Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Prema mojim insajderima, prvi komadi ovde se očekuju krajem marta. Moguce da će ih operateri imati nešto ranije.

Fkloznica i dalje misli da neće biti SGS5 u Barseloni :)

Fkloznica i dalje misli da neće biti SGS5 u Barseloni :)

Realno sam iznenadjen :)
Ali sam procitao negde da taj jaci s5 nece izaci u prodaju jos par meseci tako da sam delimicno bio upravu :)

Edit: po spigen kejsu reklo bi se da ce ovo biti ogroman telefon. Bezeli gore i dole veliki a plus bi trebao da bude 5.2 inca.

Poslednja izmena:
Novi Snapdragon je najavljen za kraj maja ili jun, logicno je da ce posle toga mnogi predstaviti nove flagship modele za drugu polovinu 2014 :d sa 2k ekranom i slicnim nebulozama. To se uklapa u taj trend ''flagship na 6 meseci''. I eto, taman kada su baterije postale brutalne i umesto da autonomije budu jos primetno bolje svi oni ce da predju na S cipset koji vise trosi i totalno nepotrebnu 2k rezoluciju ekrana.

gear2.2.png

Gear 2 i Gear 2 Neo, bice predstavljeni uz S5.
Meni je ovaj crni super, ok izgleda i ne deluje uopste glomazno.

Poslednja izmena:
Samo da košta 150 evra kad izađe i onda da razmislim o njegovoj kupovini. Ispod 250 evra neće biti.

Ja se nadam kod Gear-a da su ispravili bateriju i da traje najmanje 3-4 dana. Raduje me sto tako brzo izbacuju naslednika.

Samo da košta 150 evra kad izađe i onda da razmislim o njegovoj kupovini. Ispod 250 evra neće biti.

Neo verziju mozda i dobijes za te pare, mada je meni ceo taj kontekst sat/mobilni totalni ne zanimljiv da ne kazem beskoristan!

Odlicno, nadam se da ce biti vodootporan, da istestiraju to kao i metalno kuciste na S5, i taman sledece godine da uzmem poboljsanu verziju zvanu S6 :)
Jer ono koliko god zvucalo primamljivo, necu da kupujem svake godine nov telefon, preskacem ove neparne generacije jer su mi nekako dosta "slabije" nego parne :D

Poslednja izmena:
Sutra je valjda premijera ovog, zanimljivo da pored sigurno mnogo ljudi iz firme koji imaju informacije ništa nije dospelo u javnost.
Sve su nagadjanja, pojma se nema koji ekran, materijal, dizajn, baš ništa.

Nije ni da je bitno, ali eto kao tokom godina izdvojili su se iPhone i Galaxy S serija kao nešto što se čeka, pa kao..

Svaka im cast kad su u u danasnje vreme uspeli da sacuvaju telefon u tajnosti.
Da se nijedna live ili press slika ne pojavi.

Realno iPhone slike procure i nedeljema pre premijere. HTC takodje.

Sony info i neke slike i pola godine pre izlaska.

Od "novina".

Navodno S5 u 3 boje:

BhLYfP7CIAIDW6H.png:large

Video je skinut sa interneta.

Note 3 mini. Ocekivano, bas me zanima kakav je taj novi led blic i Active verzija.

Zamalo da ubace aluminijum ili kvalitetnu plastiku i poprave sveukupni osecaj u ruci.. :) samsung :)

Sutra 'predstavljanje' ?

Poslednja izmena:
Zaboravljate da ce da predstave 2 verzije.
A i plastican telefon moze i te kako da bude kvalitetan.

Moze ,ali ne ako ga pravi samsung..( ako izuzmemo wave )
Plus ta druga verzija cenim da nece skoro u prodaju

S4 Active telefonu apsolutno nista ne fali.
Note 3 Phabletu apsolutno nista ne fali.

Ne znam jesi li drzao ove telefone u ruci. Od G2 recimo su i jedan i drugi svakako bolje odradjeni.

Poslednja izmena:
Active nisam,note 3 jesam ortak ga ima. Meni on lici na kinesku losu igracku iako mu je displej zlo.

Ne pricamo na sta ti telefon lici vec kakav je kvalitet izrade. A on svakako nije los.

Heh, kako mi je sad smesno ovo sa cuvanjem telefona i tri posta posle toga.... :D

Nazad
Vrh Dno