Šta je novo?

Titanfall

Poslao sam email da mi zamene key za igru, a na njihovom zvanicnom support sajtu pise da igraci koji su greskom dobili pogresne kodove (kao ja npr) da im posalju email i da ce im to srediti. Javljam kad mi zamene key pa da malo zaigram Titanfall :D

Evo ga, zamenise mi key, dobio email sa porukom da su proverili da li je moj Origin account dobio pristup beti, I posto su videli da je sve u redu dodali su mi igricu na Origin, I ja sam sada srecan I zadovoljan, hahahaha :D

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    831.2 KB · Pregleda: 108
Iskreno igrica sto se grafike tice nije nesto, nesto kao CoD 4, znaci nista specijalno, mozda poprave u final verziji, znaci na konfi iz potpisa cepam na medium sa skoro 50fps, mozda kad se stavi sve na max ce biti lepsa, al ne moze da se poredi npr sa BF3, da ne govorim o BF4.
Sto se gameplay-a tice lepe su kontrole, al me nervira sto je melee attack na "C" umesto na "F" i sto kad hoces nisan, samo jednom kliknes desni klik i ne moras da ga drzis (ko na CoD-u), znaci BF igracima ce trebati malo navike, i da skoro pa nema recoil-a, i oni botovi su stvarno glupi, i da zele ne mogu da te pogode, bas komicno izgleda :p sve u svemu cim skupim jos 20-tak eur ova igra ce se naci u mom game library-u, bez obzira na veoma prosecnu grafiku za top AAA naslov, pruza dosta zabave i napucavanja :D

Pa promeni komande, to je bar lako.

Dobih key. Javljam se sa utiscima kasnije.

Uputstvo za dobijanje TitanFall beta key-a!

1)Odradite sve sto traze ovde-http://help.ea.com/en/article/titanfall-beta-code-platform-issue-and-workaround/
2) U polju gde traze pogresan kod ubacite ovaj-C9G7M-MYVCY-RPW7Q-CWDQG-97RCZ

Ja sam pre pola sata ovo uradio i malopre dobio igru!

1)Odradite sve sto traze ovde-http://help.ea.com/en/article/titanfall-beta-code-platform-issue-and-workaround/

Takodje,odradilo posao ;)

Samo da potvrdim, moja ćera i njene dve drugarice sa ana.rs su na isti način dobile, preporuka

Ljudi ova igrica je zaraza, mnogo vise mi je zanimljivija nego BF, znaci nije za dzabe napravljen toliki hype, igrica kida koliko je dobra, necu zaliti da potrosim 30-tak eura, ladno sam spucao 2sata, a nisam ni osetio, ako beta ovako radi, ko zna kako ce raditi final verzija.
E da sto kaze Saints malo je cudno kad se bore titan vs titan, tj ne zna se ko koga puca, a ako pokusas melee attack uglavnom ga udari pesnicom, a ako ti uspe da uradis to lepo odnapred, on vadi pilota iz titana I ubija ga, ali zna I biti malo komicno, ali sto se optimizacije I zahtevnosti tice, ako se ja igram lepo na APU procesoru, vi sto imate malo jace masine sa diskretnom grafikom cete uzivati, ali stvarno. Toliko od mene sto se utisaka tice, samo cu reci STANDBY FOR TITANFALL !!!

I jos jedno pitanjce za Sainta, tvoja cerka igra Titanfall ?? :D

Poslednja izmena:

Bas evo poslao prije par minuta, valjda ce biti nesto, volio bi da probam igru na sli sistemu.

Ljudi ova igrica je zaraza, mnogo vise mi je zanimljivija nego BF, znaci nije za dzabe napravljen toliki hype, igrica kida koliko je dobra, necu zaliti da potrosim 30-tak eura, ladno sam spucao 2sata, a nisam ni osetio, ako beta ovako radi, ko zna kako ce raditi final verzija.
E da sto kaze Saints malo je cudno kad se bore titan vs titan, tj ne zna se ko koga puca, a ako pokusas melee attack uglavnom ga udari pesnicom, a ako ti uspe da uradis to lepo odnapred, on vadi pilota iz titana I ubija ga, ali zna I biti malo komicno, ali sto se optimizacije I zahtevnosti tice, ako se ja igram lepo na APU procesoru, vi sto imate malo jace masine sa diskretnom grafikom cete uzivati, ali stvarno. Toliko od mene sto se utisaka tice, samo cu reci STANDBY FOR TITANFALL !!!

I jos jedno pitanjce za Sainta, tvoja cerka igra Titanfall ?? :D

igra sve zivo, mada jos uvek vise voli sp nego mp igre.. omiljena joj je saints row3.. kacio sam pre neke klipove gde sa 4-5 godina igra quake3

taj kod sam stavio u onaj velikki prozor pred kraj registracije i dobio sam meil da sam dobio Thank you for submitting your inquiry. Case Number itd itd... i sad cekam da mi posalju beta kley na email?

Poslednja izmena:
Marko1996 hvala na utiskicima :)
Nego ja nemam opciju Email ME, nego Call ME

Kad udjes na taj link sto je postavio imas gore iznad uputstva pise PC players can follow this link
tu imas email me.

hvala, radi :) bas skidam igru

Hvala ^^ Sad cekam... Pise za 48 sati ce javiti...

igra sve zivo, mada jos uvek vise voli sp nego mp igre.. omiljena joj je saints row3.. kacio sam pre neke klipove gde sa 4-5 godina igra quake3

A koliko ona godina ima ?? Mislim ne susrecem se svaki dan sa devojkama koje vole da igraju ozbiljnije igrice, mislim svi vole npr subway surfer, ali Titanfall ili tako neku igricu da igra devojka, to se ne vidja cesto, pogotovo u Srbiji :p Idem u ETS skolu, I sve devojke koje tu ide su sve, samo nisu stvorene za kompjutere I igrice :D Znas sta hocu reci :)

@Gorgilije evo bas dobih igru nakon 1h sto sam poslao zahtjev. Hvala drug :wave:

Hvala gorgiliju radi posle pola sata sam dobio. Mogu da probam tek u ponedeljak

Hmm proslo dva sata, jos uvek nisam dobio code. Hvala unapred. :p

Vrh Dno