@IzNoGooD
Pokušane sve opcije uključujući i tu namensku bezglutena ali rezultat uvek isti loš. Zato me i interesuju iskustva drugih, da li je u pitanju koš kvasac suvi ili pak pekara možda nije baš ispravna pa da menjam
@joca29
Imaš li možda neki i za bezglutenski
atkinson dijeta ne bi imala nikakvog efekta
gde može da se nadje original / normalna ova dijeta ? Link, please.
Ako ti to nije bilo poslednje salo (znaci da su ti se videle vene po stomaku) onda si nesto radio pogresno. Ili si isao odmah u prevelik deficit pa se telo adaptiralo, a ti nisi imao cime da ga pokrenes, ili si precenio fizicku aktivnost, a potcenio kolicinu hrane koju si jeo, pa si zapao na pozitivnu nulu
U pocetku uvek pravis mali deficit (ne vise od 200kcal) pa kako prestane gubitak sala (pocne da usporava) tako ti spustas kalorije (pravis veci deficit) a povecavas fizicku aktivnost. Ali sve postepeno. Pa kad to prestane onda ides na rotacije UH (koje mene isklesu ko za binu), pa onda keto...
Ovako sto radis ces vecinom izgubiti misice, za koje ces posle guliti kozu godinama da ih vratis. Ne znam koliko si hrane jeo, kako ti je izgledao jelovnik i fizicka aktivnost, kao i tezinu/visinu/godine da bih ti rekao ista preciznije.
Od svega sto si pomenuo samo je T3 "hemija". Mada nijednom rekreativcu niko nece preporuciti nista od navedenog osim yohambina (koga ima u boljim sagorevacima, za sada jos uvek).
Nego, daj reci gde tacno nalazis tu piletinu/curetinu i po kojoj ceni? Jel to file?
Uzimam 20kg mesecno pileceg filea (kod Matijevica, jer je uvek bio najjeftiniji), pa mi i mala razlika u ceni na mesecnom nivou znaci puno. I jel postoji takva neka kombinacija i za jaja? 20 kutija mesecno nije malo
Razmisljao sam da uzimam diretkno od proizvodjaca, ali ne znam da li to tako moze zato sto sam fizicko lice. Jer i burazer uzima nesto manju kolicinu, pa bi to bilo ~40kg pileceg filea i ~40 kutija jaja...
al sad se pojavio problem imam salo na stomaku nesto malo i sa strane imam jedno 2 3cm e to me jako nervira nzm kako da skinem te "spojlere" dal da upet uzmem karnitin pa da cepam neke vezbe za trbusnjake .
@poolmaker
A zašto ti ne voliš Anu ?![]()
Nije mi to običaj.Lupas.
I sopstveni privatni problemi, odgoj dece, kriza srednjih godina, porezi, političko stanje u državi su takodje po tom kriterijumu onda IT teme.Svako ko je zaposlen u IT sektoru ima problem sa kilazom i to je itekako IT related tema. Ja sam svojevremeno igrao kosarku profesionalno kao mlad, ostao bez kolena nazalost. prebacio se na MATF i zavrsio, u medjuvremenu kad sam ekstra doterao fizicko+sedece u balans, dozivim udes i ponovo se ugojim. A mnogo mojih prijatelja i poznanika koji su u IT-u muku muce sa fizickim aktivnostima i dodatnom kilazom. A ako nije kilaza problem, onda ide cak do togada atrofiraju ljudi od sedenja.
Skoro je poznanik, mozda ga neko i zna jer je uspesan 3D dizajner sa internac. reputacijom, morao na X dana u bolnicu jer je slomio nogu uz stepenice, koske nicemu ne sluze i pucaju ko trska. Za pola sata ce da napravi 3d render ekstra komplikovanog oblika al zato fudbalska lopta moze da ga ubije. To je realana problem ljudi koji se bave kompjuterima, kako da koriguju ishtanu, trening i usklade sa poslom.
I sopstveni privatni problemi, odgoj dece, kriza srednjih godina, porezi, političko stanje u državi su takodje po tom kriterijumu onda IT teme.
Ma ljudi manite se admina sta se odma vatate za admine bitno je da se na forumu vodi diskusija za to i postoje teme sad ako smo sa kupovine kuhinskih aparata dosli na hleb i rece0te sto nije bila tema pa smo posle toga dosli na dijete ne moramo odma da zovemo admina da gase i brisu, posle 2 strane ova tema je postalo nesto drugo i to je ustvari dobro jer onako bi se zavrsila i pala u zaborav ovako svi koji pocnu da citaju krenuce od pocetka jer im nista nece biti jasno a poprilicno je zanimljivo!Sam si kriv.
"Lupas" nije način za komunikaciju, te ako ti se nije svideo odgovor koji je činjenično stanje to je tvoj problem.
Diskutujemo u temi koja se bavi receptima za hleb pa samim tim...
Da li će moderatorski tim aminovati njeno trajno postojanje i otvaranje tema o dijetama i slično to svakako zavisi od njih to jest vlasnika foruma.
Uostalom, otvori dotičnu temu o dijeti..
Ono sto ja zivim, prozivljavam, i pricam i slusam, vecina vas sanja i to je jedina realna stavka kada mi se iko "podsmeva".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari