Šta je novo?

LG Optimus G

U sustini nema bug-ova, za sada nisam primetio nijedan, baterija je nesto slabija nego na stocku, mada nisam menjao kernel... medjutim, ono sto mi najvise smeta je sto u browserima ima nekakav video player koji kao da je radjen za cupcake verziju androida (jeftin i bagovit) i ne uspevam da pronadjem nacin da ga promenim

Zamrla tema...

Desava li se nekome ko koristi weather2umbrella aplikaciju da mu nestaje prikaz temperature iz notification bara i ne prikazuje se dok se ne udje u aplikaciju? Nisam imao ovakvih problema na prethodnom telefonu, ne znam do cega je problem...

Da li zna neko zašto mi se svaki put kod uspostavljanja veze pali spikerfon?

Da li zna neko zašto mi se svaki put kod uspostavljanja veze pali spikerfon?
Meni se isto desavalo ove nedelje. Deinstaliranjem novog update-a za Chrom resio sam problem, koji se opet vracao ako instaliram najnoviji update.... tako da sam siguran da je zbog Chroma.

Da li to znači da treba da ga downgrade-ujem ako je to ikako moguće?
P.s. Hvala na odgovoru! ;)

Da, moguce je. Nadji Chrome u Apps i idi samo na Uninstall updates. Posle ga samo nemoj azurirati kad te pita.

Ja imam Chrome, sa poslednjim updateom, ali mi se ne javlja to paljenje spikerfona...Mora da ima još nešto.

Mozda imas drugu verziju softvera, moj je E97510g-SEA. Inace spikerfon se pali pri svakom javljanju samo kad je telefon zakljucan. Ako je otkljucan ne pali se.

Ljudi sta mislite o ovom telefonu?
Lg optimus G E975
Jel se razlikuje nesto od obicnog Optimus G?
Izvinjavam se na linku, evo slike poledjine telefona, jedino se to razlikuje od obicnog
ya8-ssss.png

Poslednja izmena:
Pa E975 ti je international ili kako ti kazes 'obicni' :)

Ima vise oznaka za optimus g od te dve,ne znam koji je model sa slike.
Ako te interesuje da kupis,juri tu E975 verziju.

Ljudi sta mislite o ovom telefonu?
Lg optimus G E975
Jel se razlikuje nesto od obicnog Optimus G?
Izvinjavam se na linku, evo slike poledjine telefona, jedino se to razlikuje od obicnog
ya8-ssss.png

Taj model je F180 odnosno korejska verzija optimusa g.

Mada mozda gresim, proveri u settings koja je verzija software

Upravo tako, to je ta verzija.
Jel je ona losija u odnosu na ostale verzije, i u cemu je uopste razlika?

Jedna verzija ima slot za microSD... ako ti relefon radi kod nas sve je ok, nije on losiji ili tako nešto.

Upravo tako, to je ta verzija.
Jel je ona losija u odnosu na ostale verzije, i u cemu je uopste razlika?

Hardverski ne postoji razlika, razlika je samo u baseband-u, odnosno postoji mogućnost da neće raditi na nekim evropskim mrežama (koji su gsm).Međutim, može se konvertovati u e975
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f779/manual-here-convert-f180-s-k-l-e975-lg-optimus-g-1761332/
Takođe, postoji tema i na XDA, pa potraži. Koliko sam razumeo caka je u basebandu, odnosno kad konvertujes u e975, moras ostaviti baseband od starog f180 da bi radilo. Mada pročitaj o temi, neće da škodi. Ja sam na teži način to saznao, odnosno dva puta ga skoro brikovao, pa sad sve čitam....

I samo polako, sve je već napisano

Još jedna stvar mi je pala na pamet. Ako si slučajno planirao da je kupiš sa ebay-a NEMOJ: To su ili refabrikovane, odnosno polovna (a kao nove) ili imaju neku skrivenu falinku. Inace im ne bi bila cena takva. Ukoliko ti ko donosi od tamo, onda ok.
Po meni je najbolje da kupis domaći e975 (imas na određenim sajtovima) zaista povoljno i da ne razmišljaš o *******ciji.

Uh bas bi bilo dobro,vec sam se bio oprostio sa update-om...

Dok ne stigne dugo najavljivani KitKat ja sam nabasao na ovaj ROM pa cisto da podelim svoje utiske.

U pitanju je COLOR OS ROM koji se nalazi na OPPO telefonima i zaista je osveženje u moru (čist sarkazam) Romova za ovaj telefon.
Za sada sve fercera, bez lagova i nekih većih bagova. Pa čisto dok išćekujete KK da se malo poigramo...Iako malo podseća na MIUI rom, mogu reći da je interfejsom drugačiji i dobro je ispeglan.

Pa ako se neko odluči evo malo screenshot-ova i
Screenshot_2014-04-23-10-32-32[1].png Screenshot_2014-04-23-10-31-19[1].png Screenshot_2014-04-23-10-31-29[1].png Screenshot_2014-04-23-10-31-35[1].png

Download link
https://www.google.com/url?sa=t&rct...=mtODeYIVknFqrKD9rQUqpw&bvm=bv.65177938,d.ZGU

Prilozi

• Screenshot_2014-04-23-10-31-47[1].png
    Screenshot_2014-04-23-10-31-47[1].png
    511.6 KB · Pregleda: 99
Poslednja izmena:
Kakva je baterija, kamera, fluidnost..? Ima li na primer 2g/3g toggle ili tako nesto zanimljivo i korisno? :)

Baterija na nivou CM11
Kamera koristi LG camera app
Fluidnost dobra, mozda za nijansu sporiji od MIUI ili STOCK-a

2g/3g togle nisam primetio

Od korisnih stvari ima zanimljiv weather app, music player, DT2C, gestures and motions

Uostalom pogledaj OPPO COLOR OS na YT

Aha ok hvala :) pogledao sam lepo izgleda, samo da nema nekih bagova posto sam procitao da neki imaju forceclose na Swiftkey, Whatsapp ... ali cu ipak probati veceras ako nadjem vremena. Koliko je ovo sigurno ako samo ima ovako download link, a ne zna se ni ko je napravio ni nista ? Ima li neka zvanicna tema/sajt/forum link?

EDIT: Ipak neka... pa i da je bezopasno :D

Prilozi

• colorosspy.png
    colorosspy.png
    114.7 KB · Pregleda: 100
Poslednja izmena:
Pozdrav narode, evo i ja uzeo ovu makinu. Nisam stigao nesto mnogo da je testiram od sinoc, ali za sada sve je odlicno.
Imam pitanje u vezi USB Host-a i OTG-a, namera mi je da kontrolisem svoj DSLR preko e975. Skinuo DSLR Control aplikaciju, ubo USB u DSLR, pa u OTG kabl i na kraju OTG u fon. Sve modove USB konekcije sam probao i nista se ne desava. Sad me zanima da li je porebno rutovati fon, skidati neki OTG drajver, ili e975 ne podrzava uopste OTG? Ima li neko predlog?

Hvala!

Ne podrzava. Koliko se secam jedino mozda moze OTG da radi na aosp romu + neki custom kernel... ali ni to ne garantuje da ce raditi

Nazad
Vrh Dno