Šta je novo?

Whitecoin [WC] (scrypt PoW -> PoS)

Ljudi ima li ko problem sa pristupom Mintpal-u i Cryptsy-ju?

Ni na jednoj, ni na drugoj menjačnici mi ne prolazi Google Authenticator Code. Probao sam iz tri browsera. Juče sve radilo normalno. Jeste li imali ovakvih problema ranije?

Htedoh malo da se igram sa WC-om, ali mi ništa nije jasno u čemu je problem?

Ljudi ima li ko problem sa pristupom Mintpal-u i Cryptsy-ju?

Ni na jednoj, ni na drugoj menjačnici mi ne prolazi Google Authenticator Code. Probao sam iz tri browsera. Juče sve radilo normalno. Jeste li imali ovakvih problema ranije?

Htedoh malo da se igram sa WC-om, ali mi ništa nije jasno u čemu je problem?
Proveri da li ti je vreme na telefonu sinhronizovano, to je najčešći problem

Proradilo.

Hvala, to mi nije palo na pamet da proverim...a proradilo je restartom računara...nemam pojma šta je bio problem.

WC prestaje sa kopanjem za 136 blokova. Ja očekujem da izađe u jednom trenutku do 5000 sat, sve preko će biti bonus. :)

Isto sam se pitao i za Blackcoim, kako odrzava cenu over 40k.

Tako se pitam i za ovo, ko mu ne dozvoljava da ode ispod 1000.Mada ne brinem se, danas-sutra-prekosutra ide to na 500-600 satosija opusteno. Dovoljno ga je dumpovati na 800 i panic sell ce uraditi ostalo. Tada vam se i ja pridruzujem jer je po meni ova cena od preko 1k preskupa za novcic kome su solidne sanse da rikne sutra.

Poslednja izmena:
Proradilo.

Hvala, to mi nije palo na pamet da proverim...a proradilo je restartom računara...nemam pojma šta je bio problem.

WC prestaje sa kopanjem za 136 blokova. Ja očekujem da izađe u jednom trenutku do 5000 sat, sve preko će biti bonus. :)
sad mi nesto pada na pamet da je to problem i sa tvojim "problemom" oko logovanja na marscoin pool.... wrlo je moguce :)

pa recimo tako naizgled banalna stvar, kao sto je sistemski datum :)

pa recimo tako naizgled banalna stvar, kao sto je sistemski datum :)

Teško da je to. Pratiću sledeći put. Sa menjačnicama se problem prvi put javio danas, a sa mars pool-om je problem bio u 90% pokušaja. Nema veze. Da ne pišemo ovde više van teme. Svakako hvala na sugestijama.

Prestiz, i meni se cini da su ti prenisko orderi, posebno ako imas u vidu da multipolovi za pos fazu krecu odmah po prestanku regularnog kopanja, pa time i pritisak na buy strani. Ja bih rekao da tesko moze bitnije ispod 1000 sada.

Problem je što je BC prvi uspešan novčić tog tipa. Sada svi "znaju" šta mogu da očekuju, što kompletno menja priču - svi očekuju da se ponovi višestruki pump kao kod BC-a, pa nema inicijalnog dump-a kao kod BC-a.

Oko 1000 ćemo možda i videti, ali ispod toga teško, sem ako BC ne pukne i poljulja poverenje u sam koncept PoS-a.

Poslednja izmena:
pa tako je nesto bilo i sa BC-om

Da, ali BC nije imao spremam multipool i dugo je radio samo u beta fazi, odnosno imao je velike prekide i mali broj kopaca i tek kada je sve doslo na svoje cena je polako pocela da raste ... Dok ovde vec imamo spreman multipool sa trenutno 1400 MHs hashrate koji ce poceti sa radom istog trenutka kada novcic postane POS.

Prestiz, i meni se cini da su ti prenisko orderi, posebno ako imas u vidu da multipolovi za pos fazu krecu odmah po prestanku regularnog kopanja, pa time i pritisak na buy strani. Ja bih rekao da tesko moze bitnije ispod 1000 sada.

Ne volim da rizikujem, u zadnje vreme idem samo na siguricu.

Previse ljudi ocekuje pump posle POW-a i da cena eksplodira. Ne poredim ga uopste sa BC-om, gledam trenutno stanje.

Ne kazem da ga nece biti, nego mi jako sumnjivo jer ako svi hoce da se istresu, ko ce ga uopste pumpati? A i na forumima vecina ceka priliku da se istrese i ode.

Poslednja izmena:
Pa pitanje je na kojoj ceni ce ljudi hteti da se istresu. Ako su pouceni BC-om sebi postavili dosta visoke prodajne cene, onda ce samo multipool gurati cenu nagore, a otpora ce biti jako malo.

posto niko od nas ne zeli da sve ovo brzo propadne, ajde da im damo podrsku usmravanjem kopaca na obecavajuci multipool :d

Welcome to Whitecoinpool.com – The single payout WC multipool, posted Apr 25, 2014 at 10:51 by mogonzo

We could not be more excited to offer the brand new WhiteCoin multipool, we have huge plans in the works. We intend to set whitecoinpool.com apart from the competition as a true innovator in crypto.

2% Fees & weekly Bonus Payout

Our multipool will operate on a 2% fee structure, with all trade fees covered by us. Every week a portion of the profits from our trading fund will be distributed to our miners. The “Chunky Traders” bonus will set WhiteCoin’s first multipool apart from the competition.

New Coin Algorithms coming – SHA-256 & X-11

Whitecoinpool.com will launch as a scrypt multipool, but that’s just the start. An SHA-256 port will be launched today, with an X-11 port quickly on its heels. We believe the X-11 algorithm especially will ensure whitecoinpool.com’s profitability in the summer months.

Risk Level Based Ports Coming

We’re preparing to offer a truly unique service -a first for crypto- risk level based mining ports. The funds attached to these ports will be maintained under the careful guidance of our trade group. We intend to keep ourselves mobile with an extremely diversified portfolio – we’ll pounce whenever one of our held coins spikes – and deliver the profits straight to you.

Standard Port: Our launch port will be a standard “Live Market Price” pool with daily payouts to start, user requested live payouts are planned within the week.

Medium Risk Port: A focus on new coins and lower volume high value coins. Payouts on this port will follow a weekly structure, with anytime withdrawals available for a 2.5% fee.

High Risk Port: Following the hottest trade tips we receive, new coins will be targeted relentlessly. Low difficulty/high potential coins will also be mixed in. Payouts will be on a weekly structure, with anytime withdrawals available for a 5% fee.

Join the Revolution

This is just the beginning. We’re working around the clock developing new features for you. Stay tuned and mine with us at whitecoinpool.com for the hottest new features in mining.

gotovo, sto smo kopali kopali smo

EDIT: zasto pool trazi deset hiljada prvi blok kad ih ima 10 000? :D

Poslednja izmena:
Verovatno ce to biti orphan blokovi ako je coin uradjen kako treba.

Ja ne kapiram kako ovaj wc multipool, chanky, funkcionise. Mnogo mi konfuzan deluje.
Moze li kraci guide?

ma trenutno je u raspadanju :) i ja pizdim cas radi cas ne radi.. pa ne mogu da se logujem.. pa nista ne radi kako treba.. ostavio sam da kopa na us-east pa cemo videti sta i kako

Nista mi nije jasno, kako kopate ako smo usli u "POS" ?

Nazad
Vrh Dno