Šta je novo?

Watch Dogs

aa.jpg

Haha morao sam :d

Rekoh ja da ne verujem da će biti. Voleo bih da povremeno nešto bude bolje od očekivanog.

WatchDogs.jpg
watchno1080p.jpg

Fail nevidjeni, pravi "next-gen" nema sta. :lupko:

Jake su im ove ''next-gen'' konzole, 720p ( pardon, 792p ) i 30fps.

A sto se tice DLC politike Ubisofta, sta ste drugo mogli ocekivati od njih? Zbog toga ne kupijem novije Ubisoft naslove ( poslednje sto sam kupio od njih je SC: Chaos Theory ). 10 DLC-ova, day 1.

A sto se tice DLC politike Ubisofta, sta ste drugo mogli ocekivati od njih? Zbog toga ne kupijem novije Ubisoft naslove ( poslednje sto sam kupio od njih je SC: Chaos Theory ). 10 DLC-ova, day 1.

To im je bilo i zadnje stvarno vredno kupovine, prešao sam mnogo puta Chaos Theory.

Niti jedan od tih DLCa nije kritičan za gameplay, sve je to sića.. Ako ništa, neki od njih igri štete jer igraču u startu daju napredniju opremu i sretstva koja bi tek posle više sati igranja dobio.
Mene stvarno ništa od toga ne pogađa..
Tu kriviti proizvođače konzola koji su snagu svojih mašina previše hajpovali, pa otuda nerealna očekivanja gamera i razočarenje kvalitetom grafike i frejmrejtom..

Ne zaboravite da je ovo trebao da bude Launch Title, zanima me sta su radili pola godine? Izvlacili 30 fps??

Ove kombinacije samo govore u prilog tome da će igra verovatno biti krsh jer ovde je ocigledno biznis u prvom planu a tek posle igra...ali to nece spreciti isprane mozgove da potrce u pokazanom pravcu...kome nije jasno koliko ****** ce ova igra biti dovoljno je da procita najavu" Hack everything as you make your way...": Sta reci osim retardirano. Ono sto jeste ovde za paznju je nacin na koji neko pravi ogroman profit kroz marketing eksploatisuci nesto sto i nije iz sfere gaminga a to je social network fenomen. Vec se naslucuje koliko ce igra biti cool onima koji su na fejsu, twiteru i koji tipkaju po ceo dan statuse...ovo ce za njih biti real gaming expirience, naravno sve u 60 fps pa animacije pa taj urbani smek...Kako je postalo lako skrenuti paznju sa sustine i prodati sporedno smece za velike pare.

Poslednja izmena:
Pisham se na ovaj 'next gen', ovo je tek za nijansu bolje nego od stare generacije...:S:
A ovi Ubijevci kad krenu da stancuju trejlere otkriju celu igru, prosto vec nemam volju ni da igram kad sam sve video. Da ne spominjem one glupave mini igre sa onim paukom i kad se 'nadrogiras' preko telefona pa te napadaju neki zombiji, bzvz skroz... To ni ludacki Saints Row nema a sad vidim u ovom a ocekivao sam bar iole ozbiljnu igru ali verovatno dopunjuju sadrzaj raznim glupostima

Ne zaboravite da je ovo trebao da bude Launch Title, zanima me sta su radili pola godine? Izvlacili 30 fps??

Manjak iskustva sa novim hardverom, novi engine, i naravno činjanica da su nove konzole značajno slabije nego što se očekivalo kada je ova igra najavljena...
Ljudi jednostavno nisu trebali očekivati 60 fps i neki ogroman skok u kvalitetu grafike od ovog prvog talasa igara na next gen konzolama.
Naravno, PC je druga priča.;) PC verzija će znatno bolje izgledati i raditi u 60 fps (i više) na moćnim konfiguracijama.

Nije problem u konzolama, problem je u Ubisoftu.
Njihove igre i na pc-u lose rade. Ne verujem da ce WD kod mene raditi u 1080/60.

Upravo to, ali preciznije receno u nekim od njihovih dev timova. Samo me interesuje koliko ce ovo imati nakaradnu pc optimizaciju kad ni sa konzolama nisu uspeli da se izbore.

Manjak iskustva sa novim hardverom

Manjak iskustva sa novim hardware-om? Pa obe konzole su, u sustini, bazirane na x86 arhitekturi. Ako je to za njih novi hardware onda bolje da vise ni ne prave igre.

Manjak iskustva sa novim hardware-om? Pa obe konzole su, u sustini, bazirane na x86 arhitekturi. Ako je to za njih novi hardware onda bolje da vise ni ne prave igre.

Njima je PC hardver nepoznat entitet. Što se dokazalo u više navrata.

A Microsoft i Sony su *****ali, u sadašnjem vremenu sve ispod 1080p sa pristojnim FPS, je sramota. Da ne pričam za par godina kad zaživi UHD.

Bolje rečeno smanjivali su detalje i čerupali igru dok nisu uspeli da izvuku tih 30 fps-a :D

Sigurno je low/medium sto se tice detalja na next gen konzolama, bruka ali hvala bogu postoji PC.

Sutra ocekujem 1080P/60fps edition :D za samo 99.99$.

1080p mozda sa nekim post release patch-om za PS4. Ali 60 fps nema teorije a realno nije ni potrebno za konzolno igranje (ionako sve ima lag, bezicni kontroler, televizor input lag).

bolje da je s.ranj.e u low res. nego da je 1080p...

Igra samo što nije stigla, tako da ćemo krajem meseca iz prve ruke sve znati: od kvaliteta gejmpleja do grafičkih dometa PC verzije.. Bar će biti kraj besmislenim diskusijama i stalnom hejtovanju.

1080p mozda sa nekim post release patch-om za PS4. Ali 60 fps nema teorije a realno nije ni potrebno za konzolno igranje (ionako sve ima lag, bezicni kontroler, televizor input lag).

Nije lag, nego osećaj seckanja koji je na 30FPS. A to da nema šanse da bude u 60FPS naknadno stoji.

@kellhus:

Dok god si ti clan ovog foruma, nece biti kraja besmislenim diskusijama...

Nije lag, nego osećaj seckanja koji je na 30FPS. A to da nema šanse da bude u 60FPS naknadno stoji.

Nema seckanja ako je fps zakucan na 30 fps i ne varira. Razlika izmedju stabilnih 30 fps i 60 fps jeste u tome sto 60 fps deluje mnogo vise smooth i nije tromo kao kod stabilnih 30 fps. Bolji je odziv. Slicna je razlika izmedju 60 fps i 120 fps stabilnih, samo sto tu tromost bas i ne vidis ali je osecas preko komandi.

Ono o cemu ja pricam jeste tipicni konzolni igracki sistem koji ukljucuje LCD TV, konzolu i bezicni kontroler. LCD TV ima nekoliko puta veci input lag od PC monitora sto se itekako i vidi i oseti (prikaci PC na neki LCD TV koji nije Sony W serija) plus je tu bezicni gamepad koji kao svaki drugi bezicni kontroler ima lag (mnogo vise nego li moderni bezicni misevi na primeri). Zbog svega toga nikada nece biti konzola i konzolnih igara na eSports manifestacijama koje drze do sebe. Jedno vreme je Microsoft silinom svoje moci pokusavao da ustolici Halo kao kompetitivnu igru ali je i to propalo iz opravdanih razloga.

Tromost mi je ista kao seckanje. Meni je 30FPS premalo. Input lag nije nešto što opravdava niži framerate, a o kompetativnom mp u WD nema potrebe pričati, niko ga neće igrati.

Vrh Dno