Šta je novo?

LG LA 660s

• Začetnik teme denigaj
  • Datum pokretanja
Imam LG 47la660s, android tel lg g2 i ipad. Interesuje me jel postoji mogucnost za bezicno povezivanje tv-a i androida osim miracast, koji ipak malo kasni (1-2sec) i ne mogu da se igraju igrice preko tv-a? I isto to me interesuje jel postoji za apple ipad, naravno bezicnim putem?
pozdrav

pa nema vise opcija....Miracast,Airplay...:)...mozda te zeza Ruter.pa ne prenosi brzinu full....

I kod mene miracast kasni kad puštam nešto sa tableta na tv pa ispadne neupotrebljiv.

nemam trenutno opciju da imam Miracast,pa ne mogu da pisem o tome....probao sam ortakovim MacBook Air..Mirroring na moj AppleTV...nema problema nikakvih....mislim da ipak ima veze i sa Ruterom....mora da ima podrsku do 300Mb/s....ovi nasi su uglavnom do 150....

Ljudi, juce uzeh 32la660s i vec danas apsolutno ne mogu pristupiti youtube aplikaciji. Da li vam se to desavalo?

Ljudi, juce uzeh 32la660s i vec danas apsolutno ne mogu pristupiti youtube aplikaciji. Da li vam se to desavalo?

po meni aplikacija je losa pravo,nepregledne,slova kad ukucavaš traumatično, meni je puno bolje kada idem okolo preko pretraživača, a najbolje kad se konektuješ preko telefona

Odlicna za preko telefona. Samo umije da zabaguje i da zabode.

Neka ideja kako da otklonim problem? Koji firmware imate instaliran?

Damn. Nisam pametan.

Jos jedno pitanje? Kako da pristupim filmovima na kompu? Media link ne postoji. Plex ne radi. Smart share puca na PC-u.

Predlog?

Serviio izuzetno dobar i lak. Čak je i na Srpskom jeziku

Instaliram ga na tv i na pc?

samo na PC....kad podesis putanje za foldere koje delis..TV bi trebalo da vidi sve to....

Plexo bi isto trebao da ti radi bez problema, nešto nisi dobro instalirao.

Ja imam Plex i bez problema pušta Remuxe (mkv) od oko 20-30 giga, dok sam na primer imao problema da pustim "Igru tronova :D". Skinuo sam prve tri sezone u Remuxu (30 epizoda - preko 300 giga na hardu) i seckalo je non-stop.

3D Remuxe pušta bez problema.

Uspeo sam da podesim Plex (antivirus je zezao) i nasao sam ga medju input sources. I dalje mi ne rade apps, probao sam i sa reinitalizacijom, jednostavno se ne pokrecu.. Cekam sledeci firmware...

Pozdrav svima,

kupio sam ovaj model pre par dana iz Subotice i stvarno imam samo pozitivne utiske. Ono što je meni zapelo za oko jeste probijanje svetlosti u gornjem desnom uglu, koje se, naravno, primećuje samo na tamnim pozadinama. Da li još neko ima sličnog iskustva ?

Ne znam, negde sam čitao da je to "normalno" kod televizora i da se često dešava. Hteo bih da ga reklamiram, ali ne znam da li će prodavac uvažiti ovu vrstu problema...

Iskreno, ja sam moj tv kupio u prodavnici u Srbiji, i takodje dolazi do malog probijanja ali kod mene je u gornjem levom uglu.
Mislim da to ima veze zato je edge led, i saglasan sam sa tim da je to normalno.
Moj savet je da uzivas u tv, a za par godina ces ga sigurno promeniti ;-)

To se najbolje vidi kada je mracno u prostoriji gde je tv i kada se gleda tv pod uglom.
Naravno na tv-u treba da preovladavaju tamne scene da ne kazem crne.
Ako i tada nemas probijanje na krajevima tv, onda stvarno imas srecu :)

Ja sam TV povezao preko kompa. Prilikom prebacivanja na smart meni, prilikom učitavanja, u desnom gornjem uglu je primetno probijanje i moram da kažem da se primećuje dosta, jer zahvata ceo ugao. Možda i preterujem, ali mi baš bode oči.

Ako neko ne vidi probijanje pozadinskog osvetljena na TV-u , onda mu probija kroz ceo ekran:)

Nazad
Vrh Dno