Šta je novo?

Titanfall

Probao sam ovu igru. Nije losa, moze se ovde svasta odraditi pa da bude jedan zanimljiv shooter. Prava djecija igra, SF COD style 1/1. Ponavljam, nije losa ali mi se nije svidjela previse, vidjecemo za koji mjesec...

I meni je ok. Zanimljiva je skroz, napucavanje mi se svidja, ali ta cela prica oko titana je malo nova i treba se navici na nju. Sto kaze Kenzo, ok je ali mi se nije nesto previse svidela, dacemo joj sansu :)

_1392328634.jpg

Ako neko moze da okaci screenshoot sa insane teksturama da vidimo kako izgleda :)

Poslednja izmena:
Ja sam stavio na insane danas i isto mi je kao i sa high, ima poboljsanja ali je jako sitno :D Nisam kuci pa ne mogu da okacim, neka neko drugi okaci.
Videcemo na finalnoj verziji grafiku, ali meni ne smeta i da ovakva ostane. Gameplay je bitan :D

Poslednja izmena:
OK je igra, mech-quake :)
svakako necu dati 50E za nju, uzimam cim bude za 2k ,)

Cuo sam da moze da se nabavi u startu za oko 35e, to mi je nekako puno (iako sam toliko placao CoD BO2 i BF3).
2k i moze proci :)

Pre 2 meseca sam rezervisao key na G2play za 28 ili 29 evra...to je najniza cena koju sam video do sada.

Igra je za klasu bolja od BF4 i Ghost-a. Glavni razlog, pored odlicnog gameplay-a, je to sto igra radi kako treba. Nema retardirane hitdetekcije, crashovanja, bugova, glitcheva, problema sa frejmrejtom... uzivancija.

ako nije neka grafika, onda je to i razumljivo, jer su isli na to da se obezbedi obaveznih 60fps tokom igranja...

Skroz drugaciji tip FPS-ova bi bili ARMA III i Titanfall.

Sa druge strane BF posle svakog nastavka sve vise lici na CoD. Ne vidim zasto ih ne bi poredio. Jedna igra je raspad zivi 5 meseci posle launch-a dok druga u beti vec funkcionise savrseno.

Ja sam teski hejter CoD fransize,ali ovo mi se svidja!Da ne izlazi RoS preordovao bih odmah,ali se nema i za jedno i za drugo!

Radila je i bf4 beta dobro :D

Ne ozbiljno neuporedivo je, 64 igraca vas 12 igraca je sam pocetak, a i zasto bi smo ih poredili - drugaciji koncepti totalno

Pa ono ja sam iskreno obozavao CoD negde do MW2 a MW sam cepao danima al posle je postalo sve jedno te isto e sad Titanfall je totalno druga stvar mozda ima gunplay kao CoD.
Ipak je od Co-Creatora CoD-a

Pa ono ja sam iskreno obozavao CoD negde do MW2 a MW sam cepao danima al posle je postalo sve jedno te isto e sad Titanfall je totalno druga stvar mozda ima gunplay kao CoD.
Ipak je od Co-Creatora CoD-a

I ko ce preorderovati ili posle izlaska kupiti igru ?? Posle 2 dana igranja ja je sigurno uzimam, e sad dal ce biti preorder ili kupovina zavisi koliko mi bude trebalo da skupim 3soma din, ali igrica kida koliko je zabavna, I ne moze se porediti sa poslednjim CoD-om, igrao Ghost (MP naravno), ni da pridje Titanfall-u, mnogo je dosadan I spor, a ovo je I brze I mnogo zabavnije I kao sto neko rece, uvek se nesto desava na ekranu. Prepare for Titanfall !!! :D

Igra je cista zabava. I sto da ne bolja je duplo od svega mainstream sto se igra trenutno. U pravu je serbian

Ja sam fan CoD serijala, svi znamo kakvi su ovi noviji delovi - nikakvi u odnosu na nekadasnji cod, ali sta da se radi, skinem i odgiram SP svakako, a mp sam sve i jedan igrao intezivno sem Ghosta. To ne mogu.
Titan podseca malo na CoD, to napucavanje ima elemata coda ali je igra daleko od coda, pogotovo Ghosta. Bas zbog cele te price sa Titanima aka "robotima" igrica se izdvaja od drugih FPS-ova i malo je drugacija. Prija malo promene i osvezenja. Uzecu je sigurno, ali po kojoj ceni to jos ne znam :)

I ja sam se malo igrao večeras sa Titanima. Svakako nije neka ozbiljna timska pucačina, ali zato je zabavna, brza i odlična igra za opuštanje kada se ima desetak minuta da se odigra jedna partija. Što se tiče grafike teksture zaista nisu neki vrh, ali sa druge strane sam grafički dizajn mapa meni je jako prijemčljiv.

Možda neće pasti preorder, ali kada naiđe neka 50-75% akcija svakako će se uzeti :)

I ja sam se malo igrao večeras sa Titanima. Svakako nije neka ozbiljna timska pucačina, ali zato je zabavna, brza i odlična igra za opuštanje kada se ima desetak minuta da se odigra jedna partija. Što se tiče grafike teksture zaista nisu neki vrh, ali sa druge strane sam grafički dizajn mapa meni je jako prijemčljiv.

Možda neće pasti preorder, ali kada naiđe neka 50-75% akcija svakako će se uzeti :)

Takodje. Igra je odlicna zabava, ali po meni samo u manjim dozama, inace imam osecaj da moze brzo dosaditi.

Ma glupo je letiti na preorder, bog zna sta se moze izopaciti. Dovoljan je BF4 kao lekcija.

Dodao bih još samo to da me je pozitivno iznenadilo kako su uklopili ove botove, imaju neku sličnu ulogu kao creeps/minions u moba igrama.

Pa da, moze dosaditi ako se igra samo jedna mapa I jedan game mode, ali igrica je bas napravljena tako da posle svake runde promenis mapu (naravno ima toga I u BF ili bilo kojoj drugoj MP FPS-u, ali je ovde to mnogo lepse odradjeno, mnogo se brze priviknes na drugu mapu), i mene uopste nije smorila, cak stavise mnogo mi je zanimljivija nego npr BF (moj drug koji inace ne voli MP igrice jer nije neki pro igrac, kaze da mu se bas svidja, jedva sam ga odvojio od kompa :d), mislim da ce ovo biti hit igrica celo prolece, a mozda I leto (mada tada ce mozda pasti u senku zbog izlaska GTA V za PC). Sad da se prepustimo uzivanju do cetvrtka, a za posle cemo videti, zar, ne ?? :D

@Saint lep ti je crtez, steta sto ja ne znam tako lepo da crtam :p

Pa da, moze dosaditi ako se igra samo jedna mapa I jedan game mode, ali igrica je bas napravljena tako da posle svake runde promenis mapu (naravno ima toga I u BF ili bilo kojoj drugoj MP FPS-u, ali je ovde to mnogo lepse odradjeno, mnogo se brze priviknes na drugu mapu), i mene uopste nije smorila, cak stavise mnogo mi je zanimljivija nego npr BF (moj drug koji inace ne voli MP igrice jer nije neki pro igrac, kaze da mu se bas svidja, jedva sam ga odvojio od kompa :d), mislim da ce ovo biti hit igrica celo prolece, a mozda I leto (mada tada ce mozda pasti u senku zbog izlaska GTA V za PC). Sad da se prepustimo uzivanju do cetvrtka, a za posle cemo videti, zar, ne ?? :D

@Saint lep ti je crtez, steta sto ja ne znam tako lepo da crtam :p

Moze li mi neko objasniti kako je promena mape lepsa u jednoj igri nego u drugoj? :trust:

Vrh Dno