Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Jel to IKOM blokirao torente?
Meni od jutros nijedan torrent što sa privatnih što sa public trackera neće da krene da skida a seedera ima koliko hoćeš

Jok more.

Sad bas probah, neka epizoda Simpsonovih na TPB-u, brdo seed-era... pici punom brzinom kao i uvek, 1.1MB/s.

Meni stoji samo connecting to peers i ne mrda...
Jutros su imali neke radove kod mene u Kumodražu i kako mi rekoše u call centru "velike tehničke potškoće"
Sad da li su zbog toga ugasili torente na kratko ili šta li je nemam pojma ali uglavnom ne rade kod mene

Ovde radi k'o besno :p

Имам питање. Маторцима бих да уведем нет. Већ имају иком пакет за кабловску базни ја мислим. Колико би коштао нет пакет оптимално им треба за скајп и нет ништа друго? Земун је у питању. Хвала;-).

FLAT 2 koji ukljucuje tv i 10MB download kosta 1900 din. Mislim da ti je to optimalno...

Хвала Раде.

Да ли вам ради интернет, Блок 70a?
Radi, modem i ruter su zabagovali.

Poslednja izmena:
Primetio sam da od zadnjeg povecanja brzina net jako lose radi na cukarickoj padini. S obzirom da vrsim funkciju predsednika skupstine stanara, konstantno sam bombardovan nezadovoljstvom stanara zbog loseg rada interneta. Znaci tv radi extra ali internet lose. Osnovna zamerka se svodi na los odziv i smanjene brzine od kupljenih. Tesko je ljudima objasniti da su recimo do pre par meseci imali max maximuma brzine sa recimo odzivom prema Frankfurtu od nekih 48ms i jiterom od 1. Zaista , sada je sve to poremeceno a niko ne daje nikakve odgovore, a najgori su i cesti nocni prekidi koji znaju da potraju i po 12h. Mladja populacija je najvise pogodjena stalnim prekidima u mmrpg igrama, zbog manjih brzina i zbog cestih poremecaja u odzivu? Da li treba promeniti provajdera? Mi imamo izlaz prema SBB-u i vec su se mnogi ulazi preorjentisali na doticne? Da li sbb ,moze da pruzi ono sto ikom trenutno nije u stanju da pruzi? Ako neko ima bilo kakve informacije neka napise a meni ostaje da na sledecem kucnom savetu resim u kom pravcu ce ici nasa saradnja sa ikomom.

Zovi ikom reci im da ce cela zgrada ili vise njih da predje kod SBB ukoliko ne rese sve probleme u roku od odmah.

IKOM dobio licencu za fixnu telefoniju.
Čak sam dobio potvrdu i od Ratela,smo nisam zapamtio koja je beše numeracija.
07- 03 - 2014 059.jpg
Ali,zato u IKOM-u i dalje po starom dobrom običaju nemaju tu informaciju.:rupa:
Ne znam kako bi ih nazvao...

Hvala.Nisam video taj post.
Zanima me samo šta se onda oni glupiraju i neće nikad ništa da kažu?Kad misle da daju ponudu?

Nema na cemu!

Mislim da tu informaciju verovatno ima samo njihov supervizor i oni koji su na visoj poziciji od njega. One tetke sto se javljaju cim pozoves CC su izgleda samo centrala, a ovi sto rade u technical support su tu samo da pruzaju technical support... Darach ima da ih proda cim dobije prvu dobru ponudu (verovatno od SBBa), to je uradio i u Rumuniji pre nekoliko godina.

Znaci uskoro fiksni kod njih. Dobro je:)

Valjda će i ponudu da stave uskoro.

Moj prijatelj je kupio LG tv iz 2013god, medjutim na digitalnim kanalima ne ispisuje noramalno EPG naša slova čćšđ, da li je ovo moguće u podešavanjima podesiti, da radi normalno? Pokušavao sam sa promenom jezika, zemlje, ali nije uspelo. Ja imam isto LG ali na SBB-u, i normalno mi ispisuje EPG.

Pretpostavljam da na SBB-u koristiš SBB-ov STB, a ne gledaš pomoću ugrađenog DVB-C tjunera?
I IKOM-ov STB ispravno prikazuje naša slova, ali direktno na televizoru ili DVB-C tjuneru ih još nisam video ispravno prikazana.

Ne, tv mi očitava normalan EPG sa tv tjunerom na SBB-u iako su kanali skremblovani... Šteta za Ikom, još i nude CAM module za tv, a EPG na TV-u ne može normalno da im funkcioniše!

Problem je kod njih sto im je sve polovicno, svuda nesto fali :D

Da li je neko skoro uzimao digitalni STB kod IKOM-a i koji uređaj/model daju? Da li STB ima HDMI?
Koliko vidim pominje se Kaon K270, al' to je matoro pa ne znam da li ga i dalje daju korisnicima...

Hvala unapred za info...

Poslednja izmena:
Daju samo STB k270 i nema HDMI :(

Uskoro dizu FLAT3, dobio sam danas Cisco epc3208g.

et iMilan : to si sam zaključio ili su ti rekli ? na koliko ide DL ?

Kakav je taj Cisco u odnosu na Motorolu?

Nista novo, osim sto podrzava EuroDOCSIS 3.0. Plus moguce ga je poloziti i horizontalno. Evo i speedtest-a, UL mi nije vise 0.96Mb/s

3365419464.png

et iMilan : to si sam zaključio ili su ti rekli ? na koliko ide DL ?

To sam sam zakljucio kada sam dobio poziv juce, ali sam danas pitao i dobio odgovor da ga zato i menjaju, ali koliko ce povecanje biti se ne zna.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno