Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Imam tamo, taman za fee. :D

A meni zarobljeno preko 1500$ na ltcmine.ru... Notroll.in necu ni spominjati...
Ubi nas Saj-ova racunica :)

Kada bude neka super cena (ako ikada..) od npr 70-100 usd, mislim da ću prodati dve trećine, a trećinu ostaviti da čeka neko čudo, tipa 1000 usd, nekada, nebitno, za 5, 10 godina.

Mada mi je trenutni cilj samo da ne budem u minusu :| (nisam kopao, nego cash iz banke u LTC..)

Kada ste već kod Maldiva, ne znam što se svi lože na to, ok je otići na par nedelja sa devojkom, mirna ostrvca i lepe plaže, ali dosadno da se bude stalno. Ja bio sa dva druga, mislili su da smo gejevi valjda :), sve parovi bili.

Poslednja izmena:
Ja cu da razmislim koliko cu prodati ali cekacu da cena padne pa da obnovim kolicinu a resto love cu povuci. Ja nikada necu sve prodati.
Samo strpljivo i svu lovu vracas bez problema. ***, nismo ocekivali da ce ovoliko nisko padati cena ali svakako mislim da si pametno ulozio lovu koja ti je stajala. Ocekujem da ces sigurno 3x biti dobar. Znam da je stresno da gledas da cena toliko pada a tebi zarobljen kes ali probaj da se ne nerviras.

Ja cu da razmislim koliko cu prodati ali cekacu da cena padne pa da obnovim kolicinu a resto love cu povuci. Ja nikada necu sve prodati.
Samo strpljivo i svu lovu vracas bez problema. ***, nismo ocekivali da ce ovoliko nisko padati cena ali svakako mislim da si pametno ulozio lovu koja ti je stajala. Ocekujem da ces sigurno 3x biti dobar. Znam da je stresno da gledas da cena toliko pada a tebi zarobljen kes ali probaj da se ne nerviras.

Ti nikad neces prodati. :d

Prodacu sigurno ali ne sve. Nisam ni ja gadljiv na lovu. Prodavacu 20-50 komada cisto koliko mi zatreba a ostatak cuvam kada cena ode na 4 cifre ;)
Za razliku od nekih ja stvarno verujem u kriptovalute kao nacin placanja.

Prodacu sigurno ali ne sve. Nisam ni ja gadljiv na lovu. Prodavacu 20-50 komada cisto koliko mi zatreba a ostatak cuvam kada cena ode na 4 cifre ;)
Za razliku od nekih ja stvarno verujem u kriptovalute kao nacin placanja.

Kad ode na 4 ti ces cekati da ode na 5.:D
Nadam se da si u pravu bar za 3.

Povukao sam ono s katarea, neka se nadje, da castim kad skoci.

Upravo sam doziveo providjenje. Cifra za sledecu godinu je 650$!
Ne zelite da znate detalje kako sam dosao do cifre. Nisam sujeveran ali kad vidim jasno napisan broj tamo gde ne treba da bude to mora biti znak :d

Poslednja izmena:

Ne zelite da znate detalje kako sam dosao do cifre. Nisam sujeveran ali kad vidim jasno napisan broj tamo gde ne treba da bude to mora biti znak :d

nije problem ostavljam 100LTC i cekam 650... :)
samo da se zna da sam vec ostavio i 100 za na 1000...............

U zadnjih par meseci, kako buljim u cifre na berzama, i ja sam poceo svugde da vidim brojeve, ponekad cak i da ih sanjam.

Ja ne buljim, u tome i jeste fora. A ti vranjanac salji na PM adresu za DRK da ti saljem novcice ako cena dogura do kraja juna, po dogovoru ;) Ili mozda hoces u novcanicama. Ja to da ti spremim unapred.

Ma vidi i ja zelim vise od svega da skoci ltc i btc i da se svi lepo oparimo, ali sve manje i manje i manje verujem u takav scenario. Imam i ja svoju cifru ispod koje necu prodati. Cekam....

e nek si mi reko ! Da ne kažem nesto sto ne bi trebao ! Da preko noći sam planirao sa 3 kartice da se strašno oparim samo kontao sam u sredu , neću u ponedeljak potrošicu pare pre vikenda !

Litecoin Difficulty:9,986
Estimated Next Difficulty:10,789 (+8.04%)
Adjust time:After 124 Blocks, About 4.6 hours
Hashrate:335,633 MH/s

e nek si mi reko ! Da ne kažem nesto sto ne bi trebao ! Da preko noći sam planirao sa 3 kartice da se strašno oparim samo kontao sam u sredu , neću u ponedeljak potrošicu pare pre vikenda !

zamolio bih te u svoje ime , a i u ime ostalih da nam kazes kada dolazi TA sreda, bicemo ti zahvalni :)

mislim da polako izlazimo iz negativnog trenda koji nas je pratio jos od januara. ukoliko se ne desi nesto nepredvidjeno, vjerujem da vec krajem ove sedmice mozemo ocekivati skok.

mislim da polako izlazimo iz negativnog trenda koji nas je pratio jos od januara. ukoliko se ne desi nesto nepredvidjeno, vjerujem da vec krajem ove sedmice mozemo ocekivati skok.

Na osnovu cega dolazis do takvog zakljucka??

Vrh Dno