Jel može neko da mi pojasni otkud sada mišljenje da cena "mora" da prati diff. Koliko se sećam uvek je diff pratio cenu (jer se svi nakače na profitabilni novčić) ali obrnuto nije baš pravilo...:trust:
PPS:
drk hashrate is 88,129 MH/s of 609,280 total MH/s (14.464%)
Hm...trenutna oscilacija (%) ili.....drk hashrate is 98,736 MH/s of 715,682 total MH/s (13.796%)
Cena darka 3x gore, možda, čak i verovatno, ali ne u skorije vreme. Novi mineri nemaju neku računicu da sada počinju da kopaju dark sa ovaj diff, više se LTC isplati, jedino je potrošnja struje faktor koji može da prevagne....
Čim se LTC vrati bar na 15$ što je pitanje dana ako BTC ode bar na 550$, videćemo koliko će da se kopa drk....
JA imam 3.15 1150/1000A sta drugo mogu da kopaju ??? (LTC su prakticno preuzeli ASIC-i ili ce preuzeti u reoku od mesec-dva )...
ovo mi se svidja hash rate je isplratio sinocnji skok .. samo neka tako ostane ..
Net Hashrate
96,566.53 MH/s
EDIT. 2.38 sa 280x i novim minnerom jel to OK ?
Imas sve u zadnjih par strana da ne ponavljamo sad , build 2 skini .
1 280x sa novim minerom baca 3MH/s a prosečan diff je oko 3300 u poslednjih 6h.
Dakle oko 0.08-9 drk-a po grafici/dnevno.
Imal neku multipool koji salta X11 valute ?
hmmm ja ne mogu da prebacim 2.5 .. ajd mi samo recite koji minner da skinem odavde posto ih ima 15 a obelezavanje mu nije ni za k ...
https://www.dropbox.com/sh/zhfbr8xh6zw0gi0/AACa7_sc0PiTYDPv6E3Ah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari