Šta je novo?

Whitecoin [WC] (scrypt PoW -> PoS)

Adresa sa 60 miliona white coina http://whitecoinchain.info/address/WeLcBbjP9L3VCe33V88ZjGVsbxAaiXWixt

Pratim tu adresu ovih dana sa vremena na vreme i covek ili ko vec 5 dana kupuje non stop white coine ..to moze da bude dobar znak jer sigurno ne bi kupovao po ovoj ceni tolike coine da bi dampovao po istoj..njemu odgovara da cena skoci na neki nivo i da se stabilizuje da bi mogao da lagano prodaje a da se ne primeti.

prati ga .. i ako primetis nesto sumnjivo a ti javi pa da se i mi istresamo :)

Adresa sa 60 miliona white coina http://whitecoinchain.info/address/WeLcBbjP9L3VCe33V88ZjGVsbxAaiXWixt

Pratim tu adresu ovih dana sa vremena na vreme i covek ili ko vec 5 dana kupuje non stop white coine ..to moze da bude dobar znak jer sigurno ne bi kupovao po ovoj ceni tolike coine da bi dampovao po istoj..njemu odgovara da cena skoci na neki nivo i da se stabilizuje da bi mogao da lagano prodaje a da se ne primeti.

Nisi razmisljao da je njemu dovoljno da cena skoci za 300 satosija i on je u debelom plusu,da ne kazem ladu?

wafflepool prodaje zalihe whitecoina, kad to prođe, ima još oko 2M5 nepotvrđenih, očekujem raketu.

Ajd da i ja malo mračim :D.....Mislim da će to biti jako mali skok, baš zbog toga što ga svi očekuju (nema mi logike da svi zarade). Kad ljudi skontaju da nema velikog skoka kreće panic sell (daj šta daš) i propast novčića....naravno ne znači da sam u pravu, samo to je jedna od mogućnosti s obzirom da je novčić i napravljen samo za P&D...

Ja ne znam sta vi ocekujete ali kada Wafflepool prestane da dump-uje cena mora da skoci.
Volume koji je u igri je velik, jednostavno skoka ce biti sigurno, koliko to niko ne moze da zna. Ali da se ocekuje da nesto mozemo zaraditi ocekuje se...

S obzirom da je Wafle izdumpovao onoliku cifru a cena nije pala ni za jotu nego se cak pomalo i penje, moze se reci da se novcic drzi zacudjujuce dobro.
Ocigledno su uzeli jako dobar deo kolaca od BC, mislim da je dobar pump ovde izvestan.

Waffle se nije odjednom istresao nego je prodavao stepenasto, tako da se uopste ni ne oseti. Doduse jos nije sve rasprodao, ostalo je par stotina hiljada novcica ali to je nista.

Ne znam, ja se nadam da ce biti pumpanja, zivi bili pa i 10k videli. Ali nesto mi sve govori da ce biti kontra, da se kitovi napune i to ne jos. Za sada se fino zaradjuje i na oscilacijama, kada njih vise ne bude, ide dump pa pump. Moje vidjenje.

Postoji problem sa coin-om. Koliko sam procitao, morace da padne neki hardfork, a za sada je najbolje da se ne salju novcici.

EDIT: Moze da se desi da je u pitanju dezinformacija da bi se oborila cena. Uplate i isplate na Mintpalu su stopirane.

Poslednja izmena:
vidim ja da moje magare nikako ne stiže tamo :)

kakve su sve ljudi mucke u stanju da odrade.........sto je najgore ovo stvarno moze da bude pokusaj da se neko navata jeftinih novcica....

Ko nam je kriv što nismo "malo" sačekali, sad bi i mi kupovali po ~600 umesto po ~1k ;)
gde je sad la_prestige da nam kaze, jesam rekao da ce biti po 600-700. :)
***, cekanje je za one koji nikuda ne zure.... sta da se radi..... pitanje je sad da li se izvuci sa sto manjim gubitcima ili se kockati :)

gde je sad la_prestige da nam kaze, jesam rekao da ce biti po 600-700. :)
***, cekanje je za one koji nikuda ne zure.... sta da se radi..... pitanje je sad da li se izvuci sa sto manjim gubitcima ili se kockati :)

Ja mislim da je rekao da ce da ide do 500 i nije omasio :),a inace ovako je isto bilo i sa bc ko je pratio video je.Black je sa 5000 cim je izasao na berzu pao posle par dana na 450,500 i onda je odleteo svi znamo gde.Ako je bc sa 5000 satosija pao na 500 i otisao na 94000 onda se nadam da i wc moze da ode bar do 10000...

daj ljudi sta mracite, to je privremeni pad zbog bc-a.. mnogi su prebacili pare tamo jer raste
kad se zaustavi bc vratice se nazad u wc.. samo opusteno

Nadam se da ce rijesiti problem jer mi je muka vise od ovih shit coina. Danas svako hoce da napravi svoj coin a neznaju ni osnove programiranja.

Napravili su paniku jer POS u walletu ne radi..sad ce neko drugi da preuzme jer DEV je neki totalni ***** koji i ne zna programiranje .

An important update regarding whitecoin

I would like to thank everyone for their support. I am amazed at how this community has come together. Since announcing this, I've had hundreds of people reach out to me offer moral, material, and technical support.

A work group of major stakeholders in whitecoin has been assembled, our plan is to commission a dev to properly update the wallet for us in the coming hours. We have found the dev we need. However, we feel it is only fair that those who are devoting their expertise be compensated. Real people with real jobs will be dropping everything to save whitecoin.

Our plan will be handled via a transparent process, we will not accept code from an anonymous or non-qualified dev. Here are some basic facts for everyone:

1. The premine is gone, we believe it was dumped long ago, and still no contact from the whitecoin creators.
2. A vast and financially backed alliance is forming to create a legitimate whitecoin foundation.
3. The blockchain is secure and your coins are safe.
4. We expect to release a wallet update within 24 hours if not much sooner.
5. To continue to protect the block chain, if you support this plan, we ask you to point your hash to whitecoinpool.com at port 3377
6. We continue to request that all users avoid transferring their coins wallet to wallet, and that exchanges not permit exit of whitecoin until the update and hard fork.
7. Notice of the hard fork will be given in advance.
8. Transparent fundraising via an escrow service will be announced tomorrow so that whitecoin can move to the next phase and recover.
9. All users at whitecoinpool.com (chunkypools) were protected from this crash by virtue of the fact we had no time or faith to process our final WhiteCoin buys once this situation became clear. Your hash from the last 24(approx) hours has been protected as BTC, payouts will resume in the morning.
10. After this message you will not hear from us until morning, when after I've received an update on the new devteam's progress, I will make a followup announcement.

My personal goal is to see WhiteCoin move to 10K sat+ where our community believes it should be. I won't quit until that happens.

Thanks again for all your support and patience, point your miners, let's get some sleep, and it's a new day for whitecoin tomorrow.

With highest respects,

Chris Salsman

Generalno, coin ima gresku u kodu, dev je dumpovao premine i napustio projekat, i sada bag holderi pokusavaju da isprave code i spasu coin.

Moze u kodu imati i tetris, ako je neko resio da ga pumpa tako ce i biti. Ocekujem do kraja dana 1000+.

Dzaba da skoci i na 300k kad ne rade tansakcije. Bar sam tako procitao na btalk forumu.

Nazad
Vrh Dno