Šta je novo?

LG G2

Ovo neko ili zesce pokusava da unisti kameru s5 kod buduciih korisnika ili je kamera stvarno u rangu smartphone do 200 e...

Malo mi fotke izgledaju preruzno, siguran sam da to nije gs5 kamera..Pa i s3 ima bolje slike sigurno.

Upravo sto, ali bez obzira na sve ove slike g2 izgledaju i vise nego pristojno i verujem max nase kamerice .....

Testiram OptimusRS G Pro 2 rom. Hteo sam da nabacim Xdabbeb kameru, čisto da uporedim sa onom na romu. Kada sam malo čitao vidim da Xdabbeb navodi da kako bi proverili da li je njegova kamera instalirana pogledamo ISO i ako ima vrednost 1600 to je to. E sad, OptimusRS ima ISO 1600. Da nije to xdabbeb-ova kamera u njemu?

Uradi obavezno bekap,meni nestala kamera nakon instalacije jishnu moda pa sam bekapom vratio.
Xdabbeb je prosao bez problema.

Ja imam problem sa oba fix-a...pri instalaciji mi Camera i Pictures nestanu.Sa bekapom ih vratim ali čim se telefon restartuje odmah se izgube i ponovo moram na bekap i instal.
Mnogo me nervira...

Testiram OptimusRS G Pro 2 rom. Hteo sam da nabacim Xdabbeb kameru, čisto da uporedim sa onom na romu. Kada sam malo čitao vidim da Xdabbeb navodi da kako bi proverili da li je njegova kamera instalirana pogledamo ISO i ako ima vrednost 1600 to je to. E sad, OptimusRS ima ISO 1600. Da nije to xdabbeb-ova kamera u njemu?

Jel izasla v 4.4 ili 4.3 testiras ?

^Koja verzija twrp , jesi benderov autorec koristio ili onu 2.6. ...... Meni je sa twrp 2.7.0.0 proslo sve ok ali sam fleskao philz zbog lepote :)

Verziju 2.6. Bender tada još nije izbacio AutoRec. Jeste PhilZ lepši ali mi treba čačkalica da potrefim funkciju koja mi treba. Na TWRP sam mogao i palcem od noge da tapkam po ekranu. :)

Ako netko i bude imao greske nek slobodno javi ovdje u temu, neka ne radi nista sam osim ako nije siguran da ce srediti. Vidim da neki maju gresku, udje im u fastboot a to je 99% pogresna verzija(da..ima ljudi koji pored 9 verzija skinu pogresnu ***..)

Šta radi taj Aptoide? Je li to je nešto poput Playstore-a?

Nesto poput, cak po meni i bolje od playa.Npr juce on mi nudi neki novi update za youtube i jos neke vazne apps a store nista.

y9everab.jpg
ena4equd.jpg

upevyhyv.jpg

Prva slika je sa Normal modom, druga sa iA, treca sa Night.

Sve je slikano iz ruke.
Jishnu

iP 5s na istom mestu pravi mnogo bolje slike.

Sumnjam u ove slike koje se porede sa S5. Mozda je koriscen stativ + manualna podesavanja.

Uporedio sam par slika sa burazerovim S4 i9056 na vecini slika detalji sa S4 su bolji, drugim ljudima se vise svidja taj samyijev oversaturated.

Kamera na G2 je dobra za slike kada je suncano.

Ako vam trebaju neka poredjenja sa S4 i9506 slobodno recite

^Znaci poenta svega je da su s4 i ip5s bolji od g2 nocu?Za slike?

Da.
Bas cu uzeti ovih dana sva tri pa da opalim iste slike.
Ali sve na auto, iz ruke.
Jer to je meni 90% slika

Šta radi taj Aptoide? Je li to je nešto poput Playstore-a?

Bolje se drzi play store-a. Zbog svojih kontakata, email-ova i svega ostalog sto imas. Nikad ne znas, jel ta aplikacija "obradjena" ubaceno nesto u nju i ko zna sta. Koliko novih permission odnosno dozvola trazi itd itd.

Uzeo sam id burazera S4. Samo da napomenem da je to najaca verzija S4 tako da mozda nije merodavno jer 90% ljudi koristi 9505.

S4 i9506
a2edamup.jpg

e8adejaj.jpg

LG G2 32GB
va7y3age.jpg

yja9e8yz.jpg

Obratite paznju na povrsinu ekrana koja se koristi za test.
Nasih 5.2 se bas smanji :-(

Druze ala ti opali losu kompanju protiv g2 da to nije normalno.
Test na anTuTu to jest rezultat se na g2 smanjuje prelaskom na kk a jos vise na neki od romova .Rezultat g2 na AnTuTu na 4.2.2 ide i do 36200 bar meni koju brojku manje -vise
Meni licno nije jasno odakle potreba da testiras ovde s4 i g2.cheers!

Uzgred tu smo skoro komsije , kako mozes? :D Miljakovac 3 ;)

:) Ah antutu, jel se s4 na kitkatu manio cheatanja ? Tj po gpu score vidim da nije :))

Imam boljih nocnih slika. CP 2.0 puno bolje slike pravi. A onaj xdabbebov (koji naravno nece k nama doci, jos bolje) :)

De benchaj koji Mobilexprt(ono pravo sto vrijedi, nikakve igrice), onda geekbench 2 i 3 :)

+ na g2 ovi crap toolsi koji i na kompu ne rade nista osim sto stekaju.

@aptoide - naravno, to ti je ko da noobu na linuxu das root access (u tom slucaju ne vrijedi: "na linuxu nema virusa", najslabija karika je korisnik)

Tako da, pazi sta skidas.

Poslednja izmena:
Ma jok bre, pa ja imam G2. Kupio sam sebi G2 a burazeru S4. Lako mogu da mu dam moj G2 da hocu.
Samo sam realan. Ljudi stavljaju slike kako G2 ubija sve redom pa sam mozda ja nesto gresio. Zato i stavljam slike. Mozda neko sa nekim drugim modom moze da me posavetuje kako da poboljsam.
S4 ima lag isti kao na S3.
Na G2 imam sve ukljuceno Gps, wifi, 95% ekran + auto. Sve sinhronizacije, vibracije.... power save na 30%. To mi je bitnije nego bilo koji rezultat. S4 moras da gasis sve cim zavrsis sa nekom operacijom. LG je napravio bolji sistem za G2 jer nemam nikakv lag.

Vrh Dno