Jel imaju u Pc Practicu ps4?
ZA 53.999k za klot verziju što je jednom rečju pljačka. Klot ne bi smeo biti skuplji od 45k
Kad nisu pravili za CoD igrace 😛
Ne znam samo ko je lud da im kupi po tim cenama, kad ce uskoro biti toliko nacina da se nabavi konzola.
Pa da je narucis iz UK, platis PDV i carinu PS4 bundle sa jednom igrom izadje te 480e.
A oni traze 480e bez igre.
kao i cenu za XOne od 90000din.
Da li se nikome desilo(ili znate nekog)kome su ukrali consolu,pri iznamljivanju?i sta mislite kako da se vlasnik konsole zastiti(vidim da svi vlasnici uzimaju na uvid licnu kartu)sto po meni nije neka zastita
Ne jack, ne možeš krenuti u noćnu pljačku beogradskih stanova 😀 I IP i je zapisan, tako da je pandruima dovoljno da te googlaju i vide 😛 Što bi se neko pobogu bojao da će mu ukrasti PS4?
Da li u Beogradu ima neko igraonica gde mogu da igram PS4,ili PS3????i koliko para traze za uslugu🙂
Ne mislis bas tako 🙂 da li je neko imao iskustva?mislim da bi se panduri ne bi toliko cimali da traze consolu🙂
Znači ti si već odlučio da nekog ojadiš 🙂.
Potvrdjujes ili pitas?Jer na četvorci ima ona ista aplikacija za you tube kao i na trojci?
Pa pitam,nemam još uvek PS4.
@vladimirdowla, jer si ti ovde neki dežurni lektor? 😀 😀 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari