Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pratim ove sajtove za profitabilnost alt valuta i ne razumem zasto se razlikuju podaci.
Npr. za FTC je profitabilnost u odnosu na LTC na jednom sajtu 70% dok je na drugome 90%.

kupujem mtgox verifikovane naloge za odredjeni procenat iznosa u BTC ili USD na njima, info na pm

imam btc-e usd kod pa ako je neko zainteresovan neka se javi, suma oko 158$

Moje tumacenje ovoga je da ce se izgubiti anonimnost transakcija, kazu da je resenje ovoga podatak o vremenu kada je koja transakcija otisla i gde. Izgleda da neko zeli uvid u kolicinu para i gde idu. teorija zavere ili ??? :d

Manite se corava posla svaka transakcije je anonima dok ide iz ruke u ruku (privatni walllet) kad ode na berzu sa imenom i prezimenom tad dobija svoju identifikaciju... slicno kao i $

Bter ima problem ili stvarno rade? Ne mogu da povucem BTC celo popodne, nije mnogo mogu da prezalim :), dnevna kolicina.
12-02-2014 21.17.33screenshot..jpg

Da se pohvalim, legle mi pare sa Bitstamp a za 7 dana na intesa racun :)

Moje tumacenje ovoga je da ce se izgubiti anonimnost transakcija, kazu da je resenje ovoga podatak o vremenu kada je koja transakcija otisla i gde. Izgleda da neko zeli uvid u kolicinu para i gde idu. teorija zavere ili ??? :d

loše tumačiš, pazi ovu transakciju:

https://blockchain.info/tx/63e75e43de21b73d7eb0220ce44dcfa5fc7717a8decebb254b31ef13047fa518

bitcoin je živa stvar, ništa nije uklesano u kamenu. može se tu još svašta poboljšati. :)

sta mu to znaci?
unable to decode a kad udjes suma je tu

Ok, oprosticemo im kada cena ponovo bude 1000$+ :d

Koliko vidim tebi bi jedino igrala opcija da ti dve plavuše donesu keš na gajbu čim klikneš?

Bitstamp ti je spor
One gluposti sa Btce su ti skupe
uživo se plašiš da te neko ne izotima

da budemo iskreni, ima pun K, komplikacija i nisam se tome nadao kad sam poceo ovde, ali ***, sta je tu je...

prvo nisam ni sanjao da postoji fee za pool, pa onda fee za prebacivanje iz menjacnice bilo gde drugde, pa fee banka sto naplacuju, pa sto te pokrade pool, pa sto trebas hiljadu cuda da skeniras/uslikas ne bi li te registrovali, pa to sto ti lova nije sigurna na berzi, jer ih svaki cas napadaju, a moras tamo da je drzis ako oces da poslujes, sem ako te ne mrzi da je svaki cas vracas u novcanik, pa iz novcanika na berzu i tako u krug, pa sto ne kopas onoliko koliko ti kalkulator kaze, pa sto nisu svi kalkulatori ujednaceni, vec svako prica svoju pricu, pa sto su cene trenutno bas niske i ne isplati se prodavati, a hitno ti trebaju sad pare, pa sto ne znas na kojoj berzi da dizes lovu, jer niko detaljno da kaze na btc-e se dize preko te i te opcije, skrill vise ne postoji, btc-e kod ne radi posao, preko cega sad dizati, a preko cega na bitstampu, a da nije wire koji trazi min 500 ili 1000$, vec kombinacija za 100$, pa sto ti nije sigurno da prodajes preko btc kod-a privatnom licu, pa sto tako sporo idu konfirmacije i slanje para, zamena, pa sto cekas SEDAM dana da ti stignu te pare... zasto treba cak 7 dana da ti stigne nesto sto je vec kompjuterski proknjizeno? realno bi bilo da ti te pare imas u banci vec sutra... aj i tri dana mogu da sacekam, ali reci mi da je normalno cekati nedelju dana za svoje pare???

Sve sto si naveo, sve su sitnice, ostalo su problemi banak i novcanog sistemu a BTC je bas tu da ga zameni, e sad to sto ti zalis evrice je tvoj problem :p

Naravno uvek ima jednostavnih resenja, lokalno ali neki su gluvi da cuju ili ne zele...

ma nije problem, svario sam ja to sve, ipak je ovo lepa zarada, koja prakticno ne kosta nista, te je i ocekivano da ima gomilu ****** koja idu s njom...

ma nije problem, svario sam ja to sve, ipak je ovo lepa zarada, koja prakticno ne kosta nista, te je i ocekivano da ima gomilu ****** koja idu s njom...

Ne kontas, problem su banke i regulative to nema veze sa crypto svetom...

Zastita naloga treba da podrazumevas i sitni nikakvi procenti koje placas poolovima su mizerija

nigde ja nisam ni rekao da ima sve veze sa crypto svetom, samo sam rekao koja sve ****** trenutno postoje...

ma najbolje ti je licno kod proverenih ljudi zmaja i markans, mozes da im posaljes unapred i da ne mislis dal ce te ispaliti il slicno

ne deluje mi po nicku da su iz bg-a, a kod tako neceg bi isao samo uzivo, isplata na ruke, mada sad za ovu sicu kolko trenutno vrede ltc i btc, nemam nameru da prodajem, sve dok se ltc ne vrati bar na 20$...
ne verujem da je ikad imao nizu cenu, sem naravno na svojim pocecima...

Opet ti? Pa zar u svakoj temi moram da ti pisem? U oktobru je ltc bio 1 ili 1.2e pa ti vidi dali je ovo niska cena.
Procitaj zadnjih 3 meseca LTC teme i bice ti mnogo toga jasnije, veruj mi.

U oktobru je ltc bio 1 ili 1.2e pa ti vidi dali je ovo niska cena.
Procitaj zadnjih 3 meseca LTC teme i bice ti mnogo toga jasnije, veruj mi.

na kolko dugo je bio 1e? ako je na par sati, jedan dan ili par dana, to ne racunam...

poenta je da se pre mnogo bolje rudario ltc, nego sad u zadnje vreme, bas kad sam ja uskocio u voz... doduse ne sumnjam da ce se opet lepo rudariti ltc...

Pa ko je uleteo na 1000$ u BTC njemu je sve malo

ipak sam ja nesto ranije uleteo, pre tih legedarnih 1000$ :p

evo da i ja drsko dodam :)

idi na bitcoinwisdom
izaberi gore ltc/usd
time interval postavi na 1d

osmotri grafik ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno