Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Bice da je tako, ali eto da znas gde su novcici koji ce faliti za tih 10ak sati.

jedno pitanje: zasto kopate dark coin kad je isplativost ocajna a leto jos nije doslo?

Zato ne? Kakve veze ima trenutna isplativost ako ne planiramo sad da prodajemo?
Valjda ces da kopas na vreme da napravis stek a posle da cekas cenu.

duplo veci stek mozes napraviti kopajuci ono sto se vise isplati od DRK (a lista tih novcica je pozamasna) i prodavati isti taj novcic za DRK i tako stvarati veci stek nego kopajuci DRK. Znam da znas za ovo zato me i dalje zanima zasto neko kopa DRK :D

jedno pitanje: zasto kopate dark coin kad je isplativost ocajna a leto jos nije doslo?

ja .. zato sto hocu da smanjim troskove struje a i ovako se sada skoro nista ne isplati ako gledamo apsolutnu vrednost ... izracunah u mom primeru , doge , ltc obrni okrenu za mesec dana ostaje mi isto ako odbijem troskove struje

Isplativost se menja na svakih pola sata. Normalan covek vise to ne moze da isprati. Ovde lepo stedim struju i karte, za to para sto mi ostane mogu kupiti novcice.
BTW, pogledaj koliko je skocila cena DRK-u zadnjih pola sata, skoro 20%.
edit: Skoro 30%

I dok ti iskopas nesto drugo cemu padne cena i zamenih za drk kome skoci cena... Koliko ispadnes dobar na kraju?

Poslednja izmena:
Ja sam pricao da verujem da ce cena ici jos gore i da je DRK potcenjen. DRK ima jako dobru perspektivu, stojim iza toga.

@Roger Pitaj me opet zasto kopam DRK ;)

Edit: +44% i idalje ide gore polako

Poslednja izmena:
I dalje je to ništa cena.
Obratite pažnju kad dođe tamo Jul/Avgust i spoljne temp 30°+, pa se omasove scrypt asic-i, pa multipool-ovi krenu isto da jašu x11... ljudi ce masovno da zajašu x11 algo coine (očekujem da ih se pojavi još 100 različitih uskoro).
Diff za drk će u nebesa a cena će ići daleko iznad trenutnog nivoa.
Sad prodaju samo budale i day trejderi.

Upravo to ;)
Ja zato i stekam DRK. Ovaj novcic ce tek da krene da se kopa i tek ce da ode gore. Ovo je samo mali rast kao odgovor na onoliku neisplativost. Ovaj novcic se jako sporo kopa i svaki novcic koji se sada napravi znacice mnogo u buducnosti ;)

KOristim onaj novcanik sto ne moze da se update. Novcici stizu ali ima li boljeg resenja.
PS. Koliko daje neki I5 ,I7 cpu kad bi se DRK kopao. Bolje da pustim nego da ne rade nista.

Dobro je da si ispravio jer te nista nisam razumeo. Pokvaren ti upitnik na tastaturi?

Nema koliko daje CPU ali se ne isplati trositi struju na to. Bolje kopaj neki CPU novcic. Kako ti stizu novcici na wallet ako nece da radi update?

Dobro je da si ispravio jer te nista nisam razumeo. Pokvaren ti upitnik na tastaturi?

Nema koliko daje CPU ali se ne isplati trositi struju na to. Bolje kopaj neki CPU novcic. Kako ti stizu novcici na wallet ako nece da radi update?

Stoji mi 0 hours behind i out of sync. Kad ga zatvorim i ponovo otvorim on sve lepo odrati i u jednom trenutku ovo napise. Uredno su mi stigli 3 puta po 5 novcica sa pula.

Mislim da je 9.0
P.S. Koje klokove koristike za 280x? Jol mogu da se malo nasviraju ili se ne isplati arciti za malo vise. Meni saphire 280 dual x daje oko 2mh/s na 1020 1500.
Mislim da ce se uskoro DRK kopati tesko kao sad LTC, zato treba ugrabiti koji komad dok nije raja navalila. Jedno 100-200 komada bi bilo lepo.

1150/1000 klokovi na 280x i 7970 2.26

i ovi na coinmine.pl me pokradose :S:
poll ga nema vec cela dva dana a ostase tamo nekoliko DRK-a

Zato sam ja batalio taj novcic dok ne izadje na nekom krstenom pool-u npr coinotronu ...

Daj koji pa da raspalimo po njima :D

Meni masine kopaju redovno na coinmine.pl i stizu uplate na wallet.mail takodje ako neka stuca ali od sajta nema nista jos...

danas je .drkpool.com fino radio

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno