Najbolje je da ides na xda forum i da vidis koji kerneli postoje a i tamo ti pise kako se instaliraju.
Nek je sa srecom da te lepo sluzi
Ja kontam da si se ti zezao za zlatni, kad ono stvarno![]()
Auto rec apk kad ubacis to ti je automatski TWRP,znaci sada imas rikaveri. Sto se tice daljeg update-a ne smes nikako da radis OTA posto si ubacio TWRP. Moras prvo to da sklonis,pa gek ona update
ljudi sta mislite treba mi priblizno tacan odgovor ako neko znada li ce izlaskom g3 kod nas opasti cena g2 kod operatera? naravno pitam cim izadje a ne za 2-3 meseca i vise..
Kod operatera neće sigurno - prvo tamo će se pojaviti kao i G2, sa par meseci kašnjenja, zatim cena G3 će biti toliko velika da će i dakle biti veća potražnja za G2 što za njih znači da još mogu da drže cenu i na kraju i najbitnije - znaš i sam koliko retko se operateri odlučuju za smanjenje cena, čak i kad one značajno padnu u radnjama.
Погледај цену z1 и z2 у теленору, све ће ти бити јасно.
Posle 10f mi je ponudio 20a, ali nema dalje...
Je l' mogu ovom metodom da flesujem kdz skinut odavde?
Mislio sam da flesnem 20d euro open fw, trenutno mi je neka 20a-AME-xx verzija koje nema na listi zvanicnih fw i ni preko imei ne mogu da izvalim za koje trziste je telefon. *
Ako uradim ovo, da li cu moci kasnije da dobijem OTA update, ili mora opet fles kdz kao sto je sa 4X HD bio slucaj?
edit:
*izvalio sam, prodavac ipak nije lagao, telefon je najverovatnije iz Dubaija
Proveri preko kompa koji ti je zadnji update za KitKat
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=***************
Samo umesto zvezdica ukucaj tvoj IMEI broj sa telefona i poseti stranicu
Meni je npr 20c što je treći update od izlaska KitKat-a (20A, 20B, 20C).
E sad, moj telefon je Tajvanac, za tvoj je moguće neka druga verzija...
Primetio sam jedan bag kod ovog moda, zato sto modifikuje LGSystemUI.apk vise ne moze da se menja raspored onscreen dugmica, vec samo boja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari