Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Ma nemoguce. Jedino da kriju s5 koji je slican ovom, pa onda napravili verziju sa s4kom da lici na s5 ili tako nesto :d

Galaxy S5 will come with a fingerprint sensor (who would have guessed!) and it will be embedded in the Home key. You will need to swipe your finger 8 times to record it and after that you will be able to unlock the S5 with your fingerprint. You can also authorize PayPal payments with just a single swipe of your registered finger.

Finally, the Galaxy S5 will allegedly be water and dust proof. This means we are probably not getting an Active version as it was with the Galaxy S4.

Unfortunately, the design of the Galaxy S5 is nothing ground-breaking. The front looks quite the same as the previous Galaxy S4, though the back features a matte plastic with some dotted texture.

ko zadnji izadje neka ugasi svetlo... :D

ja se I dalje tesim da je u pitanju neka za*ebancija...pogotovo sto je 2k rezolucija gotovo sigurno bila potvrdjena za pocetak juna meseca ( u prodaji )

Propade Samsung sa ovim telefonom... not.

Malo spuste cenu kao sto se najavljivalo a ne moraju ni to i eto ti milionske prodaje za mesec dana. Na kraju to je ono najbitnije.
Kome se svidja S4 i N3 a ima ih nije da ih nema prodaja govori, svidece im se i S5. Realno ima tu dosta novina.

Jedino sto mi se ne svidja je plasticni sljasteci ram, dizajn telefona je ok.

Jedina sreca za korisnike u ovoj nesreci samsunga je sto su se sony i lg probudili.. Da je ostalo na ovome ne bi bilo alternative,ovako ima nade :)

Jos jedna recenica od mene sto se izgleda moba tice N3>>>>>>s5 ( a zna se koliko sam 'pljuvao' n3 :) )

"ovo" ne moze da pridje s4, a n3jci ni pogotovo.
Koliko god me smorio s4 i koliko god mi se ne svidjao s4 (nije njegov izgled nesto extra) ali on je cista 10ka za ovo sa sve glosi ledjima.

Ako ovo bude novi S5 onda je pravi SH*T!

Mada ne shvatam sta ste ocekivali, svi proizvodjaci poslednjih godina samo menjaju neke sitne detalje. Ovo je bilo ocekivano, dokle god samsung proda vise telefona nego svi drugi zajedno, briga njih da menjaju.
Licno meni uzivo izgledaju lepse nego na slikama, nije bas toliko kriticno kako se ovde predstavlja, i onako 90% ljudi nosi cover, case, pa se nece ni videti zadnji deo. Ne sporim da su htc, sony lepsi, ali ocigledno ljudima ne smeta toliko.

Poslednja izmena:
Ama covece mani lepotu,jel vidis ti koliko je tel veci od s4...da sam hteo blok 5 da nosim kupio bih note3 vec davno ne bih cekali s5!!

Samsung ide iz supljeg u prazno, prvo ne znaju ni da sakriju nego im uvek neko otkrije telefon pre objave, drugo prica se 3 meseca kako ce tu biti neki metal pa tecni metal i sad opet plastika pa STvarno, koliko se puta pricalo da nece biti mehanickih tastera "makar home dugme".Pricaju kako ce S5 biti neka novina, da ce krenuti sve ispočetka pa opet malo mozda i malo vise lici na S4, tako da S4 mi je izgleda zadnji model za ovu godinu.

Poslednja izmena:
Ajde i vi ste na kraj srca.. Imace cak 3gb rama bolju kameru i vecu bateriju.. Sta vi vise hocete ,mozda da vam napravi rucak ? :)

Samsung ide iz supljeg u prazno, prvo ne znaju ni da sakriju nego im uvek neko otkrije telefon pre objave.

Da samo par sati pre premijere. U vreme kad info i slike o telefonima procure i mesec-dva-tri unapred.
I dobro si napisao prica se... zato ne treba verovati svemu sto se prica i pise vec procitati naslov samo.

Ama covece mani lepotu,jel vidis ti koliko je tel veci od s4...da sam hteo blok 5 da nosim kupio bih note3 vec davno ne bih cekali s5!!

Kako veci? Deluju isto.

Edit: sada sam gledao ovu sliku sa ledja, i ok jeste veci za jedno pola centimetra.

Poslednja izmena:
Samsung ide iz supljeg u prazno, prvo ne znaju ni da sakriju nego im uvek neko otkrije telefon pre objave, drugo prica se 3 meseca kako ce tu biti neki metal pa tecni metal i sad opet plastika pa STvarno, koliko se puta pricalo da nece biti mehanickih tastera "makar home dugme".Pricaju kako ce S5 biti neka novina, da ce krenuti sve ispočetka pa opet malo mozda i malo vise lici na S4, tako da S4 mi je izgleda zadnji model za ovu godinu.

Naravno kad ljudi veruju Xin Chian Liu i Rajeshi Kutrhphali i njihovim leak-ovima.

Ne znam šta su ljudi očekivali, ali uvek se zna da se uzima svake dve godine novi flagship, da nema potrebe uzimati sledeću generaciju, jer ništa nije toliko "groundbreaking" na prošlu...

Nešto se ovde ne uklapa. Te kao fotografije i kao podaci. Navodno isti 5" ekran, a ovo, šta god da je na ovoj fotografiji ima vidno veći ekran od s4.
Ja se još nadam da je ovo neki marketing i loženje :)

Imamo još sat i 27 min do predstavljanja tada će sve biti jasno :p
Mada se i meni čini da će biti veći ekran.
Svaki novi galaxy je imao veći ekran od prethodnog, ne verujem da će se promeniti ta filozofija...

Cekam da vidim predstavljanje, ako nije pola od onoga sto su obecali odmah idem u Hladan Dunav da skocim :)

Ja i dalje mislim da ce da iznenade u 20h sa nekim metalnim, bezel-less S5.

Iznenadice q.

:D

Zanimljivo je da imaju baš lepo minimalistički dizanirane lcd tv-e i to od metala. Očigledno imaju više dizajnerskih timova.

Možda telefone dizajniraju deca od ovih što rade na televizorima :crash:

Има live stream на Самсунг сајту.

^Majko moja na sta lici plastika iza...

Inace krenula muzika na live stream :)

Nazad
Vrh Dno