Šta je novo?

Titanfall

Hvala @gorgilije za info!*** ja cak ni na prevaru ne mogu dobiti betu!Pa to je prosto neverovatno!Moj mail kao da je na nekoj crnoj listi,gde pise:"Ne dajte ovom slepom slepcu nista,neka grize nokte i gleda kako drugi igraju"!

Prijavio se, cekam ;)

Ja uopste ne mogu da se konektujem. Pustim da radi matchmaking i da pokusava da se konektuje jedno 10min i nista. Ili su EU serveri preoptereceni ili su down trenutno ili je problem do mene. A bas sam hteo da probam igru.

gorgilije hvala care ;) ;) ;)

Trazio sam kod danas oko pola 8, stigao je sada. Znaci oko 2, 3 sata sam cekao iiiii downloading :D

Ja uopste ne mogu da se konektujem. Pustim da radi matchmaking i da pokusava da se konektuje jedno 10min i nista. Ili su EU serveri preoptereceni ili su down trenutno ili je problem do mene. A bas sam hteo da probam igru.

Jel ovo :d

Hvala @gorgilije za info!*** ja cak ni na prevaru ne mogu dobiti betu!Pa to je prosto neverovatno!Moj mail kao da je na nekoj crnoj listi,gde pise:"Ne dajte ovom slepom slepcu nista,neka grize nokte i gleda kako drugi igraju"!
ahahaha ma i ja sam cekao dugo :)

Poslednja izmena:

probaj neki drugi server, meni nisu prvo radili eu west, pa probao eu north, nekih 10ms veci ping, posle probao eu west, radili i oni

Ja sam izgleda na US serverima jer mi je ping oko 150-200 (prijavio sam da sam iz US), ali iskreno ne primecuje se kao na BF-u, kao da igram sa pingom 30... A sto se tice konektovanja, samo me je danas par puta izbacio iz igrice u toku partije, ali se posle smirilo I radi ko bog, ljudi uzivajte dok mozete, igrica vredi igranja, a sto se @Sympathy tice, da tutorijal malo smara, ali bar se lakse snadjes sa ovim skokovima I malo naucis da kontrolises titana, sve ima svoje. Standby for Titanfall :)

Ljudi koliko je velika igra?

Meni pise 12GB da je velika i da toliko treba da se skine, medjutim ja nisam stavio da se instalira ni pre 5 minuta, meni je skinuto vec 1GB a brzina downloada 2.75 MB/sec. Znam da je to moguce, ali nije moguce kod mene jer ja imam adsl koji skida jedva 450kb/s :d
Da ovo nije neka sprdnja u vidu reklame kao 12 gb ludilo od igre, a ustvari je 2gb :d Ili on cita koliko ce igra konacno biti velika, a beta je manja :d

Odigrah jedan match, fantasticna igra. Koga zanima

[video]http://www.gametrailers.com/videos/s3g1k7/titanfall-5-things-you-need-to-know[/video]

Ljudi koliko je velika igra?

Meni pise 12GB da je velika i da toliko treba da se skine, medjutim ja nisam stavio da se instalira ni pre 5 minuta, meni je skinuto vec 1GB a brzina downloada 2.75 MB/sec. Znam da je to moguce, ali nije moguce kod mene jer ja imam adsl koji skida jedva 450kb/s :d
Da ovo nije neka sprdnja u vidu reklame kao 12 gb ludilo od igre, a ustvari je 2gb :d Ili on cita koliko ce igra konacno biti velika, a beta je manja :d

Folder zauzima 12.3GB, ali skida manje od toga. Zavisno koja ti je brzina neta skidace ti neko vreme. Meni je skidao nekoliko sati.

Ultra brza rokacina. Stalno se nesto desava na ekranu. Nadmudrivanje igraca u Titanima je napeto i zabavno. Prisustvo botovi je jedina stvar koja mi smeta. Mada, kao da se uvek spawnuju onde gde nema protivnickih igraca u blizini, a i lako ih je prepoznati jer su vrlo staticni (za razliku od igraca). Samo rokanje i animacije po malo mirisu na CoD, ali definitivno nisu kopija.

Ultra brza rokacina. Stalno se nesto desava na ekranu. Nadmudrivanje igraca u Titanima je napeto i zabavno. Prisustvo botovi je jedina stvar koja mi smeta. Mada, kao da se uvek spawnuju onde gde nema protivnickih igraca u blizini, a i lako ih je prepoznati jer su vrlo staticni (za razliku od igraca). Samo rokanje i animacije po malo mirisu na CoD, ali definitivno nisu kopija.

Ja mislim da ce malo povecati Al ili kako se vec to kaze kod botova u final verziji, tj da ce biti malo teze da se ubiju, jer iskreno previse ih je lako ubiti, kao sto sam rekao ranije, I da zele ne mogu da te pogode, ko da pusku ne znaju da drze, trebali su da ih stave na tezinu, kao kada se neka kampanja prelazi na normal, znaci da opet ima neku tezinu da ih ubijes, e onda bi to bilo super, mada I ovako ima puno zabave na ekranu, ne znas gde ces pre :D

Idemoo :)
image.jpg

8 min. kasnije..
image.jpg

ove brzine su sulude,nesto ovde nije 100% :d

Poslednja izmena:
Odigrao sad jedan meč i nije tako loše, super radi, brzo napucavanje, sabio 2 titana laganeze, mada opet nije nešto za šta bih dao keš.

Jel sam samo ja u pitanju ili je sve nekako prelako. Igra je super zabavna, ali od 23 runde, 21 sam bio mvp :d A realno ne znam gde bijem, trcim i pucam i skacem kao ******...

Ima veoma zanimljiv koncept i unikantnu ideju al ipak dolazi od co-kreatora CoD-a i jos EA publisher.
Uglavnom zadovoljavajuci gameplay,lep Mech/Steampunk dizajn ko voli brze shootere sa progress sistemom jos ukrasenim sa sci-fi kojeg u poslednje vreme nema taman igra.
Meni je nekako turn-off AI grunt-ovi a i ne daje mi se full price za nju al ono igra izgleda prelepo sve preporuke

Sta se dogadja ovo? Nisam znao da imam ovako brz net :D :D
Untitled.png

Ide 3 po nekad

Poslednja izmena:
Meni je bilo 50MB/s na VDSLu, ocigledno racuna cache/extracting i delimicno instaliranje u jednom.

Meni je u startu islo 2.70 MB sada ide kako bi i trebalo. 450-70 :)

To oko brzina je normalno, nemojte da se tripujete, pa valjda ste skidali BF4 ili bilo koju drugu igricu sa Origin-a, jednostavno njihovi serveri vam omogucuju vece brzine, kao kada se skidaju fajlovi sa hosting sajtova (ali naravno tamo platis za te brzine) itd, itd...@cufi Nije bas prelako, jer dosta igraca se nije naviklo, msm kad sam ja od 10 rundi, 4x bio u top 3, inace sam prosecan igrac, znaci nista posebno, jedino sto je progress veoma brz, za 2 sata igranja si vec 10-ti level (u mom slucaju), a za tebe samo mogu da zamislim koliko si napredovao do sada :d

Ok, necemo da se tripujemo :d
Skidali smo svi, ali nikad nije islo do 3MB. Da ide do 1 sam i navikao.

Ja sam skidao i BF3 BFBC i nije islo ovako al dobro, mozda nisam obracao paznju... sad ide 500. Al nebitno... Bitno da se skida Titandik :D

Evo ovde malo detaljniji review, video sam da za Texture na max treba 3 giga video rama :shock:

Poslednja izmena:
To oko brzina je normalno, nemojte da se tripujete, pa valjda ste skidali BF4 ili bilo koju drugu igricu sa Origin-a, jednostavno njihovi serveri vam omogucuju vece brzine, kao kada se skidaju fajlovi sa hosting sajtova (ali naravno tamo platis za te brzine) itd, itd...

I covek nekom veli da se tripuju... Moram nazvati telekom i zahvaliti im se na 400Mbps konekciji dok placam samo 50Mbps.

To oko brzina je normalno, nemojte da se tripujete, pa valjda ste skidali BF4 ili bilo koju drugu igricu sa Origin-a, jednostavno njihovi serveri vam omogucuju vece brzine, kao kada se skidaju fajlovi sa hosting sajtova (ali naravno tamo platis za te brzine) itd, itd...d

Ne, imam steam sa kolekcijom igara u vrednosti dobrog laptopa al' nisam skidao ni jednu igru. I ove BF sam kupio al nisam skinuo u zivotu...
Sad sve razumemo, objasnio si nam.
Sad nam objasni sta su hosting sajtovi? Jel imaju neke veze sa rapidshareom koji sam placao 5 godina? Cuo si za RS?

image.jpg

image.jpg

I covek nekom veli da se tripuju... Moram nazvati telekom i zahvaliti im se na 400Mbps konekciji dok placam samo 50Mbps.
QFT. taj fazon.

A sad ozbiljno... Ne znam koji je fazon, brzine su daleko od realnih CAK i kad prikazuje 700KB/sec.
Za 70 min je skinuo 4.50 GB sto je 3 x vise nego max brzina veze.... cudno.

Poslednja izmena:
Kako se ovo uopste aktivira?Odem na link koji mi tamo stoji,ulogujem se,refresujem 20 puta i dalje nista!Nema Titan fucking Fall-a u Library-u!

Mav lvl u beti je 14. Brzo se leveluje, za nekih sat vremena cete biti max lvl. Ovo jo non stop akcija, bukvalno ne prodje 5 sekundi a da se nesto ne desi. I dalje me botovi odbijaju ali je igra za sada odlicna.

Kako se ovo uopste aktivira?Odem na link koji mi tamo stoji,ulogujem se,refresujem 20 puta i dalje nista!Nema Titan fucking Fall-a u Library-u!

Ja sam samo izasao iz origina, desni klik exit, i usao ponovo log in i pojavila se.

A sa brzinama, ne znam desavalo se 100 puta, sto kaze bukkake_bob i na steamu i na originu, ali nikad ne znam otkud i zasto se to desava? Zasto inace ne skida toliko.
Doduse na steamu povecaju mozda 30 40ak kb/s iznad prosecnog, dok na originu oduvek imam neke monstruozne brzine naspram mog interneta.

Ne, imam steam sa kolekcijom igara u vrednosti dobrog laptopa al' nisam skidao ni jednu igru. I ove BF sam kupio al nisam skinuo u zivotu...
Sad sve razumemo, objasnio si nam.
Sad nam objasni sta su hosting sajtovi? Jel imaju neke veze sa rapidshareom koji sam placao 5 godina? Cuo si za RS?

image.jpg

image.jpg

QFT. taj fazon.

A sad ozbiljno... Ne znam koji je fazon, brzine su daleko od realnih CAK i kad prikazuje 700KB/sec.
Za 70 min je skinuo 4.50 GB sto je 3 x vise nego max brzina veze.... cudno.

Pa dobro, s****o sam se I sta sad, treba me razapeti, ne razumem... u redu je mogao si lepo da kazes, nema potrebe sa ovim ismejavanjem, ja nikoga nisam ismejavao ako nesto ne zna, samo pokusavam da pomognem, I da Origin vam ubrzava brzinu skidanja, mislim da to nikome ne smeta, nema sta da se cudite, uzivajte u brzom skidanju I igranju. Evo moji placaju kopernikusu net od 6mb/s, a imam brzinu od 10mb/s (sa TPB mi skida oko 1mb/s), I nit se bunim, nit se cudim, uzivam u zivotu.

Sto se same igrice tice, ja sam prezadovoljan, pravo osvezenje u gaming industriji, samo da malo uspore napredovanje I to je to, po meni zaokruzen proizvod. I da, sto se same optimizacije tice ona je predobra, ko ima slicnu konfu kao ja u potpisu, I ima rezoluciju od 1360x768 neka upali na texture na high I ima da cepa u bar 35-40 fps, znaci veoma igrivo, eto cisto da se nadje za nekog :)

Poslednja izmena:
To sto sto placas od 6 imas od 10 to se desavalo i drugovima iz okoline. Mi ne pricamo o tome, pitanje je zasto samo na originu/steamu skida brze od "prave" brzine kojom bi trebalo da se skida.

Igrao sam igru nekih pola sata, 40ak min. Cini mi se sve boljom i nemam za sad nekih primedbi niti zamerki, jos je rano. Odigracu jos sutra koju partiju pa cu onda znati neku pravu sliku. Za sad mi je samo ok, nit previse dobro nesto a daleko je od loseg.

Nazad
Vrh Dno