Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Da li mi se cini ili era ojdanic i mile kitic tajno rade kao dizajneri samsunga?

Da li je moguće da posle tolikih koncepta i svega, oni idu sa ovakvim dizajnom? Pa da li su oni slepi pored očiju?

Samsung.

Vise nista ne mora da se napise

Dobro, i meni je odvratan telefon ali je bitnije ''sta je unutra''.. bas me zanima i TW, da li je nakaza kao do sada.

Ali su definitivno trebali da promene zadnju stranu telefona i materijale, N3 prednja strana izgleda ok. Mislim da ce Active biti bolje odradjen a ko zna, mozda su spremili i metalni F.

Poslednja izmena:
UI mi deluje ako ne identicno oda priblizno isto, na cemu su oni radili konkretno??

Ma svi će im oprostiti izgled ako upristoje TW.

Meni se uopšte ne dopada dizajn ni prednje, ni zadnje strane. Pomislio bi čovek da će uložiti malo više (barem nekog) truda u svoj flagship telefon.

Jel ovo pored s4 na trećoj slici? Mnogo je veći.
I jel ovo konačno multitasking dugme dodato?

Kao žene ste, 200 postova o dizajnu i da li je sladak ili ne

tek sada odgledah detaljnije slike na pc-u.. mene neko *****ava da su oni izbacili ovoliko ruzan telefon ?

od napred izgleda kao galaxy s duos(slika ispod) a dosta je veci od s4,moze se reci da ide ka cigli.
Samsung-Galaxy-S-Duos-2.jpg

sto se mene tice s4>>>>>>>>>>>>>>>>s5
realno s5 mu nije do kolena. samsung ni ne gotivim toliko ali su sada premasili sami sebe. prvi komentar na PA sa najvise lajkova je objasnio sutinu

Poslednja izmena:
da li se to meni cini ili oni sa svakom novom generacijom pokusavaju da se vrate na liniju sgs2? trojka sapun, cetvorka manje zaobljena, ova jos manje, sestica ce biti izgleda tu kao sgs2....a opet nekako svaki lici na note iz prethodne generacije.
jos ako je tu neka "poboljsana" verzija knoxa developeri ce na kraju da ih batale u potpunosti.

Samsung-Galaxy-S5-leaks-ahead-of-event.jpg

Poslednja izmena:
Jos se ne zna sta je ovo pored blica, nekakva 2 senzora valjda rekao bih.

meni se cini da je dual camera pozadi. Jedno vreme je bila prica oko te tehnologije kako jedna pomocna kamera radi autofokus.

Sta je ovo :d
Bice zanimljivo veceras pogledati uzivo, ako ovo izvadi iz dzepa onaj kosooki, turn off stream.

Ovo neka kineska neuspela kopija s4-ke.

Mozda je nazad senzor za otisak prsta, da mozes da otkljucavas kao G2 :d :d :d
Fail

U koliko sati je predstavljanje?

Pored ostalog i na ispiranju mozgova...neobavestenim kupcima.

Tesko da je neko ko kupuje S4 ili N3 ili S5 kad izadje manje obavesten od nekoga ko uzme One ili Z1 ili Z2... samo ljudi kupuju ono sto ima najmanje mana. Danas niko ne voli da pravi kompromise.

meni je ovo katastrofa. kud i kamo veci od s4. ako kazu da je razlog ekran treba ih tuci. cak je i bezel veci. bas me zanima koliko ce s5 sa svojim bezelima i velicinom izgledati presmesno pored g2 recimo.

Vrh Dno