Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Sad cemo da vidimo koliko ima ASICa i sta se mulja oko DRKa, mada je moguce da dif ode malo dole jer mogu da ga stimuju ali ne zadugo

Šta se zbilo? Čemu ovi postovi...

Dobro je da je krenulo. Relativno brzo ce dogurati do 20K. A sa sledecim generacijama ko zna do koliko ce terati. Postace sasvim normalno da diff raste po 10% svaka 3 dana.

ma dzaba diff ako servisi, usluge i ono sto ameri nazivaju utility ne poraste.

jedan sistem koji podstice lenjost (tj. buy and hold btc) je dovoljan. dva su ekonomski neodrziva.

Poslednja izmena:
BTC iskreno nije zreo za vece transakcije.... svi palamude... razvijaju kao nesto, a jos smesno ni nemamo novcanok za newbi-e... ovo sad sto imamo za 99% je prekomplikovano

realno ceo blockchain i sve ostalo oko crypto valuta je jos u alfa/beta fazi

@zmajns

Aha! Fala. Vidim ja narod se uzmuv'o... :D
A ne pratim LTC dešavanja.

Na kom diff-u ugrubo, postojeci asic-i postaju neisplativi, ako je reper za cenu struje ova kod nas.

Pitanje je da li se njima uopste isplati ici u ulaganja u razvoj asica druge i narednih generacija, nikako ne vidim racunicu po kojoj to moze biti isplativije od guranja svih resursa u SHA.

Na kom diff-u ugrubo, postojeci asic-i postaju neisplativi, ako je reper za cenu struje ova kod nas.

Pitanje je da li se njima uopste isplati ici u ulaganja u razvoj asica druge i narednih generacija, nikako ne vidim racunicu po kojoj to moze biti isplativije od guranja svih resursa u SHA.

U crypto svetu oni koji ulazu dosta gleda dugorocno ne kao dumperi ovde :p

LTC je nesto sto moze da naraste dosta, kad to je vec drugo pitanje

Druga generacija je vec razvijena, samo je koriste razvijaci :). To su oni preorderi za Q2-Q3.

Druga generacija je vec razvijena, samo je koriste razvijaci :). To su oni preorderi za Q2-Q3.

Uh sto su razvili...
Ja to ne bih nazivao "druga generacija", samo su nagruvali veci broj cipova i to je to.

2. "generacija" ASIC-a nije jos isporucena nikome, sada "oni" kopaju sa nima, a 1. generacija stize kupcima i to se vidi po stalnom povecanju mreze. Drugo nije trebalo ni ocekivati. Ici ce ovo veoma brzo na 20.000

2. "generacija" ASIC-a nije jos isporucena nikome, sada "oni" kopaju sa nima, a 1. generacija stize kupcima i to se vidi po stalnom povecanju mreze. Drugo nije trebalo ni ocekivati. Ici ce ovo veoma brzo na 20.000

greska kinezi slabo isporucuju, ali preko GAW-a nesto malo 28nm asic-a je siporuceno ali trenutno ih nemaju u ponudi sto znaci da i oni cekaju drugu turu

Ovo asic za ltc

Titan Second Batch
16L

The stats and performance that we can release today are

Minimum 400/MH/s of performance from a 28nm chip
Uses a Standard ATX power supply (customer supplied ATX)
Based on the existing Jupiter form factor
Shipment begins one month after Batch 1
Payment for this product is bitcoins, Litcoins and bank transfer only

as this is KnCMiner we of course reserve the right to increase the performance at any time,

Note** this is a preorder all customers are reminded to please read the terms and conditions carefully before ordering.

This product is nonrefundable
$ 6,995.00

Po meni, trenutno je previse riskantno kupiti asic jer niko nema pojma kojom ce brzinom rasti diff kod LTC-a pa je s'toga nemoguce odrediti period otpalate.

Za sa sada stagnira ja cu biti srecan sa refundom koju daje GAW i ne placanjem struje da izvucen broj LTC koliko sam kesa dao... vise ne!

Mnogo pametnije kupovat LTC ali sta ces ljudi su ljudi bez mozga kao i ja ;)

taj je imao skoro 2000 btca u wallu, to stoji vec nedelju dana

Jeste li dobili mail da se zatvara ltc kattare? Stigao mi je mail i kazu da povucem svojih 0.7ltc-a. Nekada je to bilo smesno, nisam hteo da se logujem za tu sicu ali to je 70$ uskoro :d

Nazad
Vrh Dno