Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Gde je opcija za sinhronizovanje kontakata u facebook 11.00017? Ono da kad udjem u imenik, da je kontaktima dodata slika sa fb? To je imalo ranije sada nema..

Skini Ubersync aplikaciju a u FB aplikaciji isključi sync. Tako je najbolje a i imaćeš veci kvalitet slika.

Koristim fb verziju 6.0.0.28.28. nisam azurirao aplikaciju poslednjih verziju-dve zbog losih komentara i iskustava i tek skoro sam provalio da sam online iako mi je chat u aplikaciji iskljucen. E sad, u podesavanjima stoji da je iskljucen kada se koristi mesenger, ali ja ga ne koristim i sta sad, moram uvek online da budem kad udjem preko telefona?

http://www.androidpolice.com/2014/0...ty-as-long-as-its-720p-or-lower-apk-download/

nexusae0_2014-06-05-00.53.541.png

Novi youtube koji nudi mogućnost biranja kvaliteta ...

Koja bi mi aplikacija bila dobra sa kojom bih mogao na brzaka prepraviti sliku, ubaciti tekst nesto obeleziti...

Za ubacivanje teksta mislim Skitch (ljudi vole i Aviary). Skitch sam koristio na Macu, pa ga imam i na fonu instaliranog, ali ne sećam se da sa ga koristio.

Skitch mi nije los, koliko sam primetio u fotoru ne mogu da obelezim nesto slobodnorucno.

Imam pitanje: u zadnje vreme mi sat u status baru baguje i nema šanse da proradi bez reseta do čega je problem? Izvinite za off

Sad bekapuj šta možeš, pa probaj factory reset.

Pitanje za one koji koriste evolveSMS: jel' vam crash-uje widget? Meni skoro konstantno pokazuje da je puk'o... Nova Launcher, Android 4.1.2.

Screenshot_2014-06-05-19-55-55.png

Odjednom sam dobio spell checking? I na swiftkey i na google tastaturi? U čemu je caka?

Možda ti je uključen spell checker.
Proveri u settings > language & input

Uz pomoć koje aplikacije mogu da odredim koje aplikacije da mi budu stalno uključene, tj u ram memoriji?

Nema. Za tako nešto su neophodne root privilegije.

Bilo bi stvarno previše da tako nešto može bez root pristupa.

Која беше апп може да фотографише лице онога ко ми чачка телефон? У позадини наравно.

Cerberus

Vrh Dno