Odigrao tutorial, smorio se kao leš.
Ja uopste ne mogu da se konektujem. Pustim da radi matchmaking i da pokusava da se konektuje jedno 10min i nista. Ili su EU serveri preoptereceni ili su down trenutno ili je problem do mene. A bas sam hteo da probam igru.
ahahaha ma i ja sam cekao dugoHvala @gorgilije za info!*** ja cak ni na prevaru ne mogu dobiti betu!Pa to je prosto neverovatno!Moj mail kao da je na nekoj crnoj listi,gde pise:"Ne dajte ovom slepom slepcu nista,neka grize nokte i gleda kako drugi igraju"!
Ja uopste ne mogu da se konektujem. Pustim da radi matchmaking i da pokusava da se konektuje jedno 10min i nista. Ili su EU serveri preoptereceni ili su down trenutno ili je problem do mene. A bas sam hteo da probam igru.
Ljudi koliko je velika igra?
Meni pise 12GB da je velika i da toliko treba da se skine, medjutim ja nisam stavio da se instalira ni pre 5 minuta, meni je skinuto vec 1GB a brzina downloada 2.75 MB/sec. Znam da je to moguce, ali nije moguce kod mene jer ja imam adsl koji skida jedva 450kb/s :d
Da ovo nije neka sprdnja u vidu reklame kao 12 gb ludilo od igre, a ustvari je 2gb :d Ili on cita koliko ce igra konacno biti velika, a beta je manja :d
Ultra brza rokacina. Stalno se nesto desava na ekranu. Nadmudrivanje igraca u Titanima je napeto i zabavno. Prisustvo botovi je jedina stvar koja mi smeta. Mada, kao da se uvek spawnuju onde gde nema protivnickih igraca u blizini, a i lako ih je prepoznati jer su vrlo staticni (za razliku od igraca). Samo rokanje i animacije po malo mirisu na CoD, ali definitivno nisu kopija.
To oko brzina je normalno, nemojte da se tripujete, pa valjda ste skidali BF4 ili bilo koju drugu igricu sa Origin-a, jednostavno njihovi serveri vam omogucuju vece brzine, kao kada se skidaju fajlovi sa hosting sajtova (ali naravno tamo platis za te brzine) itd, itd...
To oko brzina je normalno, nemojte da se tripujete, pa valjda ste skidali BF4 ili bilo koju drugu igricu sa Origin-a, jednostavno njihovi serveri vam omogucuju vece brzine, kao kada se skidaju fajlovi sa hosting sajtova (ali naravno tamo platis za te brzine) itd, itd...d
QFT. taj fazon.I covek nekom veli da se tripuju... Moram nazvati telekom i zahvaliti im se na 400Mbps konekciji dok placam samo 50Mbps.
Kako se ovo uopste aktivira?Odem na link koji mi tamo stoji,ulogujem se,refresujem 20 puta i dalje nista!Nema Titan fucking Fall-a u Library-u!
Ne, imam steam sa kolekcijom igara u vrednosti dobrog laptopa al' nisam skidao ni jednu igru. I ove BF sam kupio al nisam skinuo u zivotu...
Sad sve razumemo, objasnio si nam.
Sad nam objasni sta su hosting sajtovi? Jel imaju neke veze sa rapidshareom koji sam placao 5 godina? Cuo si za RS?
![]()
![]()
QFT. taj fazon.
A sad ozbiljno... Ne znam koji je fazon, brzine su daleko od realnih CAK i kad prikazuje 700KB/sec.
Za 70 min je skinuo 4.50 GB sto je 3 x vise nego max brzina veze.... cudno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari