Šta je novo?

Whitecoin [WC] (scrypt PoW -> PoS)

Jos kolko pa iskopasmo o ovaj novcic??

jos nekih 750 blokova

Ja prodao na 820 kad ono ode posle na 1000,pa da li je moguce...

mislim da je to losa odluka stvarno. vidis i sam da nije padao ispod 770 i to samo u jednom trenutku je pao na toliko
pa stoga ne vidim tvoju poentu shortovanja, sta si mislio da ces da kupis na 500 ? :p

Cuj, ako bude stigao do 4-5k to je nekih x4, x5 ili x6 sve zavisi ko je kad kupovao a to uopste nije malo.

Ne razumem samo cemu pumpanje novcica dok dump multipoolova i dalje traje.

Kako čemu? Pa da bi ga ujutru opet dumpovali i kupili jeftino za pump koji sledi po prestanku kopanja... ;)

Pa da si razmislio bar 2 sekunde ne bi to uradio.. Kopanje se zavrsava za manje od 12 sati a ti prodajes.. Lol

A ja razmisljam da stavim na 2400 sell.. I to bi mi bilo 5 btca zarada..

Jel mislis sve da stavis? Napravices wall:D

ode ispod 1000

Pronasao sam blok. Sta se sad desava, nesto posebno dobijam?
capture.png

edit: pplns shares je sada 4,336,504

Poslednja izmena:
Sa 739 na 1440 ? Ajd vi iskusniji sa berzom ispravite me, da li je ovo poslednji trzaj, da veliki igraci okrenu jos jedn krug i da se ide dalje ?

Do tamo i nazad (od Bilbo Baginsa),obrni okreni BC BTC WC BTC BC,sve sami gubici,tek sad se vratih nekom srecom gde sam i bio,na 8400 BC uhhh,veliki je ovo rizik,sve su ove cene vestacke,napumpane,nerealne,jedini koji je vredan za cuvanje je BTC,ostala su **v*a,tako je bilo,tako ce i biti sa njima,nikad ga nece nista stici.

Stao je na 1300 =D ja sam ga nesto kupio na 1050 sad hocel gore ili dole =D

Sta mislite, koliko moze da ode daleko WC? Da li moze da ponovi ono sto je uradio BC ili barem da li moze da upola uradi ono sto je on uradio pa da dodjemo na neku cenu na kojoj je BC trenutno...

ne verujem dva puta ista fora da se ponovi , nikako, mozda skoci, ali nikako toliko kao bc

da ne otvaram temu za svaku boju coina pojedinacno....za ovaj yellow coin izmedjuostalog pise:

"Block Day 8-17 (POS): Nominal Stake Interest: 10% Daily"

znaci li to kao 10% dnevne kamate na iznos u walletu izmedju osmog i sedamnaestog dana? :D

ja ocekujem da moze da ode preko 3k posle kopanja, a mozda i vise, to je 300% ako gledamo cinni, mada ne mora da se ponovi
sinoc sam se zeznuo kupio po 1060 i nisam postavio sell reko neka ga do sutra.. kad dok sam spavao ode na 1400+
mislim da ce jos padati danas dok se ne istovare multipulovi i ostali

Nazad
Vrh Dno