James Dean
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.12.2007
- Poena
- 319
Mora biti da je to. Znači da udarim po erotskoj "masaži" celog ekrana.Ako neko ne vidi probijanje pozadinskog osvetljena na TV-u , onda mu probija kroz ceo ekran![]()
Mora biti da je to. Znači da udarim po erotskoj "masaži" celog ekrana.Ako neko ne vidi probijanje pozadinskog osvetljena na TV-u , onda mu probija kroz ceo ekran![]()
Postovanje svima,nov sam na forumu a i sto se tice oko smart tv takodje.Treba mi pomoc.Imam LG 42 LA 641s-ZS.Dobar je i zadovoljan sam ali opet ima jednu veliku manu koju pokusavam da resim.Naime timemashine 2 radi znate vec kako,formatira hdd za snimanje i snimas trenutno taj program a drugi ne mozes da gledas dok ne iskljucis snimanje. Kako to resiti? Imam toshiba hdd 1 tera ,prikacim ga formatira,snimim,izvadim,prikljucim na komp,prepozna ga ali nema ga ni na jednoj particiji.A da ne govorim o tome da nemogu da pogledam preko racunara sta sam snimio.Postoji neka mogucnost,ali naglasavam korak po koram,da snimam jedan program a gledam drugi? Bilo je nesto o tome ali niko nije detaljnije objasnio,unapred svima hvala na korisnim odgovorima.
mozes snimati program sa analogne kablovske a da istovremeno gledas program sa digitalne(preko drugog ulaza) i to je sve.
ne mozes gledati jedan kanal na analognoj i istovremeno snimati drugi kanal na anlagnoj, cim pođes da promijenis kanal on prekida snimanje.
Sa digitale ako je resiver povezan putem HDMI ne mozes snimati nego samo ako je spojen skartom.
a Hard disk ti formatira samo za tajm šift i ne mozes ga koristiti ni za sta drugo niti ga racunar moze prepoznati ( navodno je to zbog autorskih prava),
mada sam citao da postoje neki programi koji to mogu riješiti
eto nadam se da sam ti pomogao[/QUOTE
Hvala ti na odgovoru,pomogao si mi,mada imam jos nesto nejasno u vezi toga.Ne razumem koji risiver treba da je povezan ili spojen sa skartom? Imam hdd i on je usb,nema nikakav drugi vid ulaza za taj hdd,gde i sa cim treba da povezem skart? Meni je scart povezan sa dream boxom d 500 i on nema mogucnost snimanja. to je cista glupost za mene,mozes da snimas samo ono sto gledas,pa sto ga nisu namestili kako valja!? Napisacu im da to promene ako moze narednim abdejtovima,ali cisto sumnjam da ce poslusati.Hvala u svakom slucaju,samo mi malo pojasni oko ovog skarta.izvini,nov sam u ovome.
Nije ni logicno tv da ti snima nesto sto do njega ne dolazi. To bi trebalo da ti snima ili dreambox ili risiver od kablovske.
Tebe.Tako je. Koga briga za svetlo na crnoj pozadini!
Da li ima negde anti-glare folija da se kupi pošto preko dana kada hoću da gledam TV gledam bukvalno sebe i sobu sa strane?
Imam lap koji je matiran i to je milina za oči.
Tesko....citao sam o nekim Sat Risiverima,a nije iskljuceno da je ista prica kao i za Tv koji snima.....da ako recimo snimljeni materijal das nekom ko ima isti box,ili Tv,Cak ni tu nije gledljivo,tj jest,samo na baznom uredjaju gde se vrsi snimanje....Zna li neko sa kojim programom se može snimljeni materijal prebaciti na komp?
Hvala...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari