Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam da li je bilo vec u topicu, ako jeste mozete me uputiti, ako nije, pitanje: Da li je neko probao gameshare na PS4 i ako jeste, da li moze da postavi neko jasno uputsto kako to radi.

^Strana 243,post 3640...

Ljudi koji bluetooth adapter da se uzme da bih se igrao sa DS4 wireless na kompu? Malo sam citao po netu i vidim da ih dosta ima problema sa prekidima veze i slicno?

Poslednja izmena:
Znate li gde ima da se isproba PS4 pre kupovine ? Jel ima neka igraonica u BG ?

Jel šalje van grada ? Planiram sa društvom ovog meseca da izbleji a većina gejmeri...

Igra li ko Killzone online, free je neko vrijeme. Samo da kazem lijepa moja tastatura i mis. Da se moze nakaciti nekako pa da ih malo poubijam, vako kao da sam osakacen :S 😀

^ Tastatura i mis rade u veoma retkim igrama u kojima developeri sami moraju da ubace tu podrsku. Na PS4 mislim da je to samo FF14.

Anyhow, evo novih preview-ova! Jos 2 nedelje!

Poslednja izmena:
Za igru koja nudi 10h materijala za igranje 20-30€ je vise nego dobra cena, pogotovo za fanove MGS franshize koji itekako zele da vide nastavak Peace Walkera. Phantom Pain ionako nece jos za ~2 godine.

Preko share-a izađe oko 13€ za nosioca, mnogo li je? 🙂

Za igru koja nudi 10h materijala za igranje 20-30€ je vise nego dobra cena, pogotovo za fanove MGS franshize koji itekako zele da vide nastavak Peace Walkera. Phantom Pain ionako nece jos za ~2 godine.

10h? To možda jedino ako zaviriš u svaki žbun i uživaš u svakom kadru. Glavna misija se daje 1-3 sati u zavisnosti od načina igranja, plus par sitnijih sporednih misija. To i jeste praktično poveći demo...

Previše si optimističan. Čak i sa sporednim stvarima imaš maksimalno 4 sata gameplay-a, jedino što je replay value sjajan. Ali opet nedovoljno da se izdvoji bilo kakav novac. Čak i tih 13€ meni deluje previše. Šteta što su tako pohlepni.

Inače, možete pokupiti novu turu PSN+ igara, a i besplatna nedelja Killzone ShadowFall multiplejera je u toku...🙂

Konacno konkretan release date,nadam se da ga nece odloziti ponovo.

Pa ne bi trebalo, generalno to je to......
A evo i malo vesti da se nasi prijatelji iz sobe gore malo raduju.... :d

Ubisoft have revealed during their Watch Dogs press conference that the game will run on the following resolutions and framerate for next gen systems:
PS4: 1080p/30fps
Xbox One: 960p/30fps
PC: up to 4K/framerate varies
Needless to say the PC version will be the ultimate version as Ubisoft partnered with Nvidia to take advantage of cool features such as ambient occlusion. Of course when it comes to PC the framerate will depend a lot on GPU though chances are if the game is running on a GTX you should be able to get 60 fps on 1080p.

cool features such as ambient occlusion

Ovo me podseća na prezentacije telefona, gde nam objašnjavaju da sa novim top modelima od 800 evra možemo da radimo kul stvari, kao što su fotografisanje i deljenje fotki sa prijateljima.

Ovo me podseća na prezentacije telefona, gde nam objašnjavaju da sa novim top modelima od 800 evra možemo da radimo kul stvari, kao što su fotografisanje i deljenje fotki sa prijateljima.

.. i naravno selfi :d :d

Napokon nesto da igram na ps4, jedva cekam, jos malkice 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno