Prava djecija igra, SF COD style 1/1..
Igra je za klasu bolja od BF4 i Ghost-a. Glavni razlog, pored odlicnog gameplay-a, je to sto igra radi kako treba. Nema retardirane hitdetekcije, crashovanja, bugova, glitcheva, problema sa frejmrejtom... uzivancija.
Radila je i bf4 beta dobro
Ne ozbiljno neuporedivo je, 64 igraca vas 12 igraca je sam pocetak, a i zasto bi smo ih poredili - drugaciji koncepti totalno
Pa ono ja sam iskreno obozavao CoD negde do MW2 a MW sam cepao danima al posle je postalo sve jedno te isto e sad Titanfall je totalno druga stvar mozda ima gunplay kao CoD.
Ipak je od Co-Creatora CoD-a
I ja sam se malo igrao večeras sa Titanima. Svakako nije neka ozbiljna timska pucačina, ali zato je zabavna, brza i odlična igra za opuštanje kada se ima desetak minuta da se odigra jedna partija. Što se tiče grafike teksture zaista nisu neki vrh, ali sa druge strane sam grafički dizajn mapa meni je jako prijemčljiv.
Možda neće pasti preorder, ali kada naiđe neka 50-75% akcija svakako će se uzeti![]()
Ma glupo je letiti na preorder, bog zna sta se moze izopaciti. Dovoljan je BF4 kao lekcija.
Pa da, moze dosaditi ako se igra samo jedna mapa I jedan game mode, ali igrica je bas napravljena tako da posle svake runde promenis mapu (naravno ima toga I u BF ili bilo kojoj drugoj MP FPS-u, ali je ovde to mnogo lepse odradjeno, mnogo se brze priviknes na drugu mapu), i mene uopste nije smorila, cak stavise mnogo mi je zanimljivija nego npr BF (moj drug koji inace ne voli MP igrice jer nije neki pro igrac, kaze da mu se bas svidja, jedva sam ga odvojio od kompa :d), mislim da ce ovo biti hit igrica celo prolece, a mozda I leto (mada tada ce mozda pasti u senku zbog izlaska GTA V za PC). Sad da se prepustimo uzivanju do cetvrtka, a za posle cemo videti, zar, ne ??
@Saint lep ti je crtez, steta sto ja ne znam tako lepo da crtam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari