Šta je novo?

LG Nexus 5

A da li je neko primetio naglo osvetljavanje tj cudno ponasanje autobrightness-a? Da li je to do Kernela ili do ROM-a?

A da li je neko primetio naglo osvetljavanje tj cudno ponasanje autobrightness-a? Da li je to do Kernela ili do ROM-a?

Meni se to dešavalo na N4, da u toku razgovora brightness skoči na 100%, ali zato što sam imao uključen slide po status baru za pojačavanje svetla.

A na N5, sada, baš kao i na N4 mi se dešava da zeza proximity senzor, jer mi se ne pali ekran po završetku razgovora :) Mislim da će restart doduše sve da reši :)

Ne dok pricam nego ovako u sobi dok ga normalno koristim. Primetio sam na vise kernela to, sad sam na francu, zakuco sam ga na manualno pa nek se misli probacu onaj lux brightness mozda pomogne :)

@fkloznica
probao sam ovaj profil sa belom meni je to previse belo, ja sam se skrasio sa iPhone-om :-D

^Pa tebra o cemu pricamo ? Zna se da je belo uvek prava stvar :)

Vidim na franku si.. Probaj ovaj novi elemental beta 30. Meni sljaka vrh

Koliko vam izgura baterija i koliko vam bude screen time kad ga bas dosta koristite.
Ja dok cekam case, koristim ga samo kao tablet, imam jos 20% baterija, posle 2 i po dana, 2h 40min screen time, non stop wifi upaljen.
Po ovo mi se cini da je dosta bolja baterija nego na ovom mom S3.

Ja ga bas dosta koristim tako da nisam merodavan. :) Uglavnom izgura jedan dan, a nekad i ne ;)

na moje koriscenje izvuce 4h i 30 min na oko 20h.. sto je za mene dovoljno

A na N5, sada, baš kao i na N4 mi se dešava da zeza proximity senzor, jer mi se ne pali ekran po završetku razgovora :) Mislim da će restart doduše sve da reši :)

Promeni kernel ili digni malo voltazu ili digni min clock.

Koliko vam izgura baterija i koliko vam bude screen time kad ga bas dosta koristite.
Ja dok cekam case, koristim ga samo kao tablet, imam jos 20% baterija, posle 2 i po dana, 2h 40min screen time, non stop wifi upaljen.
Po ovo mi se cini da je dosta bolja baterija nego na ovom mom S3.

Najčešće 2.5-3.5 sot, uz do 15 ak h stand by.

Meni je na WiFi 5h SoT, a oko 11h rada. Kada sam vani onda je slabije.

Treba ili vise struje tvom modelu ili jaci clock da bi upalio ekran tj da bi se sredio delay. Mislim to je poznat problem kad se radi UV ili UC. Mada opet sve zavisi od cpu bin-inga

Edit: Pretece me Corvus :)

Čudno mi jer je u pitanju stock kernel sa jednim patchom, za slide2wake :)

Možda je to bag u kernelu. Stavi stock kernel pa vidi da li će se to ponoviti.

^Pa tebra o cemu pricamo ? Zna se da je belo uvek prava stvar :)

Vidim na franku si.. Probaj ovaj novi elemental beta 30. Meni sljaka vrh

Probao sam 0.26 sa t2w imao sam veliko curenje ali sam bio zadovoljan perfonmansama jedino me baterija ubijala, izgleda da na N4 bolje to odradnjeno nije mi se ispoljavalo na bateriji. Sad sam stavio 0.30 ali bez t2w pa cemo videti kako se ponasa. (mozda napraviti kompromis pa staviti t2w na donju povrsinu ekrana video sam da postoji i ta opcija) sve u svemu treba se igrati :)

Probao sam 0.26 sa t2w imao sam veliko curenje ali sam bio zadovoljan perfonmansama jedino me baterija ubijala, izgleda da na N4 bolje to odradnjeno nije mi se ispoljavalo na bateriji. Sad sam stavio 0.30 ali bez t2w pa cemo videti kako se ponasa. (mozda napraviti kompromis pa staviti t2w na donju povrsinu ekrana video sam da postoji i ta opcija) sve u svemu treba se igrati :)

t2w i slicne funkcije uopste ne rade isto kao na n4.. to jest trose nikada vise baterije. jos nisu napravili da sljaka kao na n4

Ljudi kako vama kad imate propusten poziv ili poruku sa vibera, jel vam svetli lampica? Kod mene je ovako namesteno, a ne svetli. Samo mi svetli za sms poruke jer u samoj aplikaciji ima da se namesti.

vy7yveja.jpg

EDIT: Sad sam video da ima neka aplikacija Light Flow, pa cu da je probam.

Poslednja izmena:
Stavis lepo custon rom neki koji to podrzava i zavrsis posao ;)uploadfromtaptalk1393283135909.jpg

Ma da nije to problem. Nego mi na S3 za svaku notifikaciju svetlela lampica, pa nisam znao kako treba na ovom po fabrici.

Ili light flow aplikacija, koja meni sjajno radi.

Jel i vama cvrči N5 dok kucate tekst?
Na zvuk koji vibracija pravi, kao malog miša da imam u sobi, baš me iritira. :(

Ne. Mislim da smo već došli do zaključka da imaš faličan motor za vibraciju :)

^^Ahahah

Da mi cvrci ja bi bio srecan ,ja ko da imam kombajn u sobi :)

Posle nekog vremena sam se navikao da zivim bez vibracije na mobu :)

Poslednja izmena:
Gizmo kad kucaš tekst u bilo kojoj aplikaciji ne čuješ ni najmanje piskutanje, cviljenje?
Mogu da vam snimim ovaj zvuk ako hoćete?

Gizmo kad kucaš tekst u bilo kojoj aplikaciji ne čuješ ni najmanje piskutanje, cviljenje?
Mogu da vam snimim ovaj zvuk ako hoćete?

Imas falican vibra motor.. 2 puta sam ga imao na n4 ( treci primerak nije imao) i evo sada 2 puta na n5.. Lg prosto gruva te falicne motorcice koji inace kostaju 3 dolara :)

Edit : http://www.spareslg.com/ moze sa ovog sajta da se naruci ali problem je sto na postarinu ode 15e a sam deo kosta 400din :)

Poslednja izmena:
Ma kakvi bre pa u garanciji je.
Nego pošto sam dobio telefon brzom poštom iz Telenora, a nije prošlo još uvek 14 dana, trebalo bi da mi zamene odmah bez reči ako imaju na stanju?
Tako kaže bar zakon o zaštiti potrošača?
Tako sam skoro menjao neku mašinicu.

Vrh Dno