U prvom trenutku su mi trebali posto poto pare, ali vidim da sam i dobro prosao tad dok je bio na ceni i zaradio koji dinar
U drugom trenutku tesio sam sebe da je dobra kamera (mnostvo fixeva tad flesovao, nema sta nisam radio, sa KK-om neki kazu da se to popravilo (mozda se isto tese ko i ja, ali sem onih laznih slika gde G2 "ubija" S5 (samo izvadi se link iz bookmark-a i paste ovde, umesto svoje neke slike da se ostave) mislim ocigledne nesto nije u redu) nisam video neko da je pravio takve slike. Ne vredi dolazi stres da telefon tada koji je flagship ne moze da opali sliku ako se neko mrdne, a hvala bogu ljudi se smeju kad se napiju i ne moze biti mirno i uvek neko ostane mutan. I tako zivci su popustali dok nisam odlucio da zavrsim sa tim. Kit Kat se cekao dugo i tu sam rekao ajde popravice, bice mi zao sto sam prodao, ali ne ono i dalje mu treba "100 godina" da fokusira.
Ekran je odlican, iako vuce malo na hladno, meni nije smetalo. Lep sklad 5.2" na onu velicinu telefona.
Zvucnik dosta tih (eksterni zvucnik). U razgovoru lepo cujes sagovornika preko slusalice, ali tebe ne cuju ljudi ako malo odaljis telefon od lica. To je bug koji ima svaki G2 (5 komada sam probao) i svaki N5. To je neki LG feature.
Baterija fantasticna (usled kasnjenja notifikacija kad si na wifi-u) ima neka podesavanja zbog cega se dobija toliko na wifi-u, ali to zavisi od korisnika do korisnika. Nekome ne smeta, meni je smetalo. Kad se namesti lepo da dolaze na vreme (kasnjenje od 0-1 minuta) tad baterija krace traje usled "normalnog" podesavanja.
Ono sto trazis ti, a to je baterija, dobijas u svakom smislu i tu si miran, ali izgubices na drugim poljima... Pa sad ti vidi.
Nije da ces nesto imati bolju bateriju u odnosu na N3, mozda 10-15% nek bude i 20%, ali da li si spreman ostale stvari da izgubis. Moje misljenje je ne, a sad opet tvoje su pare, ti mozes da radis sta hoces.
Ima tu jos nekih stvari, ali nisu vredne pomena, usput i zurim