Mora da ima OIS, mora da ima 4K (kamera, ne ekran :d ), mora da ima bar 3500mah bateriju.
Ma mene taj Knox neverovatno nervira, tačnije glupi e-fuse koji su stavili. Koliko sam flešovao stvari na S3 ovde bukvalno ništa na Note 3 samo zbog glupe garancije. I da svesno trippujem brojač i dalje nema ništa preterano zanimljivo od ROM-ova baš zbog Knox-a.
Ne čine sebi uslugu ako naprave istu grešku sa S5. Samsung ima tu sreću da ima najpopularnije telefone, a kad ih već toliko ljudi ima, glupo je osakatiti im developer podršku ovakvim *****izmom. Kada će da skapiraju da im je softver bulja i da su custom romovi jedina stvar koja ih je izvlačila do sad...
aj da nagađamo
4k ima note pa će imati i ovaj
za ois su pre pričali da ne mogu da nabave dovoljno kamera modula pa ga zato neće biti? ipak su to samsung i njegovi milioni prodatih primeraka, a ne neki tamo LG
baterija... do sad nijednom S model nije imao veću bateriju od notea prethodne generacije.
Ma mene taj Knox neverovatno nervira, tačnije glupi e-fuse koji su stavili. Koliko sam flešovao stvari na S3 ovde bukvalno ništa na Note 3 samo zbog glupe garancije. I da svesno trippujem brojač i dalje nema ništa preterano zanimljivo od ROM-ova baš zbog Knox-a.
Ne čine sebi uslugu ako naprave istu grešku sa S5. Samsung ima tu sreću da ima najpopularnije telefone, a kad ih već toliko ljudi ima, glupo je osakatiti im developer podršku ovakvim *****izmom. Kada će da skapiraju da im je softver bulja i da su custom romovi jedina stvar koja ih je izvlačila do sad...
@Djilke
Pa mi jesmo u manjini ali zašto da ispaštamo zbog ljudi koji nemaju pojma šta su kupili? Bitno je da su videli reklamu ili komšija da ima, pa ajde i oni da kupe kad je već popularno... Glupost neviđena..
А сећате се лепих времена кад је самсунг дао на поклон СМ тиму ѕ2 како би могли да направе квалитетан RОМ...
Eво и линка:
http://www.engadget.com/2011/06/08/samsung-shows-affection-to-cyanogenmod-gives-its-devs-a-free-ga/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari