Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Neće/ne odgovara čoveku predikcija ako sam dobro shvatio.
Swiftkey je ubedljivo najbolja što se tiče iste pa ako stvarno ne želi predikciju ima boljih tastatura.
Ja lično uvek variram izmedju SKP i Swiftkey, veći deo vremena mi odgovara precizno kucanje, ali kada to nije slučaj Swiftkey je uvek opcija broj jedan.

SKP je jedna od nekoliko aplikacija koje sam odavno kupio. Toliko sam je koristio da nije bilo smisla da ne nagradim programere. Uglavnom, na N3 mi bolje radi fabrička, pre svega zbog savršene predikcije.

Takođe prvi put vidim da postoji predikcija na više jezika u isto vreme, tj raspored tastera na tastaturi nije nužno vezan i za predikciju. Mogu da mešam više jezika u jednoj rečenici što je savršeno, a on to sve popravlja, uči, prilagođava se mojim navikama.

SKP postade čist višak.

Neverovatno je dobra. Dovoljan razlog za nekog ko se lomi šta da uzme da prelomi na Samsung stranu.

Zapravo nisam jos kuckao na uređaju sa boljom tastaturom, bez obzira na OS.

I na SwiftKey možeš da koristiš više jezika/rečnika odjednom bez obzira na layout

Neverovatno je dobra. Dovoljan razlog za nekog ko se lomi šta da uzme da prelomi na Samsung stranu.

Zapravo nisam jos kuckao na uređaju sa boljom tastaturom, bez obzira na OS.

Jeste kvalitetna to stoji, problem je samo sto ne mogu da se sklone brojevi jer bi se onda dobilo mnogo vise prostora za preciznije kucanje.

Pa šta će ti više prostora, i ovako ga ima baš mnogo. A meni su ti brojevi na note2 i note3 samo veliki plus, i nikada ih ne bih skidao

SKP je jedna od nekoliko aplikacija koje sam odavno kupio. Toliko sam je koristio da nije bilo smisla da ne nagradim programere. Uglavnom, na N3 mi bolje radi fabrička, pre svega zbog savršene predikcije.

Takođe prvi put vidim da postoji predikcija na više jezika u isto vreme, tj raspored tastera na tastaturi nije nužno vezan i za predikciju. Mogu da mešam više jezika u jednoj rečenici što je savršeno, a on to sve popravlja, uči, prilagođava se mojim navikama.

SKP postade čist višak.

Pa i skp to isto meni radi ma Note 2,s tim sto sam se navikao na nju. Na stock ne umijem recenicu da sastavim....

Pa šta će ti više prostora, i ovako ga ima baš mnogo. A meni su ti brojevi na note2 i note3 samo veliki plus, i nikada ih ne bih skidao

Ma koliko vezbao, uvek cu zakaciti sa gornjim slovima i neki broj ( slovo e i broj 3 su mi bili neizostavna greska )

Meni odgovara. Na tabletu je i dalje SKP , jer je stock iz ICS totalno smeće.

Ima li neko problema sa ubrzanim trosenjem baterije kada dodje do nekih 20-ak %? Do tada je sve normalno a onda ubrzava (skinuo mi je 2% u prethodnih sat vremena a stajao je na stolu).

Meni se na par dana desi nenormalno trošenje. Nema pravila kad se dešava, niti koliko je puna baterija. Rešenje je restart I sve bude ok. Bitno je samo da skapiram što pre da se nešto dešava.

Poludi Android OS i pojede ti bateriju. Kod mene je nesto drugo cim se desava samo na nizem procentu.

Interesantno je koliko ogromnu bateriju ima. Eksterna baterija je mogla 2.5x da napuni S2jku, a N3 niti jednom do 100%. :)

Loš WiFi signal baš ubija bateriju. Ne mislim na slab signal, nego na loš ruter.

Jesam te to ja naučio ili si provalio BBS? :d

Jako mi se sviđa weather widget od Galaxy S5. Zna li neko kako da ga instaliram na Note 3?

Ispisujem se iz teme drugari, Note 3 je pronašao novog vlasnika :) Ni manje ni više nego u ruke kolege forumaša hunder-a, a što je najgore nismo skapirali ko je ko pošto je našao moj oglas preko KP. Slučajno on pomene forum, i tek u pola prodaje razmenili nickove i skapirali :)

Nego, lepo sam se družio sa telefonom, a ne može se reći da prelazim na "bolji", barem ne po specifikacijama, ali na model koji mi ipak lepše leži - Nexus 5 naravno. Kombinacija Knox-a, samim tim nemogućnost rootovanja i flešovanja bez gubitka garancije, potreban novac za novu konfu i možda najmanje bitno od svega poveće dimenzije - kombinacija svega toga je presudilo. Možda se budem vratio na Note 4, ko zna, sve zavisi...

Ajde da se ja upisem. Bar uzeh telefon od nekog ko ga je pazio i mazio ;). A sto je najgore,rekoh ne tako davno ne vise samsung.:D

neka te dugo i lepo sluzi :)

@hunder kakav ti je signal u zemun polju ? ja kada odem tamo na mtsu 2g imam 2 crte max a 3g ne smem ni da palim. skoro ne videh losije mesto za mts mrezu.

Poslednja izmena:
Katastrofa za bilo koju mrezu. Mozda telenor ima najbolju,bar kod mene. Ja na vipu moram na prozor da pricam inace mi puca mreza. Bog ovde rekao laku noc. Hvala na lepim zeljama

Ima li neko problem da note 3 s vremena na vrijeme "zaboravi" šifre wifi mreža?? To mi se dešavalo ovih dana da moram ponovo ukucavati šifre koje su ranije već bile unesene..to sam primijetio na način da mi ne prebaci na wifi kad npr uđem u kuću, skeniram mreže, idem na connect i zatraži mi šifru..hm..čudno

Poznata greška nakon poslednjeg OTA apdejta. Negde sam video da treba isključiti Auto Network Switch, I bude ok. Kod mene radi.
Navodno, factory reset rešava ovo

Meni takođe malo brljavi senzor za auto osvetljenje. Zna da mi pojača ili smanji osvetljenje i tako stoji dok god ne ugasim i ponovo upalim ekran.

Danas probah malo kameru i mogu reci da je video nestrvarno dobar al slike u zatvorenom prostoru pogotovu u mraku su jako lose. Nokia sa svojom aplikacijom je pokazala kako moze da se izvuce maximum iz malog senzora. Koristio sam na kratko 925 i probao od kuma na nedelju dana 1520 i note nema sta da trazi pored lumie. Jedino gde ih sahranjuje je video.

Nazad
Vrh Dno