Long tap recents je zamjena za menu key..
Na G2 Pro romu nije tako, već mora posebno dugme za meni, pa se zato čudiBaš čudno što je tako![]()
Na G2 Pro romu nije tako, već mora posebno dugme za meni, pa se zato čudi![]()
jesu ga kopirali i slucajno napravili bolje. Pogotovo g3 ui. touchwiz adios amigos.Ja sam na nešto drugo mislio![]()
Samsung je isto to uradio. S obzirom da ga kopiraju maksimalno. Prvo toggles izgled, sad i recent long press, pa i sam izgled celog UI-a...
Tri puta postavljam pitanje i svi prelaze preko njega i samo pišu o ROMovima... Cao svima
Zagreje se ako kopiras vece fajlove,tipa filmove i slicno,imam ga par meseci,ne pricam napamet.Да ли се загреје када се нешто копира?
Možeš, u principu, bilo koji za ove top telefone. lično bih izbjegao sa alija i sl. i uzeo nesto bas dobro, ja sam, napr, jeftino našao original za s3 i pasuju svi telefoni od 4.5 do 5.5 (tako nesto).Da li ima neko preporuku za car dock?
ja sam kopirao jedan full hd film od 3.5 gb i nije se ni malo zagrejao...da li je to zato sto je nov ne znam...Zagreje se ako kopiras vece fajlove,tipa filmove i slicno,imam ga par meseci,ne pricam napamet.
za meenovu koliko sam sve vise citao nalazio sam da se dosta ljudi zali da im je riknjavao brzo i da je sav od plastike da moze da pukne...Ја имам Transcendov USB OTG и греје ми се чак иако ништа не копирам. Наравно, једе батерију као да играм захтевније игре. Зато ме занима ако је тај Кингстон добар да га пазарим. Мада изгледа да је ту како се коме заломи.
На интернету нисам видео да има да се купи у Србији онај meenova са картицом. :'(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari