Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Имаш на интернету.

Potrošnja baterije noću u stanju mirovanja, samo 2% za skoro 8 sati. 3G režim, ugašen data i wifi (gasim kad legnem da me ne bude vesti i ostale online dosade tipa viber, whatsapp...).
screenshot2014-04-13-07-.png

screenshot2014-04-13-07-.png

Novi problem, jednom u 3x kad palim telefon, isti mi prijavi da je MicroSD uklonjena i posle minut se ista ucita...

Ne smeta. Puni se bilo čim, samo veoma sporo ako je manje od 2 A

@Hector Ruiz, ja sam pazario na ebay-u neki kineski, i za sad sam zadovoljan, primetno brže puni od Samsungovog od 1A.

Da li postoji nacin da se ukloni region lock na note 3, posle apdejta na 4.4.2 kk? Video sam cejnfajerovu aplikaciju, ali pise da ne radi na kk?

Nisam ni ja štedeo, niti je bio upaljen režim za uštedu.

Nekad mi poždere bateriju gsiff_daemon. Desilo se recimo 3x do sad, restart telefona rešava problem, samo treba primetiti na vreme. U pitanju je stock Telenor, da li je neko možda imao sličan problem?

Јесте... Али је довољно дуго био видљив да они којима је намењен виде и скину оно што је било окачено и да се баце на посао.
Ми обични сад чекамо ;-)

Ma hebes Knox, ko vise brine o tome. :D
Sto se tice baterije:
da4uvese.jpg

ana2umuq.jpg

Poslednja izmena:
Neko je spominjao u temi SwiftKey tastaturu.. Jel moguće da se ne može isključiti ovaj tekst prediction?

Šta će ti onda SwiftKey ako ćeš da gasis predikciju? :)

Mislim to je glavna stvar kod tastature i zašto je ljudi koriste.

Ma zauzima mi dosta prostora pa sitna slova budu u odnosu na stock tastaturu

Šta ima veze, ionako ne moraš da ih pogađaš. Čukaš otprilike a on ispravi na kraju :)

Ne znam sta imate protiv predikcije? Na N3 savršeno radi. Ja je ne gasim, samo lete prsti ko metak, a ona samo popravlja. Pamti i konstrukcije rečenica, pa potrefi i koja reč treba da naiđe posle nekih reči.

Ja sam oduševljen kako radi. Dajte joj šansu. :)

Neće/ne odgovara čoveku predikcija ako sam dobro shvatio.
Swiftkey je ubedljivo najbolja što se tiče iste pa ako stvarno ne želi predikciju ima boljih tastatura.
Ja lično uvek variram izmedju SKP i Swiftkey, veći deo vremena mi odgovara precizno kucanje, ali kada to nije slučaj Swiftkey je uvek opcija broj jedan.

Predikcija ne smeta ako se u opcijama ukljuci da space bude uvek space a ne da on sam ubacuje nasumice. Ja to podesim i onda ako predikcija izbaci tacno,odaberem klikom na rec umesto da je kucanjem zavrsavam....

Nazad
Vrh Dno