Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

+1

Ali za ltc 70+ btc mora ici na 1500+ ?

+1

Ali za ltc 70+ btc mora ici na 1500+ ?

Verovatno...mozda i na 3000+. Setite se kako nam je proslog leta 1000 za BTC izgledalo nemoguce....pogotovo nakon aprilskog kraha. Mislio sam da ce 266 ponovo biti nedostizno. Od tada sam dosta toga procitao, i rekao bih da nista nije nemoguce, samo je pitanje vremena.

propadosmo, bezite u brda :hump:

uploadfromtaptalk1398516.jpg

p.s. nije reklama

Ne menja 10x 280x vec 7x280x

Sto bi rek'o Radovan III lazu trgovci mamu im .... !

bolje 120 ltc kupiti nego ovo. Kad ces da napravis 120 ltc za ovim ?

ma šta da uradiš sa 5 mhs i sad a kamoli tad

mene ubedjuje kolega sa foruma da uzmemo. Ja ga pitam sta ce nam, on kaze malo da kopamo pa da ga uramimo posle. Srecom urazumio se vrlo brzo.

To je preskupo, GAW minner je ispod 2000$ a nudi ~15Mh/s shipping DHL-om ili hosting, ja sam uzeo hoting koji krece 2 jun-a, sta me briga ne placam struju, njima 2.5% hash-a i to je to

Inace vidim da se i spremaju da spuste cene...

Poslednja izmena:
Ne znam jel' neko od vas probao arebyp kernel za scrypt. Ja sam dobio 783 kh/s sa 280x kartom 1020/1500 1.075V.

To je preskupo, GAW minner je ispod 2000$ a nudi ~15Mh/s shipping DHL-om ili hosting, ja sam uzeo hoting koji krece 2 jun-a, sta me briga ne placam struju, njima 2.5% hash-a i to je to

Inace vidim da se i spremaju da spuste cene...

Koliko oni tebi onda otprilike uzimaju...koliko dodje tih , sto kazes 2.5% hasha....

Koliko oni tebi onda otprilike uzimaju...koliko dodje tih , sto kazes 2.5% hasha....

pa 2.5% hasha koje miner ostvaruje, u prevodu prakticno nista :)
e sad ja imam hosting na godinu dana kad ga prekinem onda su duzni da mi posalju asic miner taj.. ali ja se nadam da ce mi vremenom nudit upgrade jer ce ih struja ubit

pa 2.5% hasha koje miner ostvaruje, u prevodu prakticno nista :)
e sad ja imam hosting na godinu dana kad ga prekinem onda su duzni da mi posalju asic miner taj.. ali ja se nadam da ce mi vremenom nudit upgrade jer ce ih struja ubit

da, tu si u pravu...ima struja da ih SATRE...mozes li mi poslati , da ne davimo ovde ljude , malo detaljinije podatke o tome na PM..na koji nacin si se angazovao oko toga, kako , sta gde...hvala unapred...

Zaboravite GPU i scrypt samo je pitanje dana totalne neisplativosti....

nemoz da iscupas za saku pirinca....

@cacanin Ako nisi "nacupao" dok je bio ispod 2 dolarcica, neces ni sad.. veruj drugu na rec ;)

Dizi 1.6.x bamt gde imas brdo valuta podrzano i diskaj ;)

Kada je asic krenuo da jase sha256 mining, nisam verovao da takve sprave postoje za nas obicne smrtnike. I onda sam se vrlo brzo razuverio prateci uzlaznu putanju diffa. Za razliku od tada, sada se jako radujem asic uredjajima za scrypt mining :D

Jel neko probao taj arebyp na GUIMINERU i kako se ubacuje,
@risime cedimo suvu drenovinu do difa 20000:wave:

ja sam ga stavio na 7950 u cgmineru i skocilo je kopanje sa 620 na 640

Ubacio sam ga u GUIMINER, cgminer, na mesto scrypt130511.cl ali ne vidim neko poboljsanje, da li je to dobro uradjeno, tj. taj rinejm cl fajla

Poslednja izmena:
Ako ne vidiš razliku znači da nije. Niko nije prijavio da radi sa cgminerom, to je kernel za sgminer. Skini poslednju verziju pa može neko ovde da ti napravi konfig ako se ne snalaziš sa parametrima.

Nazad
Vrh Dno