magny_cours
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.06.2010
- Poena
- 200
Proveri da li ti je vreme na telefonu sinhronizovano, to je najčešći problemLjudi ima li ko problem sa pristupom Mintpal-u i Cryptsy-ju?
Ni na jednoj, ni na drugoj menjačnici mi ne prolazi Google Authenticator Code. Probao sam iz tri browsera. Juče sve radilo normalno. Jeste li imali ovakvih problema ranije?
Htedoh malo da se igram sa WC-om, ali mi ništa nije jasno u čemu je problem?
sad mi nesto pada na pamet da je to problem i sa tvojim "problemom" oko logovanja na marscoin pool.... wrlo je moguceProradilo.
Hvala, to mi nije palo na pamet da proverim...a proradilo je restartom računara...nemam pojma šta je bio problem.
WC prestaje sa kopanjem za 136 blokova. Ja očekujem da izađe u jednom trenutku do 5000 sat, sve preko će biti bonus.![]()
sad mi nesto pada na pamet da je to problem i sa tvojim "problemom" oko logovanja na marscoin pool.... wrlo je moguce![]()
pa recimo tako naizgled banalna stvar, kao sto je sistemski datum![]()
Tako se pitam i za ovo, ko mu ne dozvoljava da ode ispod 1000.Mada ne brinem se, danas-sutra-prekosutra ide to na 500-600 satosija opusteno.
pa tako je nesto bilo i sa BC-om
Prestiz, i meni se cini da su ti prenisko orderi, posebno ako imas u vidu da multipolovi za pos fazu krecu odmah po prestanku regularnog kopanja, pa time i pritisak na buy strani. Ja bih rekao da tesko moze bitnije ispod 1000 sada.
gotovo, sto smo kopali kopali smo
EDIT: zasto pool trazi deset hiljada prvi blok kad ih ima 10 000?![]()
Verovatno ce to biti orphan blokovi ako je coin uradjen kako treba.
Nisu orphan ali daju samo 10 WC umesto 30000.
znaci da gasim masinu? da ne trosi struju bezveze
nemoj da gasis, prebaci na nesto drugoja sam ugasio na 10 001
Nista mi nije jasno, kako kopate ako smo usli u "POS" ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari