Šta je novo?

LG G2

Drugari evo zamenjem mi je display touch i staklo, znaci ceo komplet, i radi sve u fullu, ima jedan problem, nece da mi spusti notification bar, odmah sam se vratio i pokazao ovima u servis, on udje u kameru i dugmici koji su pri vrhu rade normalno, samo nece ovo da se spusti, rekli su mi da uradim hard reset pa da probam...?

Pa bas ti radi u fullu :D

Pitam zbog cega moze da bude to, jer u kameri radi taj deo toucha a nece da spusti notification bar, nije mi jasno.

Uđi u Play store, okreni fon vodoravno i probaj da uđeš u menu play stora tako što ćeš da povučeš meni s desne strane.
Nakon toga, sve će ti biti jasno.

Poslednja izmena:
Radi normalno sve, okrenem na drugu stranu i probam dugmice back home, radi sve...:(

Meni se juce desila jako cudna stvar na g3 kad sam prebacio na art, naime rotacije pobebavila, gde god da udjem u bilo koji menu je stajao samo landscape, pomogao reboot....

E sad imam jos jedno pitanje, da li mogu nekako da sacuvam nesto na kompu, neki bekap ili slicno i posle samo da vratim sve kako je bilo i aplikacije i slike i sve...?

factory reset ne bi treba da brise slike niti bilo sta na memoriji. samo aplikacije i njihovu datu*

Ma ja hocu da mi se vrati sve kako je bilo, neka izbrise sve, da li moze to nekako da se uradi ?

A ovaj bekap sto postoji u podesavanjima ? Da li mogu njega da iskoristim ?

Izgleda da mozes i njega. Sad sam ulazio vidim da moze da vrati sve aplikacije instalirane i fajlove. Podesavanja itd...

Koliko vam je slobodno memorije na uredjaju od 16gb i da li je to dovoljno za normalan rad?

Sasvim je dovoljno za normalan rad. Ako ces da stavljas mnogo muzike, nekoliko full HD filmova/serija, te neke zahtevne igrice po 1-2 GB ne bi bilo lose imati model od 32 GB. Zavisi od korisnika do korisnika.

Poslednja izmena:
Ako se dolazi sa uređaja od 32GB, onda se oseti razlika. U praksi od 16 ostane 12-13 GB raspoloživo, a od 32 nkih 25-26 GB. Uz data i razne druge foldere koje sistem pravi na sd storage, mislim da 16 GB može da bude nedovoljno za komfornu upotrebu.

zar nije slobodno 10.5 gb.. ? ili sam ja promesao sa nekim drugim mobom.

Vrlo moguće za G2. Ja sam naveo uopšteni red veličina. Negde manje, negde više, ali nikad punih 16/32/64... :(

Za normalan rad bilo kog telefona najbitnija je količina RAM memorije, a ona iznosi kod G2-e odličnih 2GB što je i više nego dovoljno ;)
Ova druga o kojoj vi pričate je manje bitna i velikoj većini je dovoljno 16 gb za smeštanje podataka ;)

Ako već neko voli da bekapuje internet i gleda FULL HD filmove na telefonu može da kupi ovo - http://www.meenova.com/st/p/m3r.html i ubaci karticu od 128GB...

Pa onda ok , na ovaj od 16gb stane 300pesama 1k slika i 2 igrice...a na ovo rokam filmove i neke stare slike itd...

Obratite paznju da Menoova crpi dodatno/znacajno bateriju i da se ugreje prilikom koriscenja.

Obratite paznju da Menoova crpi dodatno/znacajno bateriju i da se ugreje prilikom koriscenja.

Pa crpi i card slot ako ćemo tako, samo što je estetski bolja opcija.
Ali npr kada treba da izvadiš karticu ovo je mnogo praktičnije + radi kao i USB klasičan, može i kao privezak da se nosi...

Dobar je i za flešovanje romova - pobrišeš bukvalno sve, ubaciš i mountuješ USB u rikaveriju i to je to :)

Poslednja izmena:
Verzija od 16 Gb dolazi sa slobodnih 10,2 Gb (+/-). Verzija od 32Gb dolazi sa slobodnih 24Gb. Ja imam Transcend micro USB, isto se greje kao blesav, ali to je očigledno neizbežno

Онда се и онај Кингстон греје. Штета што мора тако.

Koliko vam je slobodno memorije na uredjaju od 16gb i da li je to dovoljno za normalan rad?
Zavisi šta radiš... Ako dosta slikaš, snimaš i slušaš muziku onda nije dovoljno 16gb (realno nekih 10.5gb). Ja sam za sat vremena napunio 4.3gb sa 4k snimcima i slikama, meni 16gb nije dovoljno, zato sam i uzeo verziju sa 32gb

Nazad
Vrh Dno