Šta je novo?

LG Optimus G

Pomoc... :( Imam ovaj LG ali nece da se upali, na punjacu sija crvena lampica da se puni ali nece da krene, nije kvasen, skidao sam poklopac, bateriju nisam mogo da izmerim, zato sto je na flet kabal, telefon je tako stigao od preko... Nije kupljen u Srbiji

Pomoc... :( Imam ovaj LG ali nece da se upali, na punjacu sija crvena lampica da se puni ali nece da krene, nije kvasen, skidao sam poklopac, bateriju nisam mogo da izmerim, zato sto je na flet kabal, telefon je tako stigao od preko... Nije kupljen u Srbiji

Opcija 1: Brick-ovan što zanči da možeš da ga baciš u kantu

Opcija 2: Soft Brick, što znači da možeš da ga povratiš u normalu

da li je opcija 1 ili 2 moraćeš da saznaš. Jedan od način da proveriš da li možeš da uđeš u download mode...ako ne znaš o čemu pričam, pravac servis...koštaće te oko 15-20 evra.

Ako znaš kako da proveriš za download mode...imaš temu na xda pa polako, čitaš i radiš...to je najbolji put...

dobro je.. veliki plus za LG :) nisu zaboravili svoj stari flagship

Ovo je sad bolja kupovina od S3. Pod uslovom da radi kako treba.

Čini mi se da je kamera bolja. Nisam imao prilike da slikam sa low light okruženjem, al se nikad nisam ni nadao takvim slikama.

KK verzija koku imam je prilagođena korejska verzija. Za sada sam samo delimično oduševljen.

Iako su primetne nove opcije u sistemu, i dalje mi se čini da je samo malo bolje ušminkani JB.
Nema Knock ON/OFF čemu sam se nadao, ima tonu korejskog bloatwera, ali za početak nije loše. kad izađe evropska verzija, očekujem doterivanja, možda tada ubace Knock ON, ali i to se može srediti doterivanjem kernela.

U svakom slučaju, dobro je što je stigao. Ovim sam odustao od njegove prodaje... Po meni nema razlike između njega i g2 što se tiče UI... Šta više mislim da čak i uglađenije radi od g2 koji sam imao u rukama.
Za sada toliko...za ostalo videćemo...

E da, jedina mala je što u opcijama mreže nema 2G, već samo automatski (3G/LTE) i WMCDA, ali u NS fercera bez problema.

Poslednja izmena:
Jesi li flash ROM4.4 zip sa xda ili si preko kdz za Koreju ?

drugari, jel ima nekih trikova za punjenje li-po baterije ili da se ponasam isto kao sa li-on baterijom ?

Jel može za optimus g iz MTS-a da se iskoristi freegee da se otključa bootloader?

Jel to zvanicno pusten 4.4? Meni nije nasao update, a imam korejsku verziju....

E, ajd jedno glupo pitanje - postoji li nacin da se fleshne neki stock kdz ili zip tako da mogu da se skidaju OTA update-ovi? Super mi je ovaj stock, ali kapiram da necu moci da ga update-ujem, jer sam izbrisao fabricki koji je bio namenjen tajvanskom trzistu... :S

flash ROM4.4 zip sa xda

Aha ja sam malopre flash ovaj modifikovan... kad je stavljen automatski mod ide i na 2g.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2760328

Jel može za optimus g iz MTS-a da se iskoristi freegee da se otključa bootloader?

Moze idi mako unlock

Jel to zvanicno pusten 4.4? Meni nije nasao update, a imam korejsku verziju....

Pusten valjda za Koreju, Vijetnam itd... i to nije ni tu jos uvek svima polako ide. Jesi li menjao firmware ili ti je na korejskoj verziji od pocetka nista nisi dirao ?

E, ajd jedno glupo pitanje - postoji li nacin da se fleshne neki stock kdz ili zip tako da mogu da se skidaju OTA update-ovi? Super mi je ovaj stock, ali kapiram da necu moci da ga update-ujem, jer sam izbrisao fabricki koji je bio namenjen tajvanskom trzistu... :S

Bolje probaj neki zip dok cekamo da izadje zvanicno za e975 verziju pa onda

Ima li po vama ista bolje za ~200e od ovoga sa novim 4.4?

Po meni, ne.

N4 ti je isto dobra varijanta za taj novac. Isti hardver, jedina prednost lg g je u tome sto ima fizicke dugmice ispod ekrana, dok n4 ima softverske pa skrate ekran.

zar nema nexus 4 dosta losiju bateriju tj drzanje od G po testovima ?
iskreno verujem da je dobar ali jednostavno ja na slikama ne mogu da svarim ni nexus 4 ni nexus 5, uzivo ih nisam gledao :)

zar nema nexus 4 dosta losiju bateriju tj drzanje od G po testovima ?
iskreno verujem da je dobar ali jednostavno ja na slikama ne mogu da svarim ni nexus 4 ni nexus 5, uzivo ih nisam gledao :)

Malo si pomešao G i G2. Ne, Nexus 4 nema lošiju autonomiju baterije od G.

Moj brat ima g ja imam n4. Nisam primetio da n4 ima losiju bateriju. Oko 4,5 h se vrte oba.

Ovo je jedini telefon koji uzivo nikako nisam imao priliku da vidim, a svuda je hvaljen.Izbor mi je uglavnom sveden na ovo ili skupiti jos malo za nexus 5. Kad uracunas dugmice iste su dimenzije, ovde je koliko vidim cak i baterija bolja nego na nexusu Gledao sam i g2, ali mi prelazi neku komotnu velicinu za fon. iskreno ne bacaju mi se pare na brzo potrosnu robu, sto su telefoni danas.

Vidim vi se raspisali oko baterije i ja sam citao sa GSMarene

Poslednja izmena:
Malo si pomešao G i G2. Ne, Nexus 4 nema lošiju autonomiju baterije od G.

nisam pomesao, tako kaze gsmarena, e sad ako taj njihov endurance rating ne pokazuje prave stvari, onda je to druga prica :)
uzgred kad sam vec tu da pitam, da li mogu sa xperia Z da ocekujem bolje drzanje baterije nego optimus g ?

Sony z je imao losiju bateriju od G pre update-a. Sada sa update gura do 5h screen-a. Videcemo kako ce G da radi sa 4.3.

N4 ti je isto dobra varijanta za taj novac. Isti hardver, jedina prednost lg g je u tome sto ima fizicke dugmice ispod ekrana, dok n4 ima softverske pa skrate ekran.

OG ima i duplo više memorije i malo bolju kameru, dok je Nexus malo brži u realnom radu i ima bolju podršku zajednice

Sony z je imao losiju bateriju od G pre update-a. Sada sa update gura do 5h screen-a. Videcemo kako ce G da radi sa 4.3.

Ovo je 4.4, LG je preskočio 4.2 i 4.3

N4 je pre par dana dobio update za kameru. Sada kamera na n4 i na og je ista. Mogu i dokazati veceras kad dodje brat sa posla.

Nazad
Vrh Dno