Sjajno. Hvala na pomoci! Telefon je vec bio rutovan ali se stalno pojavljivala gore opisana greska prilikom flasha twrp/cwm. Autoexec je odmah odradio posao bez ikakvih problema. Potom sa flashovao prvo neki drugi baseband/modem i testirao zvuk, a potom i flashovao bruce rom. Nemam trenutno vremena da se igram sa telefonom pa je sve na default-u, ali mi za sada (noc i jutro) ne deluje da je baterija nesto nenormalno duza nego inace. Ipak, to cu preciznije znati kada budem sve sredio i koristio normalno telefon par dana. Koliko sam skapirao, nema potrebe flesovati nikakav poseban kernel jer je uz bruce rom zapakovan i njegov frizirani kernel?
Ipak, jedan od glavnih problema koji me izuzetno iritira je i talje tu, a to je los kvalitet poziva. Zvuk u slusalici je i dalje izuzetno los, a posebno kada se pojaca na poslednja dva stupnja (kao da "probija" zvucnik). Pokusao sam sa eksperimentisanjem i zamenom fajla system/etc/snd_soc_msm/... ali nije dalo nikakve ocigledne rezultate. Video sam da ljudi na Verizonu imaju resenje:
Takodje pominju i EVRC-B i jos neke stvari, ali svakako ne vidim resenje za d802

Da li imate ideju kako ovo da probam da sredim?