Šta je novo?

Titanfall

Vi se čudite što sam skida 2-3 puta brže, a meni pala vilica kad sam video konstantnih 16 mbps. Znam da nekad istripuje i digne brzinu, pa je vrati, ali ovo bi previše, toliko da sam se čak ponadao da su se nešto za'ebali i ubrzali mi net. Inače mi skida 2,7 na Oriiginu.

Vi zaista dve strane raspravljate oko dl speed-a na originu? A pri tome niko da upali neki program ili gadget koji ima net monitoring i primeti da origin jednostavno pogrešno prijavljuje brzinu. :)

Moguće je da Origin klijent zapravo koristi "štos" koji radi još od doba 2400 bps modema, a to je da u letu kompresuje i dekompresuje podatke.
Ako su u pitanju veliki fajlovi koji su pogodni za kompresiju, eto odgovora.

Dobio na "foru" konacno invite, stavio da se skida pa se sutra cepa. Kontam da cu se jako primiti na igru, nije da bas imam 35evrica sada za to, al mozda im i dam xD

Poslednja izmena:
Jako zabavno, meni skroz legla igra. Nadam se da ima neka malo veca mapa, nocas sam na svega dve odigrao. Dobro za pocetak.

Ušla je igra sad u open betu, prvo na xbox one a kasnije, verovatno sutra na PC-u.

I ovako od sinoc, malo malo pa pukne, i pri nastavku vrati 50% unazad...
Sad vise mrzim ovu igru nego pre 2 dana :D
image.jpg

... nakon restarta
Aj jovo nanovo :mad:
jovo.png

Poslednja izmena:
4,5mb po sekundi mi ide skidanje skinulo 4 gb za 15 minuta hahahaha ala ovo dere :D hahaha skinulo mo skoro celu betu za 30 minuta lol :D:D:D

Poslednja izmena:
Ja nikako ne uspevam da odigram partiju do kraja.
Svaku partiju me izbaci na desktop.
Jel jos neko ima problem?

nisam igrao do kraja, videcu kasnije za sad nikakvih problema nemam, jedino mi nije jasno da li je 6 vs 6 maksimalan broj igraca na mapi?

Igra je ok, grafika tanka, al to najvise zbog tekstura, a na insane podesavanja ne mogu ni da pokrenem match :D Ne izbacuje, radi sve ok... Dodajte me da cepamo zajedno,
Rektalni Otmichar

U kojoj igri su teksture bile bolje nego u beti? BF3/4? MoH?

Kakve veze te igre imaju sa ovom? :)

Kakve veze te igre imaju sa ovom? :)

Texture u beti su ispod finalnog nivoa
Pitam u kojoj to igri su popravljene texture nakon bete? BF3 *metro - BF4 - Moh ili mozda Crysis?
Beta 30 dana pre releasea sluzi da provere matchmaking, instalaciju kod testera, bagove i sl.
obzirom da igru prave... 2 godine(?) sumnjam da ce nakon bete, 20 dana do izdavanja igre unapredjivati teksture.

Kad već pitaš, Crysis 2 i 3 u beti nisu imali sve grafičke detalje koji su bili dostupni u finalnoj verziji. Što se tiče bete metro-a, ni ne sećam se da je bilo tako nečega...

minimum 90%.

Hm meni ovo sve deluje da ce biti tezak shit iskreno da vam kazem. Mnogo oni pumpaju ovu igru.

Kako nesto moze da deluje kao tezak shit kad svi imamo priliku da probamo igru licnu? Sami igraci hypaju igru, ne developer ili marketing EA.

Odlicna je igra, veoma zarazna. A feel napucavanje je pravi CoD sto znaci da je odlican :)
A sami Titani su fantasticni, odmah dobijam nerd boner, *** roboti su mi uvek bili weak point :D

A sto se PC verzije tice, sve na max jedino senke jedan stepen nize i bez AA imam zakucanih 60fps na masini iz potpisa, moglo je to i bolje posto grafika definitivno nije next gen, ali ono fino izgleda za MP i radi OK.

Konacno dobijem invite, ostavim sinoc da se igra skine, ukljucim danas kad ono:

FcZgopp.jpg

Help!

Ja sam je probao, ne svidja mi se previse. Nije da mislim da je losa, ali nikad je ne bih platio po punoj ceni, ne deluje mi bolja od npr Borderlandsa.

Vrh Dno