Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ZA 53.999k za klot verziju što je jednom rečju pljačka. Klot ne bi smeo biti skuplji od 45k

Ne znam samo ko je lud da im kupi po tim cenama, kad ce uskoro biti toliko nacina da se nabavi konzola.
Pa da je narucis iz UK, platis PDV i carinu PS4 bundle sa jednom igrom izadje te 480e.
A oni traze 480e bez igre. 😀

DS4 gamepad + PC + DS4Tool za emulaciju xinputa = heaven

Upravo odigrah malo Revengeance-a sa njim. 🙂 Easy for use, podrzava USB/wireless, emulaciju touchpada koja moze da se pali/gasi kad oces, kontrolu LED-a [menjanje boja ili totalno gasenje].

Ne znam samo ko je lud da im kupi po tim cenama, kad ce uskoro biti toliko nacina da se nabavi konzola.
Pa da je narucis iz UK, platis PDV i carinu PS4 bundle sa jednom igrom izadje te 480e.
A oni traze 480e bez igre.

Ako tako razmisljas niko ne bi nista kupovao ovde osim hleba i mleka, posto nas deru na svemu. Vecina uopste nikada i nece znati za alternativne kanale, a i ako nekim cudom sazna, smatrace to rizicnom trgovinom, bogznakakvom avanturom, i prosto nece hteti da se cima. Ovako, sine miki kad zablista u Metro katalogu...

@ Diehard:

Hvala za info!

mogu sve vrste plaćanja i 2 godine garancije. Zbog toga neki neće da se cimaju. Ali i pored svega kako da je zemlja sa jednim od najnižih standarda u Evropi najskuplja. I onda mi se pojave tipovi na TV sa pričom, pa znate opala nam je prodaje, narod nema para itd.. Lopine bezobrazne, cene duplo veće nego u Londonu a narod nema para.Narod i nema para, a i onaj ko ima nema ih na bacanje.

To je verovatno ona logika, narod koji nema para ionako ne kupuje PS4, a oni koji imaju, ne pitaju mnogo za cenu. Uostalom tako je u svim nerazvijenim ekonomijama gde ne postoji srednja klasa. Pogledaj koliko kosta u Brazilu.

Poslednja izmena:
Koliko je meni poznato, a jeste jer mi je šveca provela 1,5 godinu u Riu i opbišla je ceo Brazil. Tamo su cene nenormalne, ai plate su lepe barem, za one koji radi lepe posliće koo što su doktori, advokati isl, ostali žive na ivici egzistencije.

Poslednja izmena:
a li se nikome desilo(ili znate nekog)kome su ukrali consolu,pri iznamljivanju?i sta mislite kako da se vlasnik konsole zastiti(vidim da svi vlasnici uzimaju na uvid licnu kartu)sto po meni nije neka zastita

Da li se nikome desilo(ili znate nekog)kome su ukrali consolu,pri iznamljivanju?i sta mislite kako da se vlasnik konsole zastiti(vidim da svi vlasnici uzimaju na uvid licnu kartu)sto po meni nije neka zastita

Ne jack, ne možeš krenuti u noćnu pljačku beogradskih stanova 😀 I IP i je zapisan, tako da je pandruima dovoljno da te googlaju i vide 😛 Što bi se neko pobogu bojao da će mu ukrasti PS4?

Ne jack, ne možeš krenuti u noćnu pljačku beogradskih stanova 😀 I IP i je zapisan, tako da je pandruima dovoljno da te googlaju i vide 😛 Što bi se neko pobogu bojao da će mu ukrasti PS4?

Ne mislis bas tako 🙂 da li je neko imao iskustva?mislim da bi se panduri ne bi toliko cimali da traze consolu🙂

Hahaha, prati temu od pocetka da vidi koji early birds su uzeli konzolu i pravi listu 😀

Ne znam za vas ali je se od danas zakljucavam. :beat:

Ako si odlučio da pljačkaš, sačekaj da se u Srbji pojavi a onda opljačkaj nemog ko bude uzeo konzolu i pod pretnjom silom nateraj nesrećnog tada već bivšeg vlasnika da ti da i garantni list. Glupo bi bilo da kradeš konzolu bez garancije :-D

U web browseru bookmarkujete youtube.com/leanback i nema razlike između PS3 aplikacije i tog privremenog rešenja 😉.

Da li je dovoljan net od 6 mb/s za PS4?
Znaci sve u normali, skidanje mozda jedne-dve igre mesecno i konstantno igranje multiplayera?
Ako moze odgovor nekoga ko ima ps4 pa zaista zna da li je prihvatljivo ili ne 🙂

p.s. Strpljiv sam sto se tice skidanja igara, bitnije mi je za multiplayer 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno