Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

diff 7604 , dal je stvarno moguce da ima neki efikasniji miner , ja ne verujem da su se ljudi bas sada masovno prebacili na drk , jos nisam zavrsio pisanije 7,26K diff mi pokazuje miner :S

drk hashrate is 135,693 MH/s of 901,286 total MH/s (15.055%)

Al su ga uzjahali...

Po meni definitivno neka prevara

Sa ciljem da se odvuku mineri sa LTC da bi ASICI tukli po malom difu jer ovi za LTC nisu tako efikasni kao za BTC

Razmislite, voleo bih da gresim, ali srbistanski mentalitet mi to govori

Poslednja izmena:
Ja sam istresao moj DRK na 0.02 i dalje ga ni ne gledam. Masala prosao. Hvala DRK-u i DRK-adzijama na pumpu.

Pogledajte, dif na LTC je pao, ne mnogo ali je pao tj nije otiso na 8K i vise da bi posle promene difa mreza skocila na 300G, opasna muljaza
Sta mislis @Saj

Poslednja izmena:
i gledam ovo i stvarno ne verujem da neko ko ima ozbiljnu GPU snagu kopa DRK osim ako nema neki miner koji daje mnooogo vise ili vec postoje nekakvi ASICI koji otkidaju X11

drk.jpg

inace da neko veruje u ovo i kopa ispod ili na ivici isplativosti NE VERUJEM ....

Ja sam ubedjen da ima efikasniji miner, to je bio slucaj i sa Maxcoinom, Qubitcoinom, Quarkcoinom, Heavycoinom i ostalim, da ih ne nabrajam sad. Ako se pitate zasto to rade pa ima dva veoma velika razloga. 1) Da se nakopaju novcica koliko god mogu, 2) Da povecaju jacinu mreze i da stvore laznu sliku o ukupnoj jacini mreze koja ce privuci jos vise rudara.

Mogu da se kladim da ce u narednih mesec dana (mozda malo vise) izbaciti taj novi miner sirokim narodnim masama.

Pa sta se sad iscudjavate? I do sada je isplativost bila jako niska pa smo svi kopali i dalje. Jedina je razlika sto je sada upao neko sa brdom novcica da spusta cenu i kupuje jeftine novcice. Umesto da cena raste i dalje sinoc je nekoliko hiljada novcica prodato iz cistog straha. Ne svidja mi se ovo, neko skuplja kajmak a ako budu drzali ovu cenu predugo ljuudi ce pobeci na nesto drugo.

Pa ljudi cemu panika, cena stagnira svega 24h i vec su tu teorije zavere, isto je bilo kada je DRK pao sa 0,0175, na oko 0,012, odmah usledio panic sell i price o jos jednom shitcoinu. Ogroman broj ljudi je prihvatio DRK i shvataju ga ozbiljno,mreza konstatno raste, jednostavno treba biti strpljiv, sve ce doci na svoje. Za mesec dana ce dif za scrypt skociti poprilicno, Asic masine se samo stancuju. Ljudima je postalo mucno da kopaju kojekakve shitcoine, koji posle totalno izgube vrednost,pa opet kopaju DRK iako je isplativost ocajna, izbor je pao na LTC i DRK, stim sto ce LTC sa gpuovima moci mozda jos par nedelja da se kopa maksimum.

Nema mnogo izbora jedan kao sto kaze micairvas LTC ili DRK a potrosnja i zagrevanje HW-a je na strani DRK-a zato i ljudi kopaju DRK i kopace milina je kako se hardware lepo odmara dok kopa x11 smanjuje probleme na minimum sa pregrevanjem i skupim napajanjima.

Ja kopam DRK i ne zanima me da silazim s njega, ne zanima me diff. Kopa se kao kasiciom ali ja ocekujem mnogo vecu cenu od ove trenutne tako da me bas briga, bitno je iskopati, lako cemo za prodaju.

Tako je Sajberu, ici ce jos ovo jos gore nema razloga da ne ide, secas se kad sam pisao da ce DRK preveslati LTC uskoro kada je bio nesto preko 0,007, ti si rekao mozda sledece godine :D. Za sada ne planiram da ga prodam ispod 0,05, videcemo....

trenutna situacija govori drugacije novci su izvuceni i krenuo na dole

i dosada je volume padao do 1000 i kusur btc pa se vracao videcemo stay tuned

Ja kopam DRK i ne zanima me da silazim s njega, ne zanima me diff. Kopa se kao kasiciom ali ja ocekujem mnogo vecu cenu od ove trenutne tako da me bas briga, bitno je iskopati, lako cemo za prodaju.

Ova trenutna cena je bolesno visoka da se ne lazemo. Da ce drk da prestigne ltc to nismo ni sanjali. Neko mora bas da ulaze sada ogromnu kolicinu btca u drk da bi ova cena opstala....sve je moguce :) Ali je nemoguce da se svi gpu majneri zakace na jedan novcic i da on bude isplativ.... Staro pravilo, cim se procuje i cim svi krenu da kopaju tu vise isplativosti nema, ili je jako mala. Problem je sto nemamo neku opipljivu alternativu. Ja sam kopao hiro jer se on odmah pojavio posle drka , ali je nazalost cena otisla u bunar i tako sam za sada uludo kopao ceo prosli mesec :)

nisi jedini, samo sam ja kopao i druge valute , pa nije bilo dzabe :)

A sledeće nedelje opet prodaj BC i kupi DRK i tako u krug :)

BC i DRK 24h volume se skoro izjednačio.

Pretpostavke dokle će da ode? Neću biti za računarom do večeras, postavio buy na 0,0185 pa ako prođe lepo.

Poslednja izmena:
Pa neka, bar nije dosadno... kad se BTC odlepi i pređe 2000 svi ćemo da uživamo :)

Pretpostavke dokle će da ode? Neću biti za računarom do večeras, postavio buy na 0,0185 pa ako prođe lepo.

Nema sanse ja sam strucnjak za gubljenje para kada ocu da uhvatim ove "padove" i da shortujem ...

Prodao sam na 0.023 u postavio buy order na 0.022

Dakle nema sanse da ide ispod nize od toga (mojih 50 DRK-a vise vrede nego pravi wall od 5k BTC-a :p ).

Nazad
Vrh Dno