mnogim drugim starijim LG telefonima ima mnoge slične elemete dizajna i funkcije kao Samsungovi telefoni i zato su ih svi od reda napljuvali. Dobra stvar je što su krenuli malo na drugu stranu, skoro svaka recenzija je pohvalila to.

Tri puta postavljam pitanje i svi prelaze preko njega i samo pišu o ROMovima... Cao svima

Ljtruba,nemoj da se ljutis,da neko zna gde ima,sigurno bi ti odgovorio ;-)

^ Pitaj ga odakle je,pa izracunaj njegovo podneblje sa nasim,mozda i dobijes u ponoc :d

Ako se neko razmisljao da li da uzme kingston microduo :) od juce sam vlasnik istog i predobar je malisa..nigde ne secka a veoma koristan ako vam treba dodatno prostora...velicine je kao kovanica od 5 dinara i za ulozeno nije uopste skup

Да ли се загреје када се нешто копира?

Da li ima neko preporuku za car dock?
Možeš, u principu, bilo koji za ove top telefone. lično bih izbjegao sa alija i sl. i uzeo nesto bas dobro, ja sam, napr, jeftino našao original za s3 i pasuju svi telefoni od 4.5 do 5.5 (tako nesto).

Imam osecaj ako izbaci rom sutra vece u kasnim satima, da ce se pola njih ubiti od cekanja :D

Ја имам Transcendov USB OTG и греје ми се чак иако ништа не копирам. Наравно, једе батерију као да играм захтевније игре. Зато ме занима ако је тај Кингстон добар да га пазарим. Мада изгледа да је ту како се коме заломи.
На интернету нисам видео да има да се купи у Србији онај meenova са картицом. :'(

Ја имам Transcendov USB OTG и греје ми се чак иако ништа не копирам. Наравно, једе батерију као да играм захтевније игре. Зато ме занима ако је тај Кингстон добар да га пазарим. Мада изгледа да је ту како се коме заломи.
На интернету нисам видео да има да се купи у Србији онај meenova са картицом. :'(
za meenovu koliko sam sve vise citao nalazio sam da se dosta ljudi zali da im je riknjavao brzo i da je sav od plastike da moze da pukne...

Nazad
Vrh Dno