Šta je novo?

LG Nexus 5

Kao sto sam i rekao, proradilo samo od sebe, nista nisam dirao ;)

meni Hangouts prestao da gura notifikacije... moraću I ja wipe cache

Ja po savetu burazera koristim ninja sms aplikaciju i radi super.

Jel koristi neko elementalX? Meni se cini ok jedino mi baterija srče ali to mozda nije do kernela nego nekog wakelocka, pokusavao sam da vidim sta je preko battery status-a ali uopste nmg nista da vidim sve je prazno.

"Apparently Google's smartwatch is being made by LG, and will launch at I/O."

Divno, ako cena bude oko 100 evrića, eto mene u smartwatch vodama. Problem je to što je I/O tek u julu, svašta može da se desi do tad.

Zašto da ne? Kad je Sony Smartwatch 2 125 evra zašto Google-ov smartwatch ne bi bio 100 evra? Kao što rade subsidize na Nexus proizvode, zašto ne bi to radili i na satu? Zamisli koliko bi im prodaja lepo krenula ako uspeju da izbace sat koji je i možda čak ispod 100 evra, Google je to...

"The smartwatch is said to focus on alerts, with a full-colour LCD display that "looks like a cheap smartphone."

Google od kada se sa lg-em uhvatio u semu i ne impresionira bas sa cenama...moje misljenje al eto videcemo kad se pojavi!

Što, pa Nexus 4 je bio jeftin :) Jeste da sam ja svog kada je bio mesec dana star platio 250, ali krele je svog platio 330, baš koliko i ja dva Galaxy Nexusa...a i N5 je recimo toliko :)

O komsija citas oglase, skroz si u toku :) A N5 sam platio 300e i sav sretan idem kuci ali zato kad sam dosao kuci imao sam sta da vidim, mada pomirio sam se s tim necu uopste da se nerviram pravim se da je sve u najboljem redu :D Inace imam neka 3 mikro ostecenja na displeju vide se samo kad se skroz priblizis i na svetloj pozadini... Eto sta da se radi u prvom momentu sam momentalno hteo da ga prodam a sad sam odustao od te ideje suvise dobra makina :)

CIA snajka, CIA :D
Ma ne vredi se nervirati... moj je onda prva revizija sa klimavim dugmićima... ma znaš kako sam se potresao :d

Impresionira on sa cenama, ali sa kvalitetom ne. Tu je problem. Pre bi im dao 500e a da valja, nego 300 da zvrnda.

Imam utisak da je i meni malo klimavo, nadam se da onaj case prekriva dugmice pa mi nece biti problem :)

Google play services je poceo strasno da mi drainuje bateriju? Jel zna neko, neko resenje?

I meni juče i danas ode, nisam ni gledao šta je. A taman ga vratih na kolosek.

Impresionira on sa cenama, ali sa kvalitetom ne. Tu je problem. Pre bi im dao 500e a da valja, nego 300 da zvrnda.

Šta znam, meni je kvalitet izrade sjajan i pored tih nekih propusta. Ipak bih pre dao 300 za ovo, nego 500 za nešto još bolje :)
Valjda ja tako i doživljavam Nexus liniju. Plus, nema cenu kada nemaš srebrni logo proizvođača na prednjem delu telefona :d

Šta znam, meni je kvalitet izrade sjajan i pored tih nekih propusta. Ipak bih pre dao 300 za ovo, nego 500 za nešto još bolje :)
Valjda ja tako i doživljavam Nexus liniju. Plus, nema cenu kada nemaš srebrni logo proizvođača na prednjem delu telefona :d

Slazem se i sa tim :)
Zato ga i merkam, a opet :D

Ako uzimaš 16GB model, sigurno ćeš ubosti revidirani model, tako da nećeš imati briga oko estetskih momenata. 32GB model je druga priča, ali kao što rekoh, lepi monstrum od telefona :)

Ajde,neka dobra dusa ,da mi baci,na PM,gde je najsigurnije i najbolje uzeti nexus 5?

@Gizmo, apropo onog kalibrisanja ekrana i svega toga. Mogu ja da kontaktiram Fransou Simonda iliti SuperCurio-a, pa da ti objasni ako ti treba nesto, ali mozes slobodno iovako da mu se obratis bez mene, posto je lik opusten, nije nadrndan kao neki...

P.S. Mozes i Eriku da kontaktiras, ako hoces sa zenskom osobom da pricas :p

Vratio se Djilke :) Videcu da se pozabavim tom temom kad mi stigne novi kolorimetar :)

Ne mogu da udarim edit.

Inace ako nekome vuce bela boja na zutu moze da instalira neki custom kernel a posle njega franko display control app i izabere neki od 40 profila. Ja preporucujem ovaj (ne dolazi preinstaliran sa samom apk) https://www.dropbox.com/s/4sy4qxjy7g8t0rv/Piereligio_TrueRGBv5.5

Skinete i samo ubacite u folder aplikacije gde stoje ostali profili.

Bela je bela a cinimi se da je siva malo svetlija nego inace. U svakom slucaju ovo mi radi posao :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno