Ja koliko sam video to je i za cg i za sg https://litecointalk.org/index.php?topic=19642.0
nemoz da iscupas za saku pirinca....
@cacanin Ako nisi "nacupao" dok je bio ispod 2 dolarcica, neces ni sad.. veruj drugu na rec
Dizi 1.6.x bamt gde imas brdo valuta podrzano i diskaj
Kada je asic krenuo da jase sha256 mining, nisam verovao da takve sprave postoje za nas obicne smrtnike. I onda sam se vrlo brzo razuverio prateci uzlaznu putanju diffa. Za razliku od tada, sada se jako radujem asic uredjajima za scrypt mining![]()
del *.bin
sgminer.exe --kernel arebyp --algorithm scrypt --lookup-gap 2 --no-submit-stale --failover-only -o stratum+tcp://*** -u ** -p * OSTALA_PODESAVANJA
pause
svi scrypt novcici ce kliziti na dole, jer mislim da ce ih unistavati polako sa scrypt multipool/ovima i asicima.
90 M scrypt asic donosi na multipoolu oko 0.25 btc-a dnevno. da kopa samo ltc pri ovom diffu, to je 10 komada iliti 0.18 btc-a trenutno.
za 0.25 btc-a dnevno je potrebno oko 5 TH btc asic-a = 9 k $.
90 M scrypt masina = 10 k $
gde je tu racunica?
svi scrypt novcici ce kliziti na dole, jer mislim da ce ih unistavati polako sa scrypt multipool/ovima i asicima.
90 M scrypt asic donosi na multipoolu oko 0.25 btc-a dnevno. da kopa samo ltc pri ovom diffu, to je 10 komada iliti 0.18 btc-a trenutno.
za 0.25 btc-a dnevno je potrebno oko 5 TH btc asic-a = 9 k $.
90 M scrypt masina = 10 k $
gde je tu racunica?
pravih 783? nije neka fora??
Hmmm dobra fora... caka... ajde probaj 1070/1500 bas me zanima rezultat?
Sve je to ok ali da nam je to bilo pre makar 6 meseci pa i da se radujemo. Sada nam je sve dzaba, diff leti gore, nikakvo ubrzanje nece opravdati kopanje ltc-a za mesec dana.
Opet dezinformacije povodom LTC-a, onog dana kad LTC postane primarna valuta, oni sto su na multipool-u a i posto asic-i prave problem sa shit coin-ima moze se ocekivat veoma brz dan kad ce vecina multipoolo-va izumreti, tada ce vecina asica kopat LTC direktno i budite sigurni niko nece dumpovat, ovo je pitanje dana ili nedelje
gledam btce i za zadnjih 10 minuta bila 5 dumpa od po 2000 litecoina..izgleda mi da samo botovi kupuju nazad automatski pa drze koliko toliko cenu
Juuuuu, nisam ni ocekivao da ce ovoliko brzo stici na 0.017. Ide to i na 0.015 kao sto sam vec rekao ali plasim se da ode jos ispod.
Ako su asici proradili u vecoj meri onda i nije cudo sto odnos LTC/BTC pada. Jednostavno, dampuje se LTC i kupuje BTC i dize mu se vrednost istovremeno. A ako je to tako onda ce LTC padati jod vise u odnosu na BTC. Barem je za utehu sto se i dalje drzi na 8e.
Sve je ovo mršenje, da ne kažem čega, pošto nema sveže kinte u sistemu nego se samo pretače.
Dok se ne uloži živa lova nema ozbiljnijeg rasta, samo zarad pretakanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari