Šta je novo?

Titanfall

Moze li mi neko objasniti kako je promena mape lepsa u jednoj igri nego u drugoj? :trust:

Kad ti u BF prebaci npr sa lockera na hainan resort, mnogo je zeznuto odmah da se priviknes na mapu(osim ako nisi nabio po 500h pa znas svaki delic svane vanila mape) jer je neuporedivo veca i zeznutija, dok je locker mnogo manja i tu imas samo pesadiju, a u Titanfall-u su sve mape relativno manje, znaci CoD-ovske, i sve su brze, odmah istrazis celu mapu u roku od minut i vec se rokas, dok u BF dok dodjes do nekog mesta oko kog se borite prodje minut (na velikim mapama), bar je kod mene tako, neko drugi ce imati neko drugo misljenje, nadam se da sam sve napisao kako treba, kuckam na fonu, pa je malo teze :p

^Slazem se u potpunosti, s tim sto nisam igrao BF4, ali tako je i u BF3 sa metroom.
Sto se titanfalla tice, igra je odlicna, u buducnosti cu je verovatno nabaviti, ima taj CoD feeling, brza je, dinamicna i ultra zabavna. Najlakse bih je opisao kao CoD+Quake+mechovi :d

Dosli smo u doba igara kad se vise fast-paced FPS ne porede i poistovecuju sa Quake i Unreal, nego CoD. :p

Dosli smo u doba igara kad se vise fast-paced FPS ne porede i poistovecuju sa Quake i Unreal, nego CoD. :p

Ne moze TF da se poredi sa Q... Drugi tip igre potpuno, nema ovo veze sa arena shooterom

Quake mozda malo manje, ali Unreal vec 10 godina ima Mech modove, fast-paced igru, itd. Cak bih rekao da je TF taman toliko "sporiji" od Quake-a da se odlicno slaze sa Unrealom.

Kad ti u BF prebaci npr sa lockera na hainan resort, mnogo je zeznuto odmah da se priviknes na mapu(osim ako nisi nabio po 500h pa znas svaki delic svane vanila mape) jer je neuporedivo veca i zeznutija, dok je locker mnogo manja i tu imas samo pesadiju, a u Titanfall-u su sve mape relativno manje, znaci CoD-ovske, i sve su brze, odmah istrazis celu mapu u roku od minut i vec se rokas, dok u BF dok dodjes do nekog mesta oko kog se borite prodje minut (na velikim mapama), bar je kod mene tako, neko drugi ce imati neko drugo misljenje, nadam se da sam sve napisao kako treba, kuckam na fonu, pa je malo teze :p

500h? Pa posle 10 sati maksimum znas sve mape i layout i sve moguce stekove. Taktike se, naravno, vremenom usavrsavaju, ali to je vec druga stvar. A to da li ti treba minut ili 5 sekundi da uletis u fight zavisi i od toga koliki znacaj pridajes teamplayu.

500h? Pa posle 10 sati maksimum znas sve mape i layout i sve moguce stekove. Taktike se, naravno, vremenom usavrsavaju, ali to je vec druga stvar. A to da li ti treba minut ili 5 sekundi da uletis u fight zavisi i od toga koliki znacaj pridajes teamplayu.

Pa ako je moguce za 10sati u BF-u nauciti svih 15,16 mapa koliko ih ima sa svim mogucim stekovima I tako tim stvarima, tebi onda svaka cast. Evo ja imam nekih 23 sata u BF4, I uglavnom igram Locker I opet nisam bas svaki stek naucio, flood zone pojma nemam da se snadjem, uvek me smakne neko koga ne vidim, ali da, tu taktika igra glavnu ulogu, tako daa, Titanfall je mnogo laksi, mnogo brzi, zabavniji, pravi run and shoot ili kako se vec to kaze, za BF ipak treba malo taktike, a sto se teamplay-a tice, da nema njega ja ne bih napredovao u BF brzo, zato sto me award poeni vade, posebno resupply poeni, I da ne pricam dalje, mislim da znas sta sam hteo reci :)

Koji bre teamplay i taktika na lockeru :D Samo bacas municiju/health sto brze mozes gde ima najvise tvojih, ili ozivljavas na prolazu pre nego sto vidis jel ima neki protivnik :d

Jel se dogadja nekom trip da ovako ucitava sto puta, dodje do 10 i opet sve ispocetka sto godina?
Untitled.jpg

Ja se nisam prijavio za kod, ali procitah da ce biti open beta verzija (pretpostavljam da ce moci svi da probaju na par dana). Pa jel krenula ta open beta i koja je procedura sa Origin-om? Hvala :)

^ Apparently, in Respawn Entertainment language, "fully open" means "fully open until we hit an arbitrary number," and it seems that that number has been hit, at least for the PC version of the beta. The beta sign-up page now simply displays the following message:

"Thanks for your interest in the beta! We've reached the maximum number of sign-ups and can't accept any more at this time. We'll see you in March!"

Read more at http://www.escapistmagazine.com/new...g-Full-Open-Beta-Update-2#eZKFYlF7YcDXWLi7.99

Sad procitah sta pise. Za PC kazu da i dalje trebaju kodovi, koje Vince Zampella povremeno okaci na svoj Twitter, a to da ulovim nema sanse.
Za Xbox One pise da je open beta otvorena.

pocela je, ali su popunjena sva mesta, tako da i nije ispalo bas open, kao sto su rekli...

Koji bre teamplay i taktika na lockeru :D Samo bacas municiju/health sto brze mozes gde ima najvise tvojih, ili ozivljavas na prolazu pre nego sto vidis jel ima neki protivnik :d

Pa na to sam I mislio, pomazem im sa municijom, I ozivljavam I sredjujem sa healthom, pravi temaplay, dobro njima, a dobro I meni (skor samo raste :D)
A kad sam mislio na taktiku, to vazi za velike mape, na lockeru samo trcis I pucas :p

E sad na temu, bas steta, onda se plasim kako ce to izgledati na pocetku izlaska igrice, ne bi me cudilo da pocnu da padaju serveri, ili ce mozda ograniciti na pocetku broj izdatih kopija na lupam 10miliona, pa ce vremenom dizati, dok se ne srede skroz serveri :)

Optimisti, posle bf4 launcha da im kupim igru bez open bete?

Da, racunali su na tebe.

Nego, cemu sluzi "V" u titanu, neki core indzeksn? :D

Poslednja izmena:
Valjda za aktiviranje kratkotrajnog damage boostera.

Uzgred - IW'jev MW2 je igra u kojoj je bilo ubedljivo najvise chitera od celog CoD serijala.
pocetkom novembra 2009je izasla, vec u januaru 2010. nije moglo da se zivi od citera i nista nisu uradili do sledeceg CoDa.
MW3 je bio bolji, jako malo cheatera a zanimljivo - video sam mozda jednog ili dva na BO2 za 500 sati igranja...

Sorry za neupucenost-sta je BO2? Inace, cheateri u ogromnom broju su i razlog sto ne igram COD jos odavno

Black ops 2?

Da, Black Ops 2.
Treyarch koristi manuelno banovanje, pored samog VAC-a, tako da u BO2 stvarno ima minimalno čitera.

@bukkake_bob
I MW3 je, takođe, imao ogroman broj čitera. Možda za nijansu manje od MW2...

Poredjenja, poredjenja.. nema to veze s vezom. Ovo je skroz drugacija igra od bilo cega sto je trenutno popularno.
Sa bilo kojim CoD-om ne moze se ni porediti, mozda sa BF-om posto ima "voznje" titana, ali i to je mnogo brze nego bilo koje vozilo u toj igri.

Inace ko hoce betu, ja sam ovako dobio:
1. http://help.ea.com/en/contact-us/new/?product=titanfall
2. Ulogujes se sa Origin nalogom
3. PC > Beta > Napises "I would like to join the Titanfall beta"
4. Email me
5. U Description isto zahtev za betu "I would like to join the Titanfall beta".
6. Cekas imejl od EA.

Odgovorili su mi za sat i po vremena:
Thank you for contacting us with your inquiry regarding the Titanfall Closed Beta. We are delighted to inform you that the account shown below has been flagged for access to this exciting phase of testing. Please visit www.origin.com to begin your download.

Poslednja izmena:
Iskreno meni ovo lici na CoD sa mechovima, duplim skokom i trcanjem po zidovima.

Ne kazem da je igra losa, ali meni ne lezi.

Igra je totalno ludilo. Ne znam koliko stvari je dostupno u beti ali za sad ova igra ima itekako potencijal! :)

Video otkriva mape koje ce se pojaviti u final verziji I Ogre Titana u akciji (ne znam kako je uspeo da ga koristi, ali Ogre je lud Titan, kida ruke od drugog Titana, ali je manji I sporiji od ostala dva Atlasa I Stryder-a)

Nazad
Vrh Dno