Šta je novo?

LG G2

Kakve su fotke na Brusovom romu? Može li neko da okači neku pod slabijim osvetljenjem?

Flesovao sam na Cloudy Flash 2.3,tema je crna,konacno!Prebacio sam na ART,prvi put da probam.Sve leti!

Kakve su fotke na Brusovom romu? Može li neko da okači neku pod slabijim osvetljenjem?

Meni se ne svidja iskreno,ja sam se vratio na flex rom zbog toga..lošije slike i lošiji mixer za zvuk prilikom snimanja videa ili snimanja zvuka..i naravno prava flex tema,na Brusov rom flex tema nidje veze..baterija jeste bolja na Brusov rom al ne toliko da opravdava ova 2-3 minusa koja sam naveo..

Poslednja izmena:
LKF- Little Kernel Flasher

-Automatski detektira vrstu panela
-Patchira kernel + repack(repack u smisli zipanja jel:) )
-flashanje kernela

Nije da cemo mi nekakve koristi od toga imati posto imamo lgd panel(zasad?)
+ thx na support :)

Poslednja izmena:
Ovo je upload preko tapatalk-a. Možeš li nabaciti u punoj rezoluciji?

y6u5u8y4.jpg

opet nije puna rezolucija, daj batali taj tapatalk i uploaduj ko covek :)

Kupio sam ovaj telefon u Telenoru pre desetak dana. Moji prvi utisci su fenomenalni, posao da kupim Nexus 5, i u nedostatku istog, uzeo LG G2. I nisam pogresio. Jedino sto me je razocaralo kod ovog telefona je kamera. Slike uopste nisu na nivou kamere od 13mp. Dobro, ajde, slike i mogu da prodju, ali video..uzas, i to u full hd rezoluciji. Nisam mogao da verujem. Uporedjujuci ga sa prethodnim telefonom koji sam imao, Galaxy s3, mogu vam reci da ga s3 sije sa kamerom.
Drugo, nije mi jasno zasto ni na s3, ni na g2, telenor internet ne prelazi u downloadu 1-2 mb/s? Prvo sam mislio da S3 nesto brlja, ali se isto dogadja i sa LG G2. Testirao sam oba sa drugom koji ima Iphone 5, na istoj mrezi, na istoj baznoj stanici, njegova brzina se krece od 10-20 mb/s. Da nije do androida? Kakva su vasa iskustva?

Obriši APN proxy i port.

Kupio sam ovaj telefon u Telenoru pre desetak dana. Moji prvi utisci su fenomenalni, posao da kupim Nexus 5, i u nedostatku istog, uzeo LG G2. I nisam pogresio. Jedino sto me je razocaralo kod ovog telefona je kamera. Slike uopste nisu na nivou kamere od 13mp. Dobro, ajde, slike i mogu da prodju, ali video..uzas, i to u full hd rezoluciji. Nisam mogao da verujem. Uporedjujuci ga sa prethodnim telefonom koji sam imao, Galaxy s3, mogu vam reci da ga s3 sije sa kamerom.
Drugo, nije mi jasno zasto ni na s3, ni na g2, telenor internet ne prelazi u downloadu 1-2 mb/s? Prvo sam mislio da S3 nesto brlja, ali se isto dogadja i sa LG G2. Testirao sam oba sa drugom koji ima Iphone 5, na istoj mrezi, na istoj baznoj stanici, njegova brzina se krece od 10-20 mb/s. Da nije do androida? Kakva su vasa iskustva?

Uradi root i stavi camera mod i videces gde je s3 a gde je g2. Nazalost mora tako. Vrati se desetak strana unazad imas sve lepo opisano

Problem je g2 sto je kamera u rasponu od "lose" do "superB" . Na s3 je bilo onako: "shoot and profit".

G2 definitivno ima bolje slika od s3 (bez fixa i na starom softveru NE, 1 od 3-5 ispadne odlicno) a ovisi o danu, raspolozenju kamere itd :)

Zalosno je sto bi korisnik uopce nesto morao i dirati na mobu da mu radi dobro ali kao sto ti kaze hunder - root + camera fix. Jos kad bi se osokolio pa instalirao cloudypro rom recimo onda bi razlika bila nebo i zemlja :).

Jeli ko uporedjivao cp II 2.2 i cf 2.3? Trenutno sam na cf 2.3 i ok radi al se mislim da probam cp 2.2 pa zato pitam..

Poslednja izmena:
Ljudi u velikoj sam dilemi da uzmem G2, ocekujem cak i mali pad cene zbog izlaska G3, mada je i sada jako povoljan, e sad jel stvarno toliki problem sa tom kamerom jel mi je jako bitna bas u nekim vecernjim izlascima, jel makar fiks i ti modovi bas resavaju problem ili je problem i dalje tu ali u manjoj meri

Ljudi u velikoj sam dilemi da uzmem G2, ocekujem cak i mali pad cene zbog izlaska G3, mada je i sada jako povoljan, e sad jel stvarno toliki problem sa tom kamerom jel mi je jako bitna bas u nekim vecernjim izlascima, jel makar fiks i ti modovi bas resavaju problem ili je problem i dalje tu ali u manjoj meri

Ako ti je to najbitnije,zaobidji g2,ne toliko zbog kamere,fix pristojno radi,možda malo zamrači ali inače pristojno snima..al zato zvuk snima katastrofu totalnu..ako je to snimanje po klubova sa jakim ozvučenjem..

Da snimak je vrh ali zvuk totalno krs, katastrofa, naravno sa jakim ozvucenjem.

mada, mozda izadje neki fix i za to :D

Dodaj novi samo bez proxy i port i onda njega selektuj.
Na LG nije moguce brisanje default apn-a iz nekog razloga.

Ne može ni novi da napravi. Sve iskucam i kada stisnem Save ništa ne uradi.

Onda tu nesto nije u redu,kod mene sam uvek tako radio bez problema.
Probaj da restartujes telefon pa onda da napravis novi apn.

Uspeo sam. Samo ukucam Name i APN i idem na Save. Ništa više.
uba4yhe4.jpg

Koji to camera fix koristi cloudy rom, kada su slike bolje nego na brucovom romu koji koristi koliko vidim xdabbeb.

postoji li tema za LG Optimus G Pro? ne mogu da je nadjem nikako.

Vrh Dno