Znači zato nestaje signal svaki čas! :d
:S: Iz'nem ti ja takvu normalu. Sada sam sasvim siguran da nema šanse da menjam xDSL za kabl, pogotovo ne Ikomov. :crash:Desi se ponekad ispad al to je u granicama normale.
Od kad je to SBB sinonim za kvalitet? U zgradi gde ja radim, nisu u stanju da nađu ni svoju razvodnu kutiju, zbog toga nisu u stanju da reše problem i to ti je to što se njih tiče.Bar da ih SBB kupi pa da uzivamo.
:S: Iz'nem ti ja takvu normalu. Sada sam sasvim siguran da nema šanse da menjam xDSL za kabl, pogotovo ne Ikomov. :crash:
Imaju sreće što na Brdu nema dovoljno slobodnih parica za te zgrade. BTW mislim da svi čak u zgradi imaju ikom jer telekonj neće da dotera taj tu vod, izem li ga šta već. Pa postala normala do koje ne udaram PC 😀 Dao bih ja svih 10mbita za telekomovih 5mbita al nemaaaa. . . 🙁
:S: Iz'nem ti ja takvu normalu. Sada sam sasvim siguran da nema šanse da menjam xDSL za kabl, pogotovo ne Ikomov. :crash:
ali generalno Kabl Vs ADSL bar sto se mene tice, odgovor je kristalno jasan
Kao neko ko je presao sa upravo Telekomovog ADSL-a na Ikomov kabl, veruuuuj mi da bi se pokajao za plafon 3 meseca, i brze bolje vratio Ikomu 😉
Pazi, ja sam bio na ADSL-u, prvo kod SezamPro-a, pa kod Telekoma, pa sam sad na kablu kod Ikoma... I realno kabl je bar 3x bolji i stabilnije radi sa neuporedivo manje prekida nego sto sam imao na ADSL-u... Kod Telekoma je jos i djene djene radio ADSL kako treba, mada su mi i oni zadnjih par meseci pre raskida ugovora radili katastrofa (sto je razlog sto sam i batalio ADSL), a o Sezam Prou necu ni da pricam...
Ikom ima ispade tu i tamo sa prekidima, i odnos DL-UP-a je kriminalan, kablovska takodje nije ni priblizno kao sto bi trebala, ali generalno Kabl Vs ADSL bar sto se mene tice, odgovor je kristalno jasan
Ne verujem ti. 🙂Kao neko ko je presao sa upravo Telekomovog ADSL-a na Ikomov kabl, veruuuuj mi da bi se pokajao za plafon 3 meseca, i brze bolje vratio Ikomu 😉
Pazi, ja sam na ADSL-u, prvo bio kod YUBC-a, pa kod BeotelNet-a, pa kod Euneta. Za poslednjih 8 godina mislim da ukupno nisam imao 8 prekida! Al' kad kažem prekida, mislim bukvalno... ispuštanja ADSL linka. Čuo sam da neki imaju problema sa ADSL-om, al' ja nisam jedan od tih. Blizu mi je istureni stepen i imam dobru instalaciju u zgradi, a i do zgrade vod ide kroz zemlju.Pazi, ja sam bio na ADSL-u, prvo kod SezamPro-a, pa kod Telekoma, pa sam sad na kablu kod Ikoma... I realno kabl je bar 3x bolji i stabilnije radi sa neuporedivo manje prekida nego sto sam imao na ADSL-u...
Kabl je jeftiniji/brži, a po pouzdanosti mnogo lošiji.Ikom ima ispade tu i tamo sa prekidima, i odnos DL-UP-a je kriminalan, kablovska takodje nije ni priblizno kao sto bi trebala, ali generalno Kabl Vs ADSL bar sto se mene tice, odgovor je kristalno jasan
Ne verujem ti. 🙂
Sva kablovska čvorišta su vezana za "zajedničku struju" po nekim zgradama i nemaju svoje UPS-ove niti agregate. U tom pogledu je Telekomova infrastruktura za kablovsku "televizija u boji". 🙂
Ja imam odnos 50:1, tj 100 Mbit DL i 2 Mbit UL 😛
Enivej... pored svega, meni je i dalje IKOM mnogo bolja solucija. Preko ADSL-a sam imao maksimalnu brzinu od 4 Mbps, pošto je parica užasno loša.
Individualno gledano, kod mene je ADSL neuporedivo bolji od bilo kod kabla (imam u zgradi i Ikom i PTT) i tu nema dalje.@Magick: Ja nemam sve podatke daleko od toga, al individualno gledano kod mene je Ikom neuporedivo bolji i od Sezam Pro-a i od Telekoma tj konrektno od ADSL-a i tu nema dalje 🙂
Znam kako mi radio ADSl znam kako radi kabl kod komšija i mojih matoraca, i licno meni je ADSL, kao sto rekoh, 300x bolji. :smoke:Znam kako mi je radio ADSl znam kako mi radi kabl, i licno meni je kabl kao sto rekoh 3x bolji 😉
Nije ti ni brzina ok, treba da ti je upload 1Mbit/s.
Da li neko može da mi potvrdi da li se prilikom prelaska na FLAT 2 na FLAT 3/4/5 plaća instalaciona taksa za digitalnu i IKOM telefon?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari