Kakve su fotke na Brusovom romu? Može li neko da okači neku pod slabijim osvetljenjem?
moze li brusov rom da se prebaci na ART i kako?
Ovo je upload preko tapatalk-a. Možeš li nabaciti u punoj rezoluciji?
Kupio sam ovaj telefon u Telenoru pre desetak dana. Moji prvi utisci su fenomenalni, posao da kupim Nexus 5, i u nedostatku istog, uzeo LG G2. I nisam pogresio. Jedino sto me je razocaralo kod ovog telefona je kamera. Slike uopste nisu na nivou kamere od 13mp. Dobro, ajde, slike i mogu da prodju, ali video..uzas, i to u full hd rezoluciji. Nisam mogao da verujem. Uporedjujuci ga sa prethodnim telefonom koji sam imao, Galaxy s3, mogu vam reci da ga s3 sije sa kamerom.
Drugo, nije mi jasno zasto ni na s3, ni na g2, telenor internet ne prelazi u downloadu 1-2 mb/s? Prvo sam mislio da S3 nesto brlja, ali se isto dogadja i sa LG G2. Testirao sam oba sa drugom koji ima Iphone 5, na istoj mrezi, na istoj baznoj stanici, njegova brzina se krece od 10-20 mb/s. Da nije do androida? Kakva su vasa iskustva?
Obriši APN proxy i port.
Ljudi u velikoj sam dilemi da uzmem G2, ocekujem cak i mali pad cene zbog izlaska G3, mada je i sada jako povoljan, e sad jel stvarno toliki problem sa tom kamerom jel mi je jako bitna bas u nekim vecernjim izlascima, jel makar fiks i ti modovi bas resavaju problem ili je problem i dalje tu ali u manjoj meri
Obriši APN proxy i port.
Ne može ni novi da napravi. Sve iskucam i kada stisnem Save ništa ne uradi.
postoji li tema za LG Optimus G Pro? ne mogu da je nadjem nikako.
Koji to camera fix koristi cloudy rom, kada su slike bolje nego na brucovom romu koji koristi koliko vidim xdabbeb.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari