Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Ja mislim da je 20h predstavljanje ako sam dobro izracunao posto sam video da Ameri pricaju ~2pm sto mu dodje na to ;)

Jos samo da prepravis link, a ne da dajes mobilnu verziju :)

Poslednja izmena:
Jel ima negde naznake za onu F seriju?

@ceftri

Nemam više to "r" u nick-u :)

@zechs

Sačekajmo sutra pa ćemo lepo da vidimo šta kažu. Inače, trebao sam da budem ove godine tamo lično, ali nije mi se dalo... Možda je i bolje tako, umro bi od posla da sam otišao :)

Извини Гизмо, навикао сам на оно Р. Некако више пара уши, упадљивије је :)

Малопре сам на gsmareni упоређивао N3 и G pro 2, и видео да N3 нема радио. Ја за ових пар месеци колико имам телефон, уопште нисам приметио да немам радио... И онда се бацим у размишљање, шта то ѕ5 треба да има што претходници и конкуренција немају, а што ће га заиста учинити бољим и напреднијим.
Једино што мене може купити јесте монструозно издржљива батерија. Све остало су мање више варијанте исте ствари.

А имам неки предосећај да ће ѕ5 имати Knox2...

To nije nista cudno sa Knoxom, vidis da hoce da se uguraju u poslovni sektor posto poto...

Mora da ima OIS, mora da ima 4K (kamera, ne ekran :d ), mora da ima bar 3500mah bateriju.

Poslednja izmena:
Hvala GIZMOr, cu ga pustim da odbrojava do sutra :d :d

Djilke se vratio nesto a? nije te bilo, prazan forum bio 2 dana :D

Ma mene taj Knox neverovatno nervira, tačnije glupi e-fuse koji su stavili. Koliko sam flešovao stvari na S3 ovde bukvalno ništa na Note 3 samo zbog glupe garancije. I da svesno trippujem brojač i dalje nema ništa preterano zanimljivo od ROM-ova baš zbog Knox-a.

Ne čine sebi uslugu ako naprave istu grešku sa S5. Samsung ima tu sreću da ima najpopularnije telefone, a kad ih već toliko ljudi ima, glupo je osakatiti im developer podršku ovakvim *****izmom. Kada će da skapiraju da im je softver bulja i da su custom romovi jedina stvar koja ih je izvlačila do sad...

Mora da ima OIS, mora da ima 4K (kamera, ne ekran :d ), mora da ima bar 3500mah bateriju.

aj da nagađamo :)
4k ima note pa će imati i ovaj
za ois su pre pričali da ne mogu da nabave dovoljno kamera modula pa ga zato neće biti? ipak su to samsung i njegovi milioni prodatih primeraka, a ne neki tamo LG :D
baterija... do sad nijednom S model nije imao veću bateriju od notea prethodne generacije.

Ma mene taj Knox neverovatno nervira, tačnije glupi e-fuse koji su stavili. Koliko sam flešovao stvari na S3 ovde bukvalno ništa na Note 3 samo zbog glupe garancije. I da svesno trippujem brojač i dalje nema ništa preterano zanimljivo od ROM-ova baš zbog Knox-a.

Ne čine sebi uslugu ako naprave istu grešku sa S5. Samsung ima tu sreću da ima najpopularnije telefone, a kad ih već toliko ljudi ima, glupo je osakatiti im developer podršku ovakvim *****izmom. Kada će da skapiraju da im je softver bulja i da su custom romovi jedina stvar koja ih je izvlačila do sad...

Da, ali pogledaj uprkos tome sto postoji knox (za koji znamo samo mi (2-5% ljudi u svetu)) koliko je prodato S4 i N3 telefona...

aj da nagađamo :)
4k ima note pa će imati i ovaj
za ois su pre pričali da ne mogu da nabave dovoljno kamera modula pa ga zato neće biti? ipak su to samsung i njegovi milioni prodatih primeraka, a ne neki tamo LG :D
baterija... do sad nijednom S model nije imao veću bateriju od notea prethodne generacije.

Ovo je moje neko vidjenje... ALI ako LG moze da ugura 3k mah, mogu i ovi da uguraju bar malo vecu, moze i 3200 :)

Pa pazi, nisu mogli da nabave, jer se tek tad pojavio OIS na androidima, ali vec sad posle godinu dana (ej imali su godinu dana da se dogovore sa Sony-em da im nastancuju) moraju da ga imaju.

