Ja ne vidim ništa spektakularno u toj čuvenoj samsung crnoj boji, ali sam zato na samsungu video da se slika menja u zavisnosti od ugla gledanja. Na ovom lg-u može da se gleda potpuno sa strane i izgleda sasvim dobro.
Vidim da se kod nas već pojavljuje nova LB serija kod koje je MCI 700Hz, sad koliko je to realno osvežavanje pitanje je ...
Nemoj se više vraćati Panasonic-u jer je ovo tema LG LA 660S.Da se vratim Panasonic-u...Ono na cemu ce, po recima njihovog trenera, najvise raditi u buducnosti je usavrsavanje smart funcije i njeno prilagodjavanje korisniku a manje na kvalitetu slike...
Pozdrav.
Dva pitanja:
Pozdrav.
Ja nemam probijanje svetlosti, crna je savrsena i u uglovima i na ivicama... ali...
Pre neki dan obrisem ekran, i kada sam upalio, u gornjem desnom uglu vidim probijanje...
Posto sam odmah posumnjao da sam mozda malo jace stisnuo tu, samo sam na mestu gde probija malo rukom kao nategao sam okvir tv-a... i sve se vratilo u normalu...
Sad ne znam kako da objasnim, gde se spaja ivica ekrana sa ivicom plastike od rama ima dovoljno lufta da se zakaci nokat i malo mrdne ram...
Pa ko je pisao da ima probijanje neka proba, mislim da ce mu ovo pomoci...
Ja sam spominjao tu manuPoslušao sam te roadracer i rešio problem. Naime, ja sam sa zadnje strane TV-a blago pritisnuo poklopac uz panel i svako probijanje je nestalo. Neću više da unosim paranoju
![]()
Meni je do sada najveći problem bio i ostao Plex.
Nemam pojma do čega je, da li je slab procesor kod TV-a ali Remux-i seckaju.
Sve lepo ide do polovine filma i onda svako malo secne.
Sada filmove gledam preko HDMI-ja.
Zaključak: 3D i Smart = BAČENE PARE.
@milirad
Komp ima samo jedan LAN.
Ako iskoristim taj priključak i spojim direktno sa TV-om onda mi ne ostaje ni jedan priključak za net, a ne volim da mi je 24/7 uključen wireless pošto mi je komp odmah do kreveta (ruter je na manje od metar od glave).
Inače ruter je HG532e.
@milirad
Komp ima samo jedan LAN.
Ako iskoristim taj priključak i spojim direktno sa TV-om onda mi ne ostaje ni jedan priključak za net, a ne volim da mi je 24/7 uključen wireless pošto mi je komp odmah do kreveta (ruter je na manje od metar od glave).
Inače ruter je HG532e.
Meni je do sada najveći problem bio i ostao Plex.
Nemam pojma do čega je, da li je slab procesor kod TV-a ali Remux-i seckaju.
Sve lepo ide do polovine filma i onda svako malo secne.
Sada filmove gledam preko HDMI-ja.
Zaključak: 3D i Smart = BAČENE PARE.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari