Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Jos neko ostao bez neta i kablovske?:) Malo snega padne i op nema:)

Zavejalo im satelitske antene. :d

Na NBGD u Paviljonima slabo radi, teško otvara stranice.

Puko net pre 10min, kablovska radi. Trošarina

Ako bude kao prošli put, čekamo njihovu jutarnju smenu od 9 :)

Kod mene (opstina Novi Beograd) radi normalno i TV i net...

Da, izgleda samo ovde lokalni kvar

Puca zadnjih sat dva svaki cas, cuk. padina.

I na Vracaru nema interneta. Nestajao je nocas nekoliko puta pa se vracao i sad ga nema vec izvesno vreme. Meni su problemi sa IKOM internetom poceli otkad su mi promenili modem i dali mi ovaj novi Thomson THG 571. Internet mi nestaje na svaka 3-4 dana pa moram da restartujem modem i ruter. Sa starim Thomsonom je za 3 godine mozda jednom ili dva puta doslo do prekida interneta.

Nema ni kod mene, Vozdovac kod Super Vera ali pise im na sajtu
Poštovani korisnici,

Obaveštavamo Vas da će u petak 31. januara 2014. godine, u vremenu od 01:00 do 04:00 časova, doći do kratkotrajnih prekida signala Interneta zbog planiranih radova na mreži.

Unapred se zahvaljujemo na razumevanju.
Vaš IKOM

Isto tako i Dorcol. Zezao, zezao, pa trajno puko. TV radi normalno.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Ili to ili podizanje pretplate :D

Pa da zaokruže Flat2 na dve crvene, da se ne cimaju za kusur svaki put :)

Vracar. Nemam internet od 19h. Zvao sam i, kao, radi se, bice otklonjeno. TV dosao relativno brzo, a interneta jos nema. Mada mi se cini da je njihov, a i nas, najveci problem ovi novi Thomson modemi koji kad internet nestane cesto ne mogu da se vrate na mrezu ni posle restartovanja. Imam osecaj da bi sa drugim modemima sve bilo sa manje problema jer kod mene su problemi poceli bukvalno sa onim danom kada su mi doneli novi modem.

Ako ljudima kojima puca net nije tesko, molim da napisu koji modem imaju? Hvala.

Ne radi ni kod mene od ponoći :(

I na Vozdovcu je zezao pre pola sata, nije skroz pukao, radili su torenti ali nije moglo da se ode ni na jedan sajt.

Ako nista drugo, kad prodje vetar za koji dan sredice celu k2k infrastrukturu. Znace gde je bilo labavo i gde je moglo da pukne :D

Erm...pre mislim da ce da se nadaju da nece biti vetra do sledece godine nego sto ce oni nesto da srede:)

Uzasno radi net, da l' je do neta ili do njih nemam pojma, samo znam da necu vise ni da palim racunar dok vetar ne bude stao :D Banovo brdo..

Meni je vetar iscupao kojaksijalni kabl (morao Sam da idem oko zgrade sa instalacijom) valjda je negde bio nacet. Tako da sad nit neta nit tv

Za spoljni deo instalacije trebalo je da koristiš samonoseći kabl i da ga pričvršćuješ u nekim intervalima.

Kakva im je to infrastruktura ? Padne kisa nema neta, padne sneg nema neta, duva kosava nema neta...

Za spoljni deo instalacije trebalo je da koristiš samonoseći kabl i da ga pričvršćuješ u nekim intervalima.
Sve znam ali radjeno je jako davno a to je zid na trecem spratu gde nema prozora I prilicno je dugacak i nije bilo mogucnosti za fiksiranje

Sve znam ali radjeno je jako davno a to je zid na trecem spratu gde nema prozora I prilicno je dugacak i nije bilo mogucnosti za fiksiranje
U svakom slučaju je morao biti samonoseći kabl, tj onaj sa čeličnom sajlom.

Nazad
Vrh Dno