Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Kad u matematiku ukljucis cenu struje, koju dark trosi duplo manje, + sto leti ne moras da uljucujes klimu u rudniku, onda mu isplativost nije uopste toliko losa kolko na prvi pogled izgleda..

ali bice problem kad prodje leto.. ja sam se prosle zime fino grejao na scrypt-u, uopste nisam palio grejanje....
sa X11 ima da se smrznem :)

pa uvek ti mozes da dignes napon i taktove na x11, ako vec oces da se grejes :D
ili jednostavno opet da kopas ltc :D

ako se desi bio bi opravdan, recimo. al džaba ako nema para. treba neko i da plati te vaše želje i nade. ti nisi hteo da prodaješ na 0.027 al eto vidiš da ima ko hoće i na 0.016

opet u ltc temi... nisam ni izvalio

Poslednja izmena:
Pa sto nebi skocio jos 5x kad vec ima ovoliku snagu na mrezi? Toliki skok je skroz opravdan.

a kolika je snaga na mrezi bila pre celong pumpa dok je cena 2 meseca mirovala?
vidim na mintpalu volume je bio jako mali
nisam pratio dark coin pa me zanima, da li je prvo cena skocila (napumpana) pa onda dosli kopaci, ili obrnuto?

Obrnuto. Sve vreme je novcic bio pri dnu isplativosti. Kao sto je sada uostalom. I nije mi jasno koje boodale prodaju po ovoj ceni al ajde.
Gle, LTC tema, wtf?

Pa sto nebi skocio jos 5x kad vec ima ovoliku snagu na mrezi? Toliki skok je skroz opravdan.

Ja znam da si ti u ovoj prici prilicno dugo, i respektujem tvoje misljenje, ali ovo sto pricas stvarno ne stoji i deluje skroz navijacki.
Malo mi je vec i glupo da se ponavljam po ko zna koji put...
Snaga mreze (broj kopaca) ne diktira cenu vec cena diktira snagu mreze.
LTC mreza je 240GHs a cena je opala. Po tvojoj logici LTC bi trebao da bude bar 0.03 BTC-a.
Lepo ti Vojkan kaze, ako neko ne investira i kupuje taj LTC, DRK itd onda svi mi dzaba kopamo jer kopanjem ne dizemo cenu nego diff.
Primetio sam vec nekoliko meseci unazad da ti nemas problem da pogodis novcic, tu si dobar, secam se da si tipovao na DRK jos pre mesec dana,
tvoj problem je sto se emotivno vezes za novcic i ne prodajes ni po kojoj ceni.

Znamo da diff je odredjuje cenu ali je opravdava a DRK svakako vredi vise nego sto sada kosta. Nije problem, neka i padne diff, ja cu ovo sigurno kopati i dalje, odgovara mi ta kombinacija skroz.
Nisam ja emotivno vezan za novcic i nije da necu da ga prodajem ni po kojoj ceni. Cekaj samo da LTC skoci pa ces da vidis dal necu da ga prodam ;)
Ako sada nisam prodao znaci da mi ili ne odgovara cena ili da mi ne treba novac trenutno. Necu da trgujem jer nemam vremena da visim na berzi i pratim. Ako sada ne bude nista, cekacu sledecu priliku i sl. Nedam DRK za 10 dolara i tacka. Ako bude para i prilike kada padne cena mozda kupim jos za stek.

Znamo da diff je odredjuje cenu ali je opravdava a DRK svakako vredi vise nego sto sada kosta. Nije problem, neka i padne diff, ja cu ovo sigurno kopati i dalje, odgovara mi ta kombinacija skroz.
Nisam ja emotivno vezan za novcic i nije da necu da ga prodajem ni po kojoj ceni. Cekaj samo da LTC skoci pa ces da vidis dal necu da ga prodam ;)
Ako sada nisam prodao znaci da mi ili ne odgovara cena ili da mi ne treba novac trenutno. Necu da trgujem jer nemam vremena da visim na berzi i pratim. Ako sada ne bude nista, cekacu sledecu priliku i sl. Nedam DRK za 10 dolara i tacka. Ako bude para i prilike kada padne cena mozda kupim jos za stek.

Stvarno ne znam na osnovu kog parametra tvrdis da DRK vredi vise nego sto mu je trenutna cena...
Evo ja sam prodao svojih 4 kom, sad bi trebalo da mu cena krene gore. Cisto da ti ucinim uslugu.:d

DRK verovatno ima neku buducnost... ali ja ga sad nikako ne bi kupovao bar dok mu cena podosta ne padne

Sad kad je krenulo na dole ne treba ga kupovati, to jeste.

Frenky, ako ce da dodje na 50$ u junu samo zato sto si ti prodao ja cu rado da ti konpenzujem tih 4 komada. Obecanje :)

Sad kad je krenulo na dole ne treba ga kupovati, to jeste.

Frenky, ako ce da dodje na 50$ u junu samo zato sto si ti prodao ja cu rado da ti konpenzujem tih 4 komada. Obecanje :)

Ako cemo pravo, prodao sam 4.32736378, i da znas da te drzim za rec. :d

ne znam kako je on najiplatljiviji?
ja licno kopam max, dnevno oko 80 komada, sto je oko 4.24 evra, dnevno da kopam ltc dobija bih tacno 2.68 evra. plus scrypt trosi najvise struje.
jel se varam nesto ili je ovako kako sam racunao?

Siguran?
?

Cacanine, ova je na tvoj racun, ne znam kako tolerises :)

Nisam se upecao, udica nije dovoljno duboko zakacila ;)

Nego reci ti drugu sto ne kopas LTC i menjas ga u DRK?

Necu jos par dana, hocu da vidim koliko mesecno trosim struje na DRK-u. Imam jos par dana da odradim. Za toliko necu propasti sigurno ;)

Mrzi ga. :D

ode preko 9k

Litecoin Difficulty: 8,550
Estimated Next Difficulty: 9,013 (+5.42%)
Adjust time: After 169 Blocks, About 6.4 hours
Hashrate(?): 278,600 MH/s

propadosmo, bezite u brda :hump:

uploadfromtaptalk1398516.jpg

p.s. nije reklama

Poslednja izmena:
gledam berzu,
pa ovi ne mogu nakupovati LTCa koliko ga ovi mogu prodavati :d

salu na stranu, njusim epski pump

Cena ponire sve dublje u bunar, na btc-e trol boxu dnevno po hiljadu puta sahranjuju LTC i proglasavaju ga dead coin-om, nesto nisam uveren da ce se oni naprodavati tih scrypt ASIC-a :smackbum::hump:

samo neka ponire, mora u dno da udari kako bi se odbio i vinuo u nebo :D

Hahaha zar jos neko uzima btc-e chat za ozbiljno :)
Kad ga sahranjuju znaci da su svi u shortu a ruke im se tresu :p

Pa rezon je veoma jednostavan...Rasterati sto vise gpu rudara, dizanjem cene neceg drugog (X11 npr). Paljenje asica samo povremeno da se ne nagruva diff previse visoko i previse brzo. Zatim pump cene LTC-a i istovremeno ponuda asica vece snage za velike pare. Diff jos uvek nizak (setite se novembra, diff 1500, cena 48$), svi luduju da kupe asice sto pre i sto vise...Pale se svi asici koji postoje, malo se odlaze shipping, kopa se, diff leti, cena polako posustaje sa rastom (trenutak za istovar), isporucuju se asici, rudari srecni ali ne zadugo. Sledi dump novcica iskopanih za vreme pumpa cene i ranije, i idemo novi krug, sa diffom 50K+ i cenom ko zna kojom...Ja se nadam 70+ u peaku, ako bude vise super!

Nazad
Vrh Dno