Note ima 4k, ali ne i OIS ;)

Poslednja izmena:

To se nama samo tako čini. Od 30ak ljudi iz mog neposrednog okruženja možda je 5ro čulo, a 3je rootovalo telefon.

Bar 20 nije promenilo ništa, čak ni broj ekrana i ikonice na njima. Bukvalno ga koriste kako su ga dobili. Nekima sam i Play Store morao da pokazujem.

Tako da se KNOX u očima Samsunga uopšte ne tretira kao problem.

@Djilke

Pa mi jesmo u manjini ali zašto da ispaštamo zbog ljudi koji nemaju pojma šta su kupili? Bitno je da su videli reklamu ili komšija da ima, pa ajde i oni da kupe kad je već popularno... Glupost neviđena..

Боли њих она ствар да због нас пар хиљада ентузијаста мењају своју политику... Ево ја сам за све ово време колико се бакћем са андроидом срео, ако не рачунам људе са бенча, само једну особу која се игра као и ми. На крају се испоставило да је и он на бенчу... Обичан свет, онај који не зна за бенч, нема благе везе са животом. Срећем ту и тамо људе са ѕ4 и N3 и падају на буљу када виде да имају даљински на телефону. 99,9% корисника паметних телефона их користи као dumbphone... Шта њима треба сем блица за фотке и фејсбук апликације? Ништа друго.

Svakom od njih bih oduzeo telefon dok ne pročitaju i nauče barem osnove, ne moraju ništa da flešuju. Barem toliko da ispoštuju svoju kupovinu...

Da dodam... Zašto, o, zašto živimo u vreme kada se pametni telefoni prave za glupe ljude... Čemu napredak tehnologije i bolji hardver - da ga cenimo mi mali procenat entuzijasta?

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
@Djilke

Pa mi jesmo u manjini ali zašto da ispaštamo zbog ljudi koji nemaju pojma šta su kupili? Bitno je da su videli reklamu ili komšija da ima, pa ajde i oni da kupe kad je već popularno... Glupost neviđena..

I ispastacemo doveka, jer nikad nas nece biti vise nego dumb korisnika, a priliv novca od nas i njih, pa razlika je ogromna... Da Sammy gubi novac i da odlaze ljudi, oni to ne bi ni osetili... Milion prodatih, manje vise, njima svejedno.

Па одлазе људи, и одлазиће, али они то неће осетити. Осим ако не оду на XDA и виде да су теме за самсунг телефоне празне...

Слажем се за драјвере, али тад су бар имали неког обзира према смарт корисницима.

Mislim da ce imati KNOX.
Mislim da ga necu uzeti zbog KNOXa :D

Što pre shvatite da su air view i smart scroll više uticali na prodaju S4-ke od S600 procesora i 2GB RAM-a to bolje...

koga briga za koga je pravljen s5.. da li ce imati knox.. ? sreca pa ce se uvek naci neka alternativa pa ce ljudi koji cene xda i cackanja oko telefona preci na njega. tacno da taj mob nece imati vrhunsku kameru itd itd,ali bitno da makar postoji nekakav izbor.

odavno se mobilni ne prave za napredne korisnike nego za mase,zato im i guraju toliko nebitnih funkcija a kasnije preko marketinga pokusavaju da vezu kupce za te nebitne funkcije (air gestures,eye trcking i slicna s*anja)

@ceftri

Sretnog li vremena... Sećam se kad sam čitao forum i kada me je cela ta ideja o slobodi i eksperimentisanju na Androidu navela da lično zaplovim u te vode i kupim SGS1. Kad se samo setim Darky romova i koliko su često izlazili, bukvalno sam svaki dan flešovao :)

http://www.phonearena.com/news/The-Samsung-Galaxy-S5-leaks-in-its-full-high-resolution-glory-waterproof-fingerprint-sensor-16MP-camera_id53033

Samsung-Galaxy-S5-leaks-ahead-of-event.jpg

Ne svidja mi se, opet isti dizajn, opet plasticni ram... ali je bolje od S4 i S3 svakako.

Poslednja izmena:
Ma nije glosy plastika pozadi.. *** mislio sam da ce da se razlikuje od s4. Bolest

Nazad
Vrh Dno