http://www.phonearena.com/news/Google-Nexus-6-may-use-64-bit-8-core-Snapdragon-810_id53057
ode i android na 64 bita u novembru kada izadje nexus 6![]()
A da li je neko primetio naglo osvetljavanje tj cudno ponasanje autobrightness-a? Da li je to do Kernela ili do ROM-a?
A na N5, sada, baš kao i na N4 mi se dešava da zeza proximity senzor, jer mi se ne pali ekran po završetku razgovoraMislim da će restart doduše sve da reši
![]()
Koliko vam izgura baterija i koliko vam bude screen time kad ga bas dosta koristite.
Ja dok cekam case, koristim ga samo kao tablet, imam jos 20% baterija, posle 2 i po dana, 2h 40min screen time, non stop wifi upaljen.
Po ovo mi se cini da je dosta bolja baterija nego na ovom mom S3.
Promeni kernel ili digni malo voltazu ili digni min clock.
A u kojoj su korelaciji te stvari sa tim problemom?
^Pa tebra o cemu pricamo ? Zna se da je belo uvek prava stvar
Vidim na franku si.. Probaj ovaj novi elemental beta 30. Meni sljaka vrh
Probao sam 0.26 sa t2w imao sam veliko curenje ali sam bio zadovoljan perfonmansama jedino me baterija ubijala, izgleda da na N4 bolje to odradnjeno nije mi se ispoljavalo na bateriji. Sad sam stavio 0.30 ali bez t2w pa cemo videti kako se ponasa. (mozda napraviti kompromis pa staviti t2w na donju povrsinu ekrana video sam da postoji i ta opcija) sve u svemu treba se igrati![]()
Gizmo kad kucaš tekst u bilo kojoj aplikaciji ne čuješ ni najmanje piskutanje, cviljenje?
Mogu da vam snimim ovaj zvuk ako hoćete?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari