Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ispod svakog NextGen standarda

Poenta je da ovo jos uvek nije definisano. Sve sto je do sada izaslo je samo buff-ovan last gen (vece rezolucije, bolje teksture, nista spektakularno sto PC nema vec par godina unazad)

Onako.

Kz:sf dosta oscilira po pitanju grafike, neki nivoi su impresivni, neki meh.. Igra mi zbog toga deluje malo zbrzano, al dobro, em je morala da bude gotova za launch em ni gerila nije znala tacne specifikacije konzole do februara

Evo ako ti je za utehu ja ću Thief-a igrati na mom PC-u iz "moja mašina". A igraću ga tako samo zašto što nemam pare da bacam na glupave multiplatform igre, kupujem samo one koje imaju min. ocenu 8/10. Ova na 90% portala ima 6/10 što je nedovoljno da bacim 40€. Imam lepo Raymana za 29€ i AssCreed Freedom Cry za 9€ umesto toga.

Ja sam npr uzeo Thief preko serovanja za 1000 dindzi, pa kakav god je za te pare je vise nego dobar :d

Kad nestane mesta na hardu, zna se sta prvo leti 🙂

PC gameri su jako ljubomorni vidim. Inače igra za PS4 košta 40ak €, što je nekih 5€ skuplje od PC verzije. Ona bolnija razlika za PC-jaše je ta što se za PC preporučuje FX8000, R9 290 ... što je nekih 1000€ više od cene PS4-ke 😉.

Thief cu da igram na PC-u puno bolje, trebao bih mozda i ti vladimire, ako imas taj PC u "moja masina" nevidim razlog da kupujes za PS4. I umalo zaboravih cjena je dublo manja na pc to jest 20eur.
Ovo ti kazem kao vlasnik ps4...da nebude da sam "hejter"

Onako.

Kz:sf dosta oscilira po pitanju grafike, neki nivoi su impresivni, neki meh.. Igra mi zbog toga deluje malo zbrzano, al dobro, em je morala da bude gotova za launch em ni gerila nije znala tacne specifikacije konzole do februara

Online se igra? ako da, valjda te imam medj psn-ovcima! Ne stizem od posla, ali bice vikenda!

Da li je neko od vas imao prilike kupovati kodove za download Ps4 igara, i kako to uopste funkcionise? Isplati li se tako uzimati naslove, ili je bolje drzati se tradicije?

Da li je neko od vas imao prilike kupovati kodove za download Ps4 igara, i kako to uopste funkcionise? Isplati li se tako uzimati naslove, ili je bolje drzati se tradicije?

Kupovao sam sa amazon.com za moj US nalog. Pa pazi, dobijesh igru za 30ak evra ako uvatis na akciji. Svakako se isplati.

Rayman-a sam uzeo bez popusta *** ali ne kajem se ko nije neka kupi. Jos se nejavljaju ovi iz xbr za sluske, ne znam sta da radim.

sa Yamaha av risiverom i Jamo 5.1 sistemom od preko 700 eura nesto mi se ne kupuju slusalice

Ne

I meni nekad dodje da ga fisnem od zid kad igram fife...Nista me ne moze iznervirati nego retardirani protivnici...

I meni nekad dodje da ga fisnem od zid kad igram fife...Nista me ne moze iznervirati nego retardirani protivnici...

Varijanta kad imaš više od igre. Potpunu kontrolu meča, duplo kvalitetniji tim i iz napada u napad stvaraš šanse, protivnik ne može loptu da iznese sa svoje polovine, ali maler jer lopta neće u gol. Međutim u zaustavnom vremenu nabijena lopta dolazi protovničkom centarforu koji je u situaciji 1 na 1 da vašim golmanom jer je vaša odbrana na pauzi i gubite 1-0 ako su protivnici Chelse, City, Liverpool. Tako ?

^Upravo to, juče igram sa nekih likom koji se brani celu utakmicu ja napadam kao lud ali 0-0 stoji i u 88min. probije me po boku naravno sa Kristinom centrira na glavu Benzema daje gol doviđenja...0-1 dzabe meni 10 šuteva u okvir kada ovaj iz jedne akcije da gol. Inače najviše me u FIFI nervira igra glavom koliko samo golova sam primio zbog bagova(korner) i to što 80% bira Real.

Meni se na jednom dzoju pocelo X zaglavljivati pomalo, sto je vrlo iritantno. A nije mnogo ni koristen. :/

^Upravo to, juče igram sa nekih likom koji se brani celu utakmicu ja napadam kao lud ali 0-0 stoji i u 88min. probije me po boku naravno sa Kristinom centrira na glavu Benzema daje gol doviđenja...0-1 dzabe meni 10 šuteva u okvir kada ovaj iz jedne akcije da gol. Inače najviše me u FIFI nervira igra glavom koliko samo golova sam primio zbog bagova(korner) i to što 80% bira Real.

Što se tiče golova glavom. Retko ih primam a često ig dajem ima dosta toga sa kojim timom igraš. Ja igram sa westhemom gde collins i ried u odbrani jako dobro intervenišu dok carolla u napadu niko nemože zaustaviti. Naravno treba imati i dobra krilne igrače što fali westhemu, zato u career modu kupiš dobra krila i dobre ofanzivne bekove i Bog da te vidi. Naravno golovi u 90-tom minutu od napucanih timova se podrazumevaju. Ono što me najviše iritira su ljudi koji igraju online ali uzimaju Manchester city,PSG Real ili Barcu. Protov takvih principijelno ne igram.

jel zna neko kad izlazi Pro evolution soccer za ps4 ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